Disclaimer

All content on this blog is fictional and any resemblance with actual events are purely coincidental. When you choose to read this blog you also agree to not get offended or try and use any content to defame me as a person or anyone connected to me. If you cannot commit to this agreement you are violating the agreement you agreed to by reading this blog. I repeat that by the act of reading this blog you are committing to this agreement of not getting upset or using content in a way that could be considered an act of aggression. If you cannot follow this agreement I urge you to not read.

söndag 27 juli 2014

Sanning Låter Som Hat För De Som Hatar Sanning

Sanning låter som hat för de som hatar sanning, är hela texten på bilden. Såhär skriver min motsats - min anti-tvilling:  
"I sin fruktansvärda hatkampanj mot mig på internet har Ingis också helt rätt att det på dokumentet jag visade henne stod undertecknat XXX Bertilsson. Härmed har hon dock också vittnat om att det INTE kunde vara avtalet om stugan jag visade henne. För som du borde veta så bytte jag namn till Bertilsson 18/6 1994, ett par år efter jag tog över stugan alltså."

I videon hon hänvisar till (det enda stället jag vittnat) motbevisar henne, dvs hon ljuger. Här är videon, du måste gå in ett par minuter innan du kommer till stället hon pratar om. Där jag nämner vad jag HAR FÖR MIG stod på pappret hon visat mig 2 DAGAR EFTER PAPPA DÖTT en kort stressig stund. DVS hennes BEVIS för att jag ljuger är att jag kan ha missat nån liten DETALJ i det jag läst. MEN MEN MEN... det hon säger ovan är en ren lögn. För jag säger TYDLIGT 1996 på videon:

ALLA verkar ha fått en kopia till denna video AV HENNE SJÄLV, för jag hade bara skickat till henne och en kopia till hennes påstådda vittne. ALLA de som har nytta av att tvinga oss att acceptera att lösa konflikten UTAN att skrivna avtal följs anser att jag INTE sagt 1996 i videon. DVS de har ALLA problem med SANNINGEN. Därför anser dessa allihop att det är JAG som HATAR, medan det är DE som beter sig lögnaktigt och HATISKT mot mig.

Så här skriver min anti-tvilling om den här tanten 2009: "[Min make] kallar mamma för en energitjuv vilket jag på flera sätt kan hålla med om. Man liksom tappar gnistan och det roliga i att göra saker när någon bara fastna i det negativa - och helst då nått som hände för 15-30 år sedan... Mamma pratar ofta om samma saker om och om igen precis som att hon aldrig berättat om det innan. Undrar om hon tror att hon inte gjort det, eller varför hon kör om samma visa. Och att det där med att hon blivit utmobbad från flera arbetsplatser. Kanske inte är bara deras fel s a s..."
Det här skrevs efter Tanten våldgästat Klisters i tre veckor och min anti-tvilling fått order att få mig att ta hand om tanten istället...


Nyligen fick jag förklaringen på detta mångåriga historieberättande. Det är när historien inte är helt sann, som de liksom inte själva tror på den, som de återberättar samma sak långt efter en ärlig människa orkat prata om saken. Jag är själv en sån som behöver "prata av mig" när någon varit jävlig mot mig. Men när jag förstått vad som hänt och insett att personen som gjorde det där elaka inte bryr sig om mig tillbaka, utan var ett själviskt svin, så brukar jag sällan ta upp saken igen. Kanske när någon annan beter sig likadant att man säger att det är lite som den där andre gjorde. Men man ORKAR in älta samma sak hur länge som helst. Idag känns saker som jag var fruktansvärt upprörd över för 11-12 år sen som en avlägsen skitsak. Dessutom har alla förbannelser jag lagt på den LÖGNAREN gått i uppfyllelse och han sitter väl fortfarande i fängelse och har förlorat allt han håller kärt i sitt liv.

Men de som själva är LÖGNARE, men vill känna sig som hjältar, de gör så att de pratar hur länge som helst om samma sak - nästan som för att övertyga sig själv om saken. Så om min anti-tvilling om 15-30 år sen fortfarande återberättar hur hennes onda tvilling - dvs JAG - stal och ljög och manipulerade för att LURA HENNE på hennes arv, kommer det inte förvåna mig. Det var det som tanten gjorde, som min anti-tvilling berättar ovan om. Det sorgliga är att hon ens fått för sig att göra så här mot mig. Även det har jag läst om varför hon gör såhär - min "anti-tvilling".

Det är så att vissa mödrar gillar att söndra och härska bland sin avkomma. De sitter som spindeln i nätet och all info går via dem. Tidigare hade jag nära kontakt med min "anti-tvillingsyster" men sen gled vi isär ju mer tanten började medla mellan oss, genom att t ex tvinga mig att lyda saker som den yngre av oss ville tvinga igenom. Jag kände mig alltså pressad av TVÅ personer att göra saker jag varken hade ork eller ekonomi för att göra, vilket var stressande. Speciellt när man har för mycket att göra och för lite pengar att kunna klara sig på. I alla såna fall har tanten BARA brytt sig om anti-tvillingens åsikter och aldrig om mina. Någonsin.
Här ser man bevis på att jag satte på min dator senast 15:51 - när jag enligt anti-tvillingen var och rotade i pappas hus hela den kvällen och natten mellan 28-29/9. Det enda jag rotat efter var ett foto på min syster med pappa och mig och det hade jag samtidigt hittat 11 mil hemma hos mig i min egen dator! Lögnen avslöjad.
Såhär skriver anti-tvillingen om tanten den här helgen:
"Mamma såg jag som bra "vittne" då hon är neutral, men tyvärr väljer vissa att inte anse det eller tro på hennes vittnesmål. Den stund när ni, [maken] och mamma åkte hem för att hämta kläder mm så lämnade jag pappas hus omedelbart (varför i herrans namn skulle någon då vilja vara ensam där???) och satt nere i vår stuga, lyssnade på musik och grät. De dokument jag tittade på då ni alt mamma var närvarande var endast från de lådor i bokhyllan närmast skrivbyrån. Allt annat har ni andra gått igenom."

Så nu är samma tant som för några år sen var helt knasig och inte kom ihåg vem hon sagt vad till och som skyllde ifrån sig, när hon helt klart inte var så oskyldig som hon verkade - allt enligt anti-tvillingens egna ord - ett helt tillförlitligt vittne? Samma tant intygar förstås, tillsammans med hennes älskade svärson (som kallar henne energitjuv bakom ryggen) att JAG sovit över natten mellan fredagen och lördagen? Och att det är JAG som skapat alla högarna som vi möttes av när vi återvände på söndagskvällen? Att detta är 100% lögn är lätt att bevisa då jag lämnade dem redan före lunch på fredagen och åkte hem till mitt för att gå ut med TANTENS HUND som hon dumpat hos oss på våren. Alla mina fyra barn pluggade och barnbarnet var på dagis. Vi bor långt ut på landet och jag måste hämta somliga vid bussen och på dagis. Sen hade vi en katthona som skulle precis föda, hon födde på lördagen, som jag var orolig för. Jag hade också nästa månads kurs jag måste sätta ihop före månadens slut att göra och så ville jag göra klart min brorsons FÖDELSEDAGSSIDA jag nästan gjort färdigt före allt det här.

Allt som görs på en dator finns det spår efter. Mail finns från lördagen till mig från min anti-tvilling där hon beskriver lördagen för mig. Om jag var där - varför BERÄTTA ??? Så om tanten, svågern och anti-tvillingen ALLA vittnar om att jag var där inför min ANDRE BROR, så LJUGER de så det knakar och jag har BEVIS på att de ljuger så det knakar. Helt tydligt väljer den här brodern att attackera mig och ljuga vidare om mig, vilket är att sprida FÖRTAL. Det är den här BRODERN som spritt förtal om mig och min familj sen förra sommaren. Han har upprepat LÖGNER från tanten och anti-tvillingen om mig och min familj, och han fortsätter sprida förtal om oss. Han började nu i helgen också att aktivt attackera sin storebror, genom att påstå - som om det var fakta - saker han har som hörsägen ifrån TANTEN, min anti-tvilling och hennes man. Vår bror bryr sig INTE om att vi kan BEVISA att det är lögner, för annars hade han frågat efter fakta från oss. Han antar saker om min video UTAN att ha lyssnat på den.
Här skriver anti-tvillingen mail om lördagen till både mig och vår bror "Lege", fast hon numer påstår att vi den dagen varit där med henne. Antagligen har minst "mamma" bekräftat den historieförfalskningen åt Ulven så nu anklagar han oss för att ha stulit ett avtal från honom också.


Ulven har sagt följande om inspelningen jag gjorde:
1) att jag hotar min syster till livet i videon - FALSKT
2) att jag påstår att pappret jag såg var underskriver före 1994 - FALSKT

Han TROR saker som är fullkomligt sjuka om mig och har sen trakasserat mig genom sjuka mail till min man i flera omgångar under året som gått, där han påstår helt FALSKA sjuka saker om mig, som om det var sant. Han FRÅGAR aldrig om något, är ALDRIG trevlig, utan ELAK och FÖRDÖMANDE om saker som är fullkomligt OSANNA påståenden. Sjuka lögner han hört ifrån de som FÖRTALAR mig - tanten, anti-tvillingen och gud vet vem mer, antagligen svågern. Det är problemet när man BÖRJAR LJUGA - alla ytterligare lögner man måste HITTA PÅ för att täcka upp alla HÅL I STORYN folk upptäcker. Så det att JAG nu aldrig åkte hem vid lunchtid på fredagen, utan stannade kvar i pappas hus och att det nu antagligen sägs att det var JAG och inte min anti-tvilling som satt uppe HELA NATTEN och sorterade papper, det är en sån ytterligare LÖGN för att DÖLJA vad hon gjort. Problemet med lögner är att de blir snåriga och till slut avslöjar sig lögnarna när man - som i det här fallet - LÄTT KAN BEVISA att så inte var fallet.

Min andre bror, som agerar HATISKT och TRAKASSERAT mig i månader och försökt få andra att misstro mig genom sitt FÖRTAL av mig, han agerar här återigen efter HÖRSÄGEN och beter sig återigen HATISKT. Om jag någonsin betett mig illa mot honom hade man kanske kunnat förstå det, men sista gången jag såg honom kramade jag honom och gav honom en puss, för jag har alltid ÄLSKAT honom av hela mitt hjärtat och det enda jag önskat var att han kunde SE MIG för VEM jag verkligen är och förstå att jag är värd att älska. Hans agerande mot mig efter min anti-tvilling ljög om mig var den sista hästsparken han gav mig. Jag kände det bara som ALDRIG MER, när jag märkte hur kränkande och nedvärderande åsikter han har om min karaktär. Han är min allra närmaste bror, som jag umgåtts med nästan dagligen i 17 år och sen i flera år till åtminstone varje vecka, och han kunde utan att tveka tro det ALLRA VÄRSTA om mig. När alla ser att HAN tror det allra värsta om mig kommer ALLA som känner mig mindre tro det allra värsta om mig. För om nån borde känna mig är det han. Tack så jävla mycket, Judas.

Min beskrivning och beviset att jag säger 1996.
Den här videon är beviset på att de andra blåljuger om att jag skulle vittna mot mig själv och därmed själv bevisa att jag har fel, som de svamlar om. Jag säger tydligt här att jag tror avtalet för huset var skrivet 1996. Oavsett vad jag kan MINNAS flera månader EFTER jag faktiskt läste det ändrar inte det faktum ATT JAG LÄSTE DET. Att förklara detta som "bevis" är LÖJLIGT. Man minns saker som HAR hänt - hur kan jag minnas något som INTE har hänt? Däremot är det betydligt MER troligt att någon har glömt något som har hänt, dvs det är troligare att Gudrun glömt att hon visat mig det. ÖDMJUKHET.

Samma gäller min anti-tvilling som jag pottränade helt blöjfri när hon bara var ett år, lärde gå den sommaren och då var jag själv bara 10 år gammal. Hon minns inte alla sina fyra första år när jag var där för henne VARJE dag. Hon var den första baby jag bytte blöja på och jag brukade få gunga vaggan när hon skulle sova. Hon kommer ihåg saker från hon var äldre och i alla hennes minnen handlar det om fester och supa. Jag kommer inte ihåg någon supa, för jag drack aldrig när jag passade henne, och nästan aldrig annars heller.

Första gångerna jag ens gick på fester, som andra tonåringar, var jag 16 år och det var bara ett par stycken det året. Jag var över 20 år innan jag hade min första pojkvän och första fasta förhållandet var jag 25 år och han lever jag med än. Jag är en tråkigt lojal och kärleksfull person som älskar min familj, mina barn, djur och trädgård. Jag gör grafik och websidor ibland och jag älskar att skriva. Ändå har jag bara pga hur ARG och SÅRAD jag blivit av dessa människor genom åren blivit attackerad av andra offer för patologiska personer på nätet, som anser det ett bevis på att man själv är psykopat, för att man blir upprörd och arg av att bli elakt behandlad.

Dessa personer kan verka hur trevliga som helst, men instinktivt tar de sida MOT mig direkt, utan att tänka. Till och med människor jag aldrig mött, men som uppfostrats av såna här tanter, gör det. Såna här människor tror, utan att tänka efter, direkt att allt är mitt fel, och att det är jag som ljuger. Så hur kan då NÅGON människa tro på mig? Det vet min anti-syster - hon VET att inte en levande människa troligtvis skulle tro mig. Hon antog direkt att min egen MAKE skulle gå emot mig, genom att  hon använde ett brev ifrån en morbror till pappa, där morbrodern beskrev vad mamma gjort mot dem. Hon använde det FÖR ATT få min man att tro att jag är som mamma - vilken slughet. Hon försökte alltså underminera mitt närmaste stöd. Hon har använt Ulvens egen fru för att "hantera" honom, som hon kallar det. Under en lång tid skrev anti-tvillingen mail bakom Ulvens rygg. Mail han antagligen aldrig sett. Mail där hon snackar skit om honom och försöker få oss andra mot honom.
När mitt vittne försöker få de andra att ta reson och sluta behandla mig som ren SKIT så möts han av fler lögner. Han såg vad han såg, men även han blir behandlad som en idiot av anti-tvillingen. Hon försöker sen TVINGA oss andra att gå med på att hon bara ska få skriva över huset på henne UTAN att hon ska behöva visa sitt AVTAL...
Anti-tvillingen skriver såhär till oss:
"Tyvärr kan jag inte trolla. Jag stod säkert med ETT papper i handen, men inte DET pappret. Tror ni inte att jag hade tagit femton kopior och visat upp det för alla om jag hittat det? Jag förstår att ni tror er sett det, men ni har fel. Eftersom jag inte är särskilt konspiratoriskt lagd så är jag helt övertygad om det naturliga skälet till det - minnet i en svår stund spelar spratt. Ni får nu lägga det här omöjliga problemet bakom oss så vi kan gå vidare. Antingen väljer ni att tro på att jag talar sanning eller så får mamma, som är neutral i frågan och som var med då det begav sig, skriftligt intgya att jag gör det. Välj själva vilket."

Spela indignation och oskyldigt offer, med sedvanliga överdrifter hör till repetoaren för skickliga lögnare och manipulatörer. Hon var den som sist höll i pappret, och sen tycker hon det vore "trolleri" om hon plockade fram det? Knappast. Och så var det något annat papper - det här är andra gången hon säger det vaga svaret; att det var något annat dokument var det förra gången. Först nu den förra helgen hade hon finslipat den lögnen för nu visste hon till slut precis exakt vad det var för papper hon visat mig. Fast hon glömde säga det igen och så beskrev hon  samma situation Lege och jag vittnat om flera gånger.

Hon har alltså anpassat sin story till de två vittnen som fanns på plats och hittat på ett annat papper vi skulle kollat på. Hon säger dock inte heller nu vad det är för papper, bara att HON nu vet vad det är för papper. Det som såg ut som en OPTION för mig och någon form av AVTAL för Lege, menar hon nu ska ha varit en vanlig REVERS. Pappa har gjort tonvis med reverser och de ser väldigt annorlunda ut än det vi såg. Hon säger samma vagheter i helgen runt denna revers, eller lånehandling som hon beskriver det som, som hon gjort om allting hela tiden. Vägrar ge något konkret att gå på, som för att hålla det öppet för fler modifieringar om det skulle behövas.
Det här är en av pappas reverser. Kort rubrik och går inte att missa.
En teknik till anti-tvillingen använder är att hon skickar vidare sitt spydiga och nedlåtande svar till även en som är utanför gruppen. Den person som det nu i helgen visar sig varit med henne och rotat i dessa papper helgen efter pappa dog. Hans EX-FRU - tanten, "mamman"! För att inge misstro mot allt som jag och Lege påstår skriver anti-tvillingen hånfulla saker som hintar mot att vi andra skulle ha föreslagit en "konspiration". När hon gjorde det visste vi andra förstås INTE om hon var ensam eller inte. Då när hon letat upp avtalet och sen undanförskaffat det, efter att ha först försäkrat sig om att JAG verkligen skulle veta att detta INTE var en TERMIN, utan att avtalet verkligen var något helt annat - en OPTION. Vem skulle hon och hennes medkonspiratörer (det är hon själv som använder det ordet) välja av mig och Lege tror du? JAG som gått över fyra år på Universitet och läst Företagsekonomi och Administration, eller Lege som är IT-killen nummer ett i vår familj?

Vem tror du de valde? Naturligtvis den person som direkt skulle fatta att detta var en option, utan att behöva fundera en sekund på vad hon såg. Anti-tvillingen hade säkert redan diskuterat det här med någon och nån som verkligen älskar konspirationer är den tanten. Hon skapade DRAMA och olika ALIANSER under hela sitt arvskifte. Hon försökte få med sig sin storasyster så hon skulle ta alla smällarna och sin lillasyster så att de blev fler än pojkarna. Men lillasystern, som är en klok och förståndig kvinna, förstod galenskaperna och gick med pojkarna på att skaffa en oberoende skiftare, när tanten helt fuckade upp hela lösöresauktionen. Tanten hade tyckt att allt de röstat till sig skulle strykas från arvet och gå ovanpå. Att de skulle dela pengarna LIKA utan att bry sig om vem som fått tavlor, helt gratis, för hundratusentals kronor, och vem som knappt fått nått lösöre.

Det anti-tvillingen säger till Ulven vet vi andra inte mycket om. Han låter sur på henne, men nu vet vi att det vi trodde - att han var sur på vår "stackars" anti-tvilling - var Ulven som var sur på OSS. Han hade fått en helt annan historia, där det är vi som rotar papper, sover över och nu har han kommit till den listiga slutledningen att hitta på att det är därför hans "magiska" avtal också är borta nu. Märk väl - jag tror inte ett ögonblick att Ulven är oskyldig. Jag tror han är nästan lika ond som vår anti-tvilling, men jag tror han tycker vi förtjänar det han gör mot oss. Anti-tvillingen vill bara krossa mig - det är hennes enda mål. När nån ljuger i onödan om dig är det alltid för att krossa dig. Om de gratulerar dig för nått eller beklagar nått och verkar omtänksamma, men samtidigt hemlighåller i onödan vad som pågår i ditt liv från sin livspartner förstår man det är något riktigt sjukt på gång. Att nån gör så genomgående, inte bara nån miss, utan genomgående. Fåniga saker om dig, som kan förlöjliga dig, kommer dock lätt igenom deras filter.
Hon hittar ett gammalt mail från min man och skickar vidare till oss alla och honom för att få honom på sin sida mot mig.
Min anti-tvilling skickar INTE det här till sin mamma:
"Ibland är det bra att reflektera och att se tillbaka. Jag fick det här mailet av Roald kort efter pappas bortgång. Kloka ord kring hur onödigt det är att bli osams över världsliga ting. Ingen av er har svarat på min fråga om vi skulle ha ett Skype-möte ikväll eller i morgon kväll. Jag skulle verkligen vilja anmoda alla att ta ett djupt andetag och fundera på om det är såhär vi vill ha det. Vill vi vara osams och bråka eller vill vi försöka hitta en väg framåt som alla kan känna sig trygga i. Jag är helt övertygad om att vi behöver prata med varandra så snart som möjligt innan vi hamnar i samma omöjliga läge som mamma och hennes syskon. Det vore oerhört tråkigt. Jag förstår också att de flesta känner sig, som Ingis skrev tidigare idag, mobbade. Osedda, kränkta, sårade och icke respekterade. I alla fall jag gör det. Vi har fortfarande ett pågående sorgearbete och känslorna svämmar än hit och dit. Kan vi anstränga oss i att släppa garden lite och lyssna på varande - lyssna in varandra - så vill jag hoppas att vi kan lösa den här konflikten. Jag hoppas verkligen att ni vill det samma!"

Här har hon alltså gjort en kraftansträngning att tillskriva sig själv alla de känslor hennes lögner om mig har gett mig. Hon känner mig mycket väl och vet vilken känslig person jag är, hur jag hatar lögner och manipulationer, så genom att hon stjäl mina känslor och sen skriver snyftberättelser till MIN MAN om hur dåligt hon mår pga det jag, underförstått, utsätter henne för, är så jävla lågt som det bara går att gå. Hon låtsas att hon VILL lösa konflikten, men om man läser det hon skrev 2 dagar tidigare, och som hon även skickade till sin mamma, TANTEN, så vill hon bevisligen bara en sak - att vi andra SKÄMS för hur elaka vi är mot henne och låter henne få stugan efter hennes påhittade version av det avtal vi andra vet inte säger det hon påstår. Det här är bara en vädjan till OSS ANDRA att sluta bry oss om världsliga ting, inte att HON skulle sluta bry sig. Hennes agenda syns i mailet ovan - tvinga oss att göra som hon vill. Och det hon vill? Ha stugan GRATIS.

I det här gamla mailet från förra året kan du se Ulvens reaktion på min ED. Han svarar direkt på anti-tvillingens projektioner, dvs det mail där hon påstår vad jag gör och vad jag menar med min ed. Han svarar som om HENNES tolkning av det jag gör är lika med sanningen. Han verkar inte ha lyssnat ett ord på det jag faktiskt SÄGER i eden, för om han verkligen hade LYSSNAT hade han förstått 1) att det finns inga "olagliga hot" i videon, utan att det är en ed jag svär och jag utmanar min syster att våga svära samma ed, ingenting annat, 2) att jag försöker få henne att sluta ljuga och berätta sanningen, samt få hennes vittne - TANTEN - att sluta ljuga om att hon läst avtalet, vilket jag lyckades med, samt 3) att allt jag säger i eden är 100% logiskt, men han lyssnar hellre på förtalet om mig än tar reda på det själv.
Ulven projicerar på mig att min ED är hotelser och kallar den olaglig, allt för att skrämma mig till TYSTNAD. Han låtsas inte förstå att jag försöker få min syster att TALA SANNING, fast han redan vet att det jag och Lege såg tydligt visar att hon ljuger sig blå. Han låtsas sen att det är ologiskt att jag och Lege sett SAMMA SAK. Dvs han tycker det är "ologiskt" att TVÅ personer kan har rätt som sett samma sak, men "logiskt" att den ENDA som såg något annat inte kan ha fel. Men som du kan se själv vill inte Ulven själv förstå, utan hittar på någon FIKTIV person som gjort det som vid det här laget ALLA fattar att anti-tvillingen gjort. Varför gör han så? För att det strider mot hans TRO? Hans "Guds-tro"?Svamlet i hans mail tyder på en sak - han är fullkomligt bortkollrad och "makes no sense". Verkligheten är det som är SANT. Fantasin, dvs det icke verkliga, är det som är OSANT. Lögnen är när man beskriver något som INTE hänt, sanningen när man beskriver det som faktiskt hänt. Hur kan det vara fel? När han skriver så erkänner han tragiskt nog att han är en SATANIST.

Jag kan bara ana vad som sägs, men i fallet med att hennes man aldrig fått veta hur sjuk jag varit anar man att hon redan tidigare, sen länge, fått honom att tvivla på mina ord. Så allt hon behövde säga för att ta bort hans tro på min sjukdom, som förstås ingen i min egen familj ville prata om då det var för traumatiskt för dem, en chock, så allt hon behövde göra var att hinta att det jag sagt var bara en till av mina "fantasier", eller nått. Och vår mamma skulle aldrig berätta sanningen, för hon älskar att hålla saker hemligt, och om hennes favorit vill låtsas som att allt inte hänt skulle hon bara spela med. Sen skulle hon till någon annan, som Ulven som vet jag varit sjuk, använda min sjukdom emot mig för att få honom övertygad att en biverkning av sjukdomen är att man ser i syne, eller vad hon vill hitta på.

"Jag kommer ALDRIG LJUGA hur mycket ni än försöker knäcka mig. Jag bryr mig inte om ni så hotar att DÖDA mig. Jag kommer ändå INTE LJUGA. Förstår ni det nu? Jag VÄGRAR LJUGA!" Det är det som tanta-jäveln kallar att man retar sig på saker. Som om det är en liten mini-sak att bli arg för det. Hon har varit inne på Youtube-videon med inspelningen av min ED, och jag är mycket arg på lögnarna och mycket spydig i allt jag skriver, men jag LJUGER INTE. Det är heller inga löjliga ÖVERDRIFTER, som Ulven brukar göra, eller tanten alltid gör, eller snyfthistorierna anti-tvillingen kör. De är så dramatiska och överdrivna att man bara vill spy på dem, sen projicerar de över att JAG skulle hålla på och terrorisera dem. Sånt sprider de ut åt höger och vänster, till släktingar, bekanta och åt rättsväsendet. Allt man kan ha gjort är att ha skrivit en kort rak avhyvling på deras sjukt överdrivna anklagelser mot en och vips har man kört långvarig cyberterror mot dem!
Anti-tvillingen hävdar att hon redan betalat TVÅ gånger för en stuga hon fått ha HYRESFRITT i över 20 år nu. Ingenting har hon behövt betala för elen, utan bara lite enklare underhåll, vilket hon ofta försökt få pappa att göra ändå. Här ser du också att hon anser att stugan har ungefär samma värde idag som för 20 år sen, dvs att stugmarknaden varit stagnant hela den här tiden. Sanningen är att den ökat med 250% i landet och speciellt mycket här i södra Småland.
Inte med ett enda ord bemöter tanten i sina mail nedan att jag har all anledning att vara jävligt förbannad över de sjuka saker som min anti-tvilling spridit ut om mig. Jag har sett att hon hintat att jag har mentala problem till folk och att allt jag berättar därför är påhitt för att jag inte kan skilja verklighet och fantasi åt. Att påstå något sånt om en person är GROV ÄREKRÄNKNING och det vet hon om, så hon ljuger vidare till folk att det är JAG som sprider förtal om henne. Att det är JAG som ljuger och hittar på saker om henne. Klart jag blir URSINNIG varenda gång jag hör vad hon ljuger om mig.

Numer ljuger anti-tvillingen att det är jag som STULIT hennes avtal och hennes medhjälpare, Ulven, ljuger han också och säger att jag STULIT hans avtal. Och tanten nedan skriver sån här dynga till mig i nått patetiskt försök att få mig att tro att jag har MASK I HJÄRNAN? Vad annars är det hon håller på och svamlar om? Hon VET att vi för länge sen haft vårt vatten på analys, för hon hade tjatat i år om att DET var skälet att allt mitt långa hår trillat av. För att VATTNET var giftigt. Det var det INTE.

Hon vet att hennes tjat om vårt giftiga vatten gjorde att jag fokuserade mer på vad jag åt och drack, och var dessutom länge väldigt rädd för vårt eget vatten, som visat sig vara högst ypperligt, än jag fokuserade på att ta reda på varför jag mådde som jag mådde i min kropp. När till slut jag kände att jag inte hade någon utväg, för jag förstod att jag var döende, gick jag till en doktor. Nu sa han bara att det inte var något mer fel på mig än en aningens högt blodtryck och väldigt dålig kondition. Det grundade han sig på att jag sagt att jag bara orkade krypa upp för trappan till övervåningen. Så han gav mig blodtryckssänkande och sa jag skulle börja motionera. Verkligheten var att jag var så döende att jag redan borde varit död för länge länge sen och bara levde för att jag så långsamt tynat bort.
Anti-tvillingen försöker sälja på begravningen. Här säger hon att hennes stugas värde, som hon i mailet före sagt är detsamma som för 20 år sen, har hon baserat på motsvarande hus i trakten. När jag gjorde det fick jag ett pris på 500% MER än det pris som hon angav. I avtalet jag läste minns jag ingenting om något fast pris, utan jag tolkade att den skulle värderas till marknadsvärdet nu. Att det är så viktigt för henne att påtala att stugan har SAMMA värde nu som för 20 år sen är förstås för att det var som jag tolkade det - en option - och inte som hon menar - en termin. Jag tjatade om värdet för att jag mindes att det var en option och då är det viktigt. Med en termin är det oviktigt.


Senare den sommaren fick jag det sjukdomsprojicerande mailet från tanten och på hösten hotade hon mig med DÖDEN i ett brev. Det var även en del annat, på YouTube och i telefonsamtal till min äldsta dotter, som gick på den linjen. Som om hon försökte skrämma mig med allt hon vet kan skrämma mig. Allt från att återigen hamna i den situationen att alla mina organ håller på att faila av blodbrist, till att jag hittar otäcka parasiter för att min kropp inte kunnat stå emot angrepp under anemin.

Men för mig är det allra mest kränkande i det hon skriver ändå att hon inte kan visa minsta medkänsla för hur hemskt det måste känts för mig när jag blev HOTAD med polisen för att jag vägrade ljuga om vad jag sett och läst. Hon fick bägge mailen själv där jag blev hotad med polisanmälan av min svåger Klister. Jag har sparat de hotmailen och kommer sitta på dem tills de behövs. Allt jag gjort är att hålla fast vid sanningen och om det är en obekväm sanning för Klister kan han fara åt HELVETE.

Tanten försöker låtsas att enda felet är att jag är sjuk i huvudet:
"Nu först har jag hittat och läst vad du skrivit på Youtube. Tydligen har du länge velat ha en egen gård. Och det skulle ju vara möjligt med XXX, med rätt strategi. Du skriver också att dödlig blodbrist kan ge depressioner. Har du kollat ditt blod på sistone? Se till att få en grundlig hälsoundersökning, även för att utesluta nya parasiter! Och depressioner kan se olika ut. Inte alla blir passiva och nedstämda - det finns också "agiterad depression" då man retar sig på saker. Kolla också ert vatten! Och djuren - det är lätt att bli smittad av allt möjligt, även av djur. Mitt vatten här i stugan är helt rent och skiftar i turkos när det hälls upp i badkaret. Det hämtas ur djupborrad brunn och regnade ner för ca 10.000 år sedan! Tyvärr är odlingsmöjligheterna här begränsade - ingen riktig "gård". Sköt om dig och hela familjen! Stora kramar!"
Kollade direkt och det stod INGENTING om nån gård på min YouTube. Jag skrev dock där att jag INTE hade depression under min anemi - tvärtemot vad hon påstår här och tvärtom vad vi fick massor av mail om hemskickat till oss från dessa psykningsexperter. De letar efter ALLT de kan hitta emot en för att få alla att tro att det är JAG som är tokig och inte DE som är bindgalna. Det är JAG som har ett VITTNE och min anti-tvilling som LJUGER SIG BLÅ. Bevisligen.Mailet nedan skriver tanten till min man, som fått nog av min släkts elakheter mot mig. Jag har redan skrivit till dem 20/5 att jag inte vill ha mer med de som tror att jag ljuger att göra. Tanten tror att jag ljuger, så varför skriver hon fortfarande mail till mig? Dessutom ett otrevligt mail på min födelsedag, och det är det otrevliga mailet maken svarar på. Hennes svar har INGET med det han skriver att göra.

Sen skriver hon sjuka saker om hans mail till andra, men det här skrev hon direkt till honom, på min födelsedag. Hon skriver: "...jag har inte sett det i skrift, bara hört det muntligt." Men till mig har hon i 20 år sagt att stugan var en GÅVA till anti-tvillingen och att pappa ända sen dess vägrar "erkänna" gåvan. Så HUR kan hon ens "hört det muntligt"? Jag har LÄST det i skrift och det är en OPTION, och ingen jävla "gåva". En option betyder att ingen annan kan buda på stugan, det är allt.

Tanten spelar oförstående och låtsas att ALLT hon VET den andre svärsonen gjort har nu min EGEN MAN plötsligt gjort, allt för att han tröttnade på att höra mig gråta och ville de skulle lämna mig ifred - HERREGUD, det är ett jävla mirakel att jag ens lever fortfarande och de beter sig som AS mot mig. När hon skriver att hon inte SKADAT MIG - så ljuger hon så det knakar. När jag läste det mailet som Roald svarat på bröt jag fullkomligt ihop. Min egen mamma bryr sig inte ett JÄVLA DUGG om mig - inte ens på min FÖDELSEDAG som jag inte ens skulle haft. Inte ens DET kan göra att hon blir det minsta EMPATISK mot mig. Hon är så kall, så fullkomligt LIKGILTIG mot hur andra känner det när de blir utsatta för sån här terror - där verkligheten själv ifrågasätts och man blir mobbad för att man VÄGRAR ändra sig och tro på deras FANTASIER.
Tanten har sett min ed, hon har fått flera mail där hon sett att jag LÄST det skrivna avtalet - ändå skriver hon den här dyngan. "Det utesluter ju inte att något skriftligt finns eller funnits." Vete FAN vad hon menar. Hon erkänner åtminstone att hon INTE är ett vittne, för hon har ALDRIG sett avtalet själv. Men hon vägrar TRO på TVÅ personers vittnesmål att de sett avtalet - eller tro på att jag LÄST det. Hon inte ens kan tänka sig att så är fallet. Fy fan - det är MIN födelsedag!
Hon har redan hört min ED om sanningen som INTE FÅR AVSLÖJAS och hon VET att jag blivit HOTAD och förlöjligad för att jag vägrar sluta hävda att det som hänt har hänt. Jag har ett VITTNE på att det JAG säger har hänt har verkligen hänt, medan den person som LJUGER och säger att det inte har hänt har inget vittne på sin sida. VARFÖR behöver tanten då fråga? VARFÖR skyller hon på min man, som inte har någonting med det att göra? Strax efter står det här som tanten skriver i ett inlägg till TINGSRÄTTEN, inskickat av ULVEN. Dvs tantens förvridna FÖRTAL nedan sprids vidare som om det var ett faktum, och allt det är påhitt av en sjukt elak gammal kärring. Det kan inte vara annat än att hon gör det här avsiktligt - kan inte tolka det annorlunda då hon tagit del av min ED och av alla HOTELSER mot mig personligen.

Att hon på VILJE projicerar över allt som hennes favoritdotter och make gjort mot MIG och beskyller min fullkomligt oskyldiga MAN för att ha gjort det. Antagligen fick han den här attacken för att han vägrat tro på min f*tta till syster, som försökt få honom att också börja trakassera mig, och hade fräckheten att försöka försvara sin EGEN FRU mot deras attacker. Han hade redan i ett mail till Klister-tjockgubben, som svar på hans andra polishot till mig, bett honom rakt ut att LÄGGA AV SJÄLV, då det är DE som attackerar MIG och inte tvärtom. Jag bara VÄGRAR LJUGA. Hur mycket de än svamlar om att prata med varandra går det inte att föra ett samtal med personer som AVSIKTLIGT LJUGER.

Såhär skriver hon, ifall du inte ser det:
"Jag fick ett mail från Roald där han skrev att ingen i hans familj fick ha någon kontakt med mig. Sjukt! Jag har inte på något sätt skadat någon där och de behöver verkligen ha en äldre människa att prata med. Det är kanske Roald som hotar?" och i mailet innan skriver hon "Eftersom alla verkar rädda och inte vågar prata undrar jag bara vem det är som hotar och förbjuder andra att prata med de närmaste släktingarna. Att skaffa sig makt genom skrämsel och kontroll är ett allvarligt varningstecken. Vad är det som inte får avslöjas?" 
Här ser man hur det går till. Hon påstår saker som är osanna om ett enda mail hon fått. Det mailet är ett svar på ett mail från tanten själv, där hon ljuger minst NIO gånger för att skydda sin favorit. Det är skrivet på min FÖDELSEDAG och det är i sin tur besvarat på ett mail från KLISTER - där han HOTAR MIG MED POLISEN!!! Och hon säger det är min MAN som hotar mig - fast hon vid det här laget fått TVÅ mail med polishotelser från sin andra svärson. Är hon dement?


Jag bönar min anti-tvilling att tala sanning - för HENNES egen skull. Det här mailet nedan skickar jag till henne och HON SJÄLV skickar vidare det till en massa andra personer. Hur många vet jag inte för hon har lagt till mottagare hemligt. Klister svarar nämligen, som hemlig mottagare, och börjar mobba och hota mig med polisen. Var är HOTEN i mitt mail? Jag BÖNAR henne att säga sanningen. Det är HON som kallar min BÖN för hotelser och mobbing. Ett enda mail - till min EGEN syster - med en BÖN om att hon inte ska förstöra vår relation med lögner. Hur svarar HON? Genom att SVARTMÅLA mig och försöka KROSSA mig som människa.

Hur sjuk är en människa som gör såhär mot den som har tagit hand om henne från hon föddes tills hon var tonåring? Tror hon det var min SKYLDIGHET att ge upp halva min barndom för att sköta om henne? Jag BÖNAR henne för att jag BRYR mig om henne och hon är påväg åt helvete. Hon beter sig som ett samvetslöst MONSTER. Och monster hör hemma bland monster, inte här på Jorden. Jag är ledsen för att hon valt att gå NER till en plats som kallats Helvetet sen ett bra tag nu. De som säger att den platsen inte existerar ljuger. Det finns många platser i det här spelet och många Helveten. Alla får det Helvete som de förtjänar.

Att kallas för mobbare och hatare för att man kallar en lögnare för vad den är - en lögnare - är FÖRTAL. Jag kan bevisa, om och om igen, att det är HON som ljuger, alltså är det INTE förtal när jag kallar henne en lögnare. Det är INTE mobbing. Hon har MAMMA på sin sida, hon har sin FETA GUBBE på sin sida och HANS SLÄKTINGAR på sin sida och DERAS BARN på sin sida och ULVEN på sin sida och ULVENS FRU på sin sida och säkert också FRUNS SLÄKT på sin sida och troligen också HELA MIN SLÄKT på sin sida. Så HUR i helvete kan jag ensam, med min lille snälle gubbe och våra barn mobba dem alla? Det är bara Lege på min sida och hans familj, som faktiskt LYSSNAT på vad jag sagt. Mamma-tanten har hjärntvättat mina SVÄRFÖRÄLDRAR att tro hon är en ängel, så det går knappt prata med dem. Svärmor verkar förstås fatta litegrann, men svärfar begriper noll. Han fattar ingenting och vägrar lyssna. Han är som de flesta människor att han bara ser YTAN på folk och den som är ARG måste ha FEL.
Här projicerar hon tydligt över psykisk sjukdom på mig - en klassiker för de som förtalar andra att göra. Jag VET vad som hände, jag var DÄR, och jag har ett VITTNE på att det jag berättar är sant. Men ändå påstår hon att det är JAG som är psykiskt sjuk? Hur friskt är det? Som du kan se BÖNAR jag henne att till slut berätta sanningen och sluta med det här tramset, dvs att sluta LJUGA. Hennes svar är tydligt - hon anser att ALLT hon sagt varit 100% sant. Ingen människa kan klara av den prestationen. Jag har bevis på en rad felaktigheter hon gjort, vilka hon sen vägrat erkänna att hon gjort. T ex påstod hon och Ulven att stugmarknaden i södra Sverige varit stagnant i 20 år. Sanningen är att den gått upp 250%.


De som är sliskiga, skadeglada och nöjda med sin psykningskampanj, ser ju lugna och "sakliga" ut, hur de än svamlar och ljuger. Hur man än skulle försöka få majoriteten av människor att förstå att JAG INTE ljuger, så är det kört. Min syster ha lyckats i sitt uppdrag att fullkomligt förstöra mitt rykte. Hon har precis som min man skriver till mamma-tanten, SVARTMÅLAT mig och just för att hon vill KNÄCKA mig. Det är enda skälet för annars skulle ALDRIG hon och hennes man satt ihop den där planen att visa mig avtalet i smyg när vi var ensamma. Sen kom Lege in - ditskickad av den GODA SIDAN. Den sida som alltid stått på min sida och skyddat mig mot såna här typer, varje gång de försökt döda mig eller på något sätt krossa mig. De har gjort flera försök i mitt liv, som de skrattar bort som om det var väl ingenting eller försöker att hålla mig omedveten om, ifall de hände när jag var för liten. Helt klart har mamma-tanten gjort saker redan när jag var nyfödd mot mig, även om hon aldrig skulle erkänna det. VARFÖR hemlighöll hon annars varför jag fick ärret? Varför var det pappa som berättade om bölden? Varför lät hon dem vaccinera mig mot TBC, när hon visste hon var immun. VARFÖR hemlighöll hon det, som om det var HENNES fel?

Det är samma nonsens nedan av Klister, som anti-tvillingen skrev till min man, för att få över honom på hennes sida en vecka tidigare. Det är ÖVERDRIVNA påstående om vad jag skulle ha gjort eller sagt. VAR är hoten i det jag säger i min ED? Jag har lyssnat på den tusentals gånger och det enda som är OTÄCKT i hela eden är den ED som JAG SJÄLV tar. Är det förbjudet och åtalbart att HOTA SIG SJÄLV? Jag fattar ingenting av vad han svamlar om för jag beskriver NOGA i min video allvaret i den ED jag precis själv tagit och om min syster skulle ta den vad den skulle innebära. Det för jag vill inte att hon ska ljuga efter att hon tagit eden. För om min anti-tvilling skulle gjort som jag gjorde - SVÄRA EDEN - och sen ljuga skulle allt hon håller kärt snart tas ifrån henne. När sen Klister-ashålet LJUGER och säger att jag hotat min älskade syster till livet, vilket jag fått bekräftat från Ulven är vad för slags FÖRTAL jävulsgubben håller på med bakom min rygg, så får han effektivt med sig ALLA att tro att jag är helt GALEN.

Min anti-svåger säger det här till mig - LÄGG AV - och sen:
"Nu får det ändå vara nog med verbala påhopp och mobbing. När det nu till och med läggs upp offentliga hot är måttet rågat!!! Att folk blir osams i en arvstvist är inte ovanligt men att det går så långt som till hotelser som till och med läggs ut på nätet är horribelt. Det är så fel det kan vara och till och med åtalbart. Vill ni att detta ska sluta i domstol bara för att ni inte har förmågan att prata med varandra?" strax efter så ryter han överdrivet till mig för att jag ens VÅGADE PIPA "Var vill du komma med dina hot? Vi förbereder nu en polisanmälan pga detta." 
Här ser du VEM som hotar VEM. Klister-gubben HITTAR PÅ att JAG håller på och hotar min anti-tvilling. Det för att min anti-tvilling SÄGER att hon känner sig mobbad. Dvs hon känner sig mobbad av att jag gjort en ED och bett henne äntligen säga sanningen, eller göra samma sak? På vilket sätt är DET att hota någon? Såvida inte det är SANNINGEN som känns hotfull för LÖGNAREN? Det här mailet HAR tanten fått och sen projicerar hon över att min man hotar mig.
Det vill säga, att jag kunde svära på allt jag håller kärt, som en ärlig människa bara kan, och riskera ALLTING för att vittna om vad som jag var med om och vad jag såg, det får den här sjuka jävla SOL-OCH-VÅRAREN till att jag gör något HELT ANNAT. Han tar det ifrån mig att jag vågar STÅ FÖR MIN SANNING INFÖR HELA VÄRLDEN, och gör det till något fult och billigt. Varje gång jag ser vad han gör där och hur han sprider det här till alla jag känner vill jag bara en sak och inget annat - hans eviga förbannelse. Allt som EDEN innebär har jag förlagt på den sjuke jäveln nu. Han är förbannad härifrån till det hål han dök upp ur. Inte en sekund att jag tror att han är OVETANDE om att allt jag säger på videon är fullständigt korrekt. Det för att han så DESPERAT försöker ta bort fokus från att jag återgivit avtalet korrekt och att jag har ett VITTNE.

Det svåger-äcklet gör i sina mail är att han försöker hypnotisera alla att tro att jag gjort något annat, och min närmaste bror, som vet att det INTE är det jag gör, men antagligen känner att han själv kan tjäna på något sätt på det här, låtsas att han tror på äcklet. Mailet han skriver själv, efter han får min ED ifrån min anti-tvilling är nog t o m skrivet FÖRE svågerns, så ärligen vet jag inte om det är Klister som hjärntvättar Ulven, eller Ulven som hjärntvättar Klister, eller om de båda bara är Flygande Apor åt anti-tvillingen, som skickat dem bägge att FÖRGÖRA mig. Det får de själva ansvara för - jag ser bara att de skickar hotelser till mig med sjuka projektioner för att jag försöker få MIN lillasyster att SLUTA LJUGA om att hon visat mig sitt optionsavtal.

För så länge hon ljuger om det, hävdar hon att vi ska låta henne få huset efter ett FIKTIVT terminsavtal, som hon hittat på. Ulven har ju också ända sen våren 2013 hävdat att "han har samma avtal" och nu hävdar han att han också har då ett terminsavtal. De verkar onekligen ALLIHOP gaddat ihop sig för att MOBBA oss andra till att skriva över husen på dem, utan att de ska behöva följa de avtal som de faktiskt HAR. Ulven verkar INTE ha något avtal och hans belöning för att attackera och projicera sjuka saker mot mig, för att knäcka mig psykiskt och förtala mig inför alla vi känner, verkar vara att han får hjälp av Klisters att få sitt hus gratis också. Han verkar på fullt allvar ju tro att de ska vinna det här! Hur kan han tro det när det är lagligt fullkomligt OMÖJLIGT. De SAKNAR ju papper på husen!

Hela min ED noga beskriven vad den innebär för DEN SOM SVÄR FALSKT - jag varnar allvarligt för att svära falskt, då jag lagt en besvärjelse på det i o m eden. Folk har fått sina egendomar förstörda, förlorat allt de håller kärt, hamnat i fängelse och blivit dumpade, för att de dragit på sig mina besvärjelser. Du kan tro mig på det om du vill eller inte. Kanske jag bara ser deras framtid, när jag "tror" att jag lägger en förbannelse på någon? Jag hade knappt trott det själv om det inte om och om igen hänt, ordagrant som jag sagt det. Eller SER jag deras framtid - för allt som kommer hända har ju egentligen redan hänt...


Mamma-tanten låtsas också märker man, för allt hon bryr sig om är att hennes favoriter ska få KÖRA ÖVER mig och Lege och våra familjer. Det är det ENDA som de här människorna bryr sig om - att KÖRA ÖVER oss. När då Klister-äcklet sitter och låtsas att det är JAG som mobbar, hotar, skrämmer och inte pratar med dem är det för att kollra bort folk från det faktum att allting är TVÄRTOM. Lege och jag blir INTE lyssnade på. När inte anti-tvillingen får som hon vill drar hon in än den ene än den andre med fagra ord och snyfthistorier, för att NÅGON ska platta till mig och FÖRGÖRA mig. Syftet med allt som skett har varit att FÖRGÖRA mig. Tror du mig inte? Tror du jag hittar på?

Varför säger hon då till tanten att hon (anti-tvillingen) ska ringa till mig, när jag ligger på sjukhuset och ingen vet om jag kommer klara mig, och så ringer hon ALDRIG? Hon ringer HEM fast jag ligger på sjukhus. Varför ringer hon hem? Kanske för att VERKA bry sig? Hon ringer aldrig och sen får jag veta från Klister äcklet att hon inte ens brytt sig om att berätta något om detta för en enda människa. Och jag förstår nu att Klister äcklet helt tror på henne att jag aldrig varit särskilt sjuk, det för att en faster fnös bort det hela med att "vem som helst kan ha LITE anemi". De fattar verkligen ingenting alla människor hon ljugit om mig för. Hon vill se mig DÖD. Jag skojar inte - det har tagit mig ett helt år att fatta att det jag direkt kände i de energier som hon projicerade mot mig och som alla hennes hantlangare projicerat mot mig var riktigt tolkat. Jag sa direkt till Lege att det "känns som om de vill se mig död". Mitt hjärta höll nästan på att gå sönder, så ont gjorde det när jag insåg att alla dessa människor som jag älskat - de HATAR mig. Vad har jag någonsin gjort KLISTER????? En fet äcklig gubbe jag ALDRIG sagt ett ont ord till. Må han njuta av helvetet när han kommer hem igen.

Ursäkta hur arg jag låter, men varje gång jag ser deras LÖGNER och tvistade projektioner kokar blodet - de ljuger om ALLT jag säger och gör. Överdriver, tvistar och sen projicerar de över på mig att jag "bråkar". Planen min syster haft sen pappa vägrade GE henne stugan var förstås att få NÅGON att bråka med henne så mycket att hon kunde spela OFFER och få alla på sin sida mot BRÅKSTAKEN. Det var DET som var min anti-tvillings plan, som hon redan 1992-1993 pratade med mig om, och det är DÄRFÖR hon ljuger för folk nu att jag bedriver hatkampanj mot henne på nätet. För att anses bedriva en hatkampanj mot någon måste du föra en KAMPANJ, dvs du måste SPRIDA saker på nätet OM den personen. Inte en fiktiv person av en fiktiv person, utan OM den personen. Och VEM gör det på riktigt tror du? VILKA gör det i verkligheten tror du? De som har FB har sett att det är DE som skriver helt sjuka saker om mig, helt öppet. De får det att låta som om jag är helt galen och att jag har gjort en massa saker, som alla som känner mig i verkligheten vet inte är sant.
Det finns test du kan göra för att se om någon kvalificerar!

Det är som i mailen ovan. De tar någonting äkta, rent och uppriktigt man säger och hittar på att man menat någonting annat med det. Min ED blir till HOTELSER, t ex. Hur sjukt är inte det? Min mans försvar och rättmätiga indignation över sin svärmors GRYMMA beteende mot mig gör hon om till att nu är det han som gjort allt äckel-Klistret gjort. Jag vet förstås vad för patologi som ligger bakom, men alla oinsatta runt om fattar absolut ingenting. Till och med min svärfar har svårt att fatta, fast EN sak fattar han - det rör sig om folk som saknar SAMVETE och EMPATI. För han säger att han råkade ut för samma sak i sitt arvsskifte och trots att han vägrar prata om det tror jag honom. Han är en sån som håller saker inom sig, introjicerar, och DÄRFÖR är han en mycket sjuk man nu. Man ska prata om detta med såna som förstår - vi andra som drabbats! Som en slags samtalsterapi. JAG BEHÖVER prata om det - få det ur mig - skrika i skogen så att säga. Det låter kanske som om jag är jättearg, hela tiden, men jag blir tillfälligt arg när jag återigen ser vilken DYNGA dessa människor jag aldrig varit annat än SNÄLL mot slänger emot mig. De är så ELAKA, så GRYMMA, att det är nästan omöjligt att förstå sån brist på samvete och empati.

De snackar om rätten att sörja, de som det första de gjorde var att sätta ihop listor på förskott av arv. De är HYCKLARE och BEDRAGARE, som använder alla medel de kan mot en. De tar all skit de själva gör och påstår man själv gjort det. De skyller ifrån sig och sen spelar de OFFER. Det är DÄRFÖR man blir så jävla förbannad - de tog en jobbig tid i våra liv, som följde på ett par superjobbiga år i våra liv, och gjorde allting så fruktansvärt mycket värre - helt i onödan! Anti-tvillingens avtal var inte ens bindande - det saknade underskrifter från VITTNEN. Allt jag hade behövt göra för att SABBA - även om detta varit en termin - var att VÄGRA godkänna avtalet. Så alla deras sjuka lögner om att jag stulit deras avtal är LÖJLIGA om man känner till avtalsrätt. Allt jag behövt göra för att sabotera var att SKITA i deras avtal, om deras version av verkligheten vore sann.

Vi såg att de mail som skrevs efter dödsfallet var mycket vaga och verkade peka på att Lege och jag hade kännedom om vilka papper som tog från dödsboet den helgen. Det hade vi inte. Vi hade bara fått veta att papper togs och sett en mapp, ingen av oss fäste större vikt vid eller minns något om. Varken Lege eller jag hade något intresse av de pappren och visste inte varför Gudrun samlat ihop dem. Efter helgen visade det sig hon satt ihop en lista på gamla gåvor, men inte lagt till en enda bilaga som talade om varifrån hon fått summorna. Det trots att det måste varit det som legat i mappen vi sett.
Lege försöker förklara en sak för Ulven som han verkar ha missförstått pga felaktig information. Det här är något Lege och jag förstod på våren 2014, när vi gick igenom gamla mail och försökte förstå hur Ulven kunde bete sig så fruktansvärt mot oss. Till den milda grad att han började tro på de allra värsta sagor och projektioner han hörde om oss. Oss två som han känt i över 50 år.


Dvs OM jag velat sabotera hade jag ALDRIG stulit deras avtal, utan sagt att jag vägrade följa dem då de INTE ÄR BEVITTNADE. Det hade varit juridiskt riktigt av mig att ignorera ett sånt avtal i ett arvskifte och det var säkert varför pappa skrev det på det viset. Han ville inte favorisera och såg till att för ovanlighetens skull INTE låta bevittna avtalet om anti-tvillingens stuga. Jag är fullständigt övertygad om att det aldrig funnits något avtal om Ulvens stuga och att han ljuger så det knakar om den saken. Jag känner både anti-tvillingen och Ulven utan och innan och jag VET när de har fuffens för sig. De spelar de snälla barnen och har lurat hela släkten och alla andra människor, som INTE känner dem, att de är sådär fina människor, men jag vet. Klister-gubben VET han också, men han är en SKOJARE, för så kallade pappa honom - att han SÅG att nye svärsonen var en oärlig fjant, man inte kan lita på. Hur visste den gamle uven det? Livserfarenhet? Han hade helt rätt, raringen. Kanske det var pappa som smällde gräsklipparen i trynet på aset? Jag tror det. he he he

Märk att JAG betyder INGENTING för Ulven. Det ENDA han vurmar om är ARVET. Märk också att han bara PÅSTÅR att jag är ologisk och saknar bevis. Här är HENNES MOTIV: Hon vill göra gällande att avtalet var en TERMIN, dvs ett avtal som ger henne stugan till ett FAST VÄRDE, som hon angett är 100 000 kr, och Ulven anser ska vara 110 000 kr. Om det var en TERMIN vore inte det priset omförhandlingsbart, så VARFÖR omförhandlade Ulven den sk TERMINENS villkor när han förra våren höjde priset med 10 000 kr? Det jag vittnar är att avtalet är en OPTION, dvs huset skulle dras av med gällande MARKNADVÄRDE nu vid arvsskiftet. DÄR har du anti-tvillingens MOTIV. Det känner förstås Ulven till för jag har nämnt det ett ganska stort antal gånger, bland annat i det som han och Klister kallar "mina hotelser" mot deras ädla prinsessa - min anti-tvilling och nemisis - dvs i min ED.

Ulven besvarar försöket att förklara verkligheten med att förneka allt som är sant:
"Men om [Gudrun] var där ensam först blir ju Ingeruns attityd visavi avtalet för [Gudruns] X-stuga totalt obegriplig. Hon hävdar ju att [Gudrun] skulle ha hittat och visat avtalet, men det är ju bevisat att Ingerun har fel eftersom det hon själv säger om dokumentet bevisar att det inte kann ha handlat om det avtalet. Den som har något intresse av att avtalet kommer fram är nu framför allt [Gudrun]. Ingeruns inställning framstår då som inte bara bevisat grundlös utan också som absurd, ologisk. Man brukar ju säga att man behöver tre saker för att finna någon skyldig för ett brott: Means, motive and opportunity. [Gudrun] saknar totalt motiv, och Ingeruns vittnesmål bevisar at ho har fel i sin anklagelse. Den enda som skulle ha något skäl att ta dokumentet är ju Ingerun själv, men inte heller det hjälper. Att kontraktet finns är ju känt av alla sedan 20 års tid. Om saken går till domstol tvivlar jag inte ett ögonblick på att [Gudrun] vinner saken, men till vilket pris? Vi kommer alla att förlora vårt arv."
Här är BEVISET på VEM som saboterar alla försök att samtala. Bara nya lögner. Lege skriver och vill förklara verkligheten, som HAN och JAG upplevde och Ulven bara hört via HÖRSÄGEN. Så Lege försöker återge hur saker gick till mer tydligt, då vi märkt diffusa mail, som kan ha lett till att Ulven leddes in på den vägen han tycks vandra - den där JAG är HIN HÅLE och har LJUGIT, STULIT, HOTAT, osv. Det är fruktansvärt hur den bror vi andra två stått närmast i så många år så snabbt och villigt VÄNDER sig emot oss. Det är HELT HANS FEL att vi förlorar gården! Är han trög eller?


Det står helt klart ju mer jag läser Ulvens mail att han aldrig brytt sig att lyssna en minut på min ED, utan valt att tro 100% på vad de LISTIGA skojarna säger om innehållet. Eller är han verkligen en lika FALSK och SJUK jävel som de är? Han har antingen verkligen så lågt IQ att han inte begriper "Gudruns" motiv, eller så låtsas han bara vara korkad. Jag vet ärligen inte, för det är så enkelt och lättbegripligt för mig att det är obegripligt att han inte skulle förstå. Ärligen tror jag de förstår allihop och det har jag ansett sen maj 2013 när jag bröt med hela högen. Jag trodde ett tag att Ulvens fru inte förstod så dumt nog svarade jag på hennes födelsedagshälsning förra året, men nu vet jag att hon stod på mottagarlistan och VET att jag gjort en ED och inga hotelser, och hon VET att det jag såg när jag läste avtalet inte var detsamma som anti-tvillingen påstår att det står i avtalet. Det var ett bedrägeriförsök och nu HATAR de mig allihop för att jag inte lät mig LURAS. För de tänker BARA PÅ PENGAR.

Ulven VET också att han och alla hans vänner hemlighållit i alla år att det fanns något skrivet avtal, så även DET är en lögn. Han håller benhårt fast vid sina lögner, saker vi DEMENTERAT flera gånger. Vi trodde Ulven och anti-tvillingen BARA hade muntliga LÖFTEN om stugorna. Vi kände inte ens till något muntligt AVTAL, bara LÖFTEN. Vissa människor är så SJÄLVCENTRERADE att de tror att ALLT de VET känner alla andra till också, så det kan vara hans fullkomliga brist på inlevelse i andra människor som gör att han ENVISAS med att även vi andra skulle känna till saker som vi säger att vi inte haft en aning om.

Både jag och Lege blev MYCKET chockade när vi insåg att det vi hört var OSANT. Vi hade hört det inte fanns skriftligt, och så länge hade vi hört den snyfthistorien att det var en chock att det fanns. Nu skriver Ulven om historien, medvetet eller omedvetet. HAN vet inte vad vi andra vet, vilken FRÄCKHET att som en DIKTATOR sitta och diktera vad VI ANDRA VET. Om han tror att vi ska vekna och backa för att han tjatar om gården kan han glömma det. INGEN av dem bryr sig ett skit om att de förlorat MIG för alltid. De brydde sig inte om att jag kom tillbaka från det döda, som ett mirakel, och bryr sig inte om att jag nu BRUTIT KONTAKTEN FÖR EVIG TID med dessa sjuka jävlar. Att göra det som de gjort mot mig, och göra som de gjort och försökt använda min tidigare sjukdom som VAPEN emot mig, visar mig bara hur riktigt och rätt det var när jag rent instinktivt kände att jag måste hålla mig undan dessa varelser - de vill MIG ONT.
Ulven förstår inte för att det han fokuserar på ÄR ologiskt. Problemet är att AVTALET är försvunnet och att det JAG säger att jag läste inte stämmer överens ett dugg med det som anti-tvillingen=Gudrun försöker få oss att tro är dess mening.
Istället för att LYSSNA på vad jag och Lege försökt säga till honom i ÖVER ETT ÅR nu, så går han på som en huvudlös KLON efter vad klister-människorna projicerar är problemet. INGEN tvivlar längre på att anti-tvillingen har ett avtal, för hon har VISAT det för Lege och mig. Sen berättade JAG om att jag fått se det så då erkände anti-tvillingen att hon hade ett, fast drog då VALSEN - Version1.0 av Verklighets Kontroll Programmet - om att hon bara BERÄTTAT om avtalet för mig. Efter det erkände även Ulven att han kände till ett SKRIVET avtal och han erkände att han ALDRIG LÄST DETTA. Därpå erkände Lege att han faktiskt sprungit på oss flickor när jag LÄSTE AVTALET, men att han aldrig hann läsa det själv.

Då berättar anti-tvillingen en ny VALS - Version1.1 av Verklighets Kontroll Programmet - om att detta papper som Lege sett var "något annat". När Lege och jag envisades att det var det inte, för naturligtvis minns jag ju att Lege kom in. Sen när jag med tjatade kom Version1.2 och nu var det jag själv som måste hittat avtalet och läst det, men var är det nu? Frågade hon insinuerande att "någon" tagit det. Mycket obehagligt, som om jag läst det och SEN är det borta. Jo, det är helt sant, men jag RÖRDE ALDRIG DET - det lämnade ALDRIG hennes hand. Problemet för mig var att när Lege först sa att han inte minns att han fått läsa avtalet blev jag förvirrad och undrade om jag mindes fel att han kommit in, men så snart som han fått höra HUR vi stod när jag läste avtalet klickade det snart till i hans grå. För den scenen hade han ju sett, och så snart han då så att säga erkände att han kommit in mitt i läsandet, släppte mycket av min minnesblockering om saker som hänt runt om själva avtalet. Något jag HELA TIDEN minns kristallklart är dock ATT jag läser anti-tvillingens stugavtal. Hon gjorde en STOR SAK av hur viktigt det var att JAG LÄSTE AVTALET. Och det var säkert viktigt, för om jag inte fokuserat och verkligen la det på minnet hade ju hon kunnat riskera att jag GLÖMT DET.

För lurendrejare är det viktigt att de som ska spela rollen av "orosmakare", "bråkstake" verkligen VET att lurendrejaren ljuger. Skojet går ut på att alla just ska bli SKITFÖRBANNADE på den utsedde bråkstaken. De väljer ut någon INGEN TROR PÅ, som har svårt att hävda sig, är lite blyg och rädd, men som är ärlig och rättskaffens. En person som blivit förtalad av avundsjuka personer länge, som fått skulden för en massa helt oskyldigt. En som andra har lätt för att tro ont om, men som samtidigt inte går att muta, då alla som ogillar den har fått FEL för sig om personen. Helt enkelt en REDAN FÖRTALAD person. Klister var där när jag berättade om att INGEN trodde på mig att jag var sjuk så därför blev jag till slut så sjuk att hela min kropp började dö. En empat skulle aldrig ge sig på en sån person, men är man samvetslös är en sån person perfekt.
Lege ger upp efter sånt meningslöst svammel från Ulven och får standardmässigt förlöjligande svar. Sånt svar som Ulven älskar att ge en för att inge en mindervärdighetskänsla gentemot hans enorma intellekt. Han använder alltså tekniken att MOBBA till sig respekt och aktning för sin höga intelligens, snarare än att egentligen kommunicera sakligt och korrekt, efter vad meningsmotståndaren FAKTISKT menar. Genom att alltid låtsas att du menar det Ulven påstår att du menar vinner han garanterat alla argumentationer. Plus är att han också alltid lämnar dig RASANDE och fullkomligt frustrerad, för du har inte sagt ett jävla ord av de ord han alltid lägger i din mun. Det här är en debatt-teknik uppfunnen av psykopater för att krossa all saklig debatt och något som är mycket vanligt i vårt patologiska samhälle idag.


SEN var både anti-tvillingen och gubben där när jag blev upprörd för att alla i min familj ljugit för grannen Ellie och låtit henne få för sig att det var jag som släppt hunden på hennes höns, när det var Ulven. Då kunde de se hur alla misstrott mig, utan att jag någonsin sen barndomen kunnat freda mig från lögnen, om en enda skitsak, där jag faktiskt räddat de vuxna genom att ge bort alla mina pengar till Ellie. Men det Ellie fått veta från min familj var att jag vägrat betala hennes höns, som då jag fått skulden för att ha dödat. Hon hade fått veta att pappa varit så snäll och ställt upp när jag varit en sån elak unge. Allt bakvänt och helt fel. Jag kan tänka mig att Klister-gubben myste gott när han såg hur upprörd jag blev - hur ORÄTTVIST min familj kunnat behandla mig. Inte en sekund att han kände empati för en sån orätt - hur ett barn får bära skulden för hennes storebrors bus och INGEN i hennes hela familj och släkt försvarade henne - någonsin. När skojare ser sån utsatthet - en sån ENSAMHET i ens lidande - så ser de en möjlighet att utnyttja detta. Det är enda förklaringen jag har fått överallt jag letat svar.

Min anti-tvilling, hittar nu på ytterligare VALSER - Version 2.0 av Verklighets Kontroll Programmet hon verkar sitta och pilla ihop varefter saker uppdagas:
"Några sakfel, efter pappas bortgång var jag aldrig ensam i huset utan säkerställde, medvetet om risken för diskussion, att där alltid fanns minst en annan person i rummet. Detta var under de stunder då ni inte var där mamma. Mamma såg jag som bra "vittne" då hon är neutral, men tyvärr väljer vissa att inte anse det eller tro på hennes vittnesmål. Den stund när ni, [Klister] och mamma åkte hem för att hämta kläder mm så lämnade jag pappas hus omedelbart (varför i herrans namn skulle någon då vilja vara ensam där???) och satt nere i vår stuga, lyssnade på musik och grät. De dokument jag tittade på då ni alt mamma var närvarande var endast från de lådor i bokhyllan närmast skrivbyrån. Allt annat har ni andra gått igenom. 

Det är helt rätt att jag hittade ett dokument jag fann bäst att direkt visa någon annan, i detta fall Ingis. Det var mycket riktigt i dörren mellan kök och vardagsrum. Anledningen varför jag ville säkerställa vittne på det var för att det var "negativt" mot mig själv och jag ville undvika att på något sätt bli anklagad för att inte vara transparent. I sin fruktansvärda hatkampanj mot mig på internet har Ingis också helt rätt att det på dokumentet jag visade henne stod undertecknat [Gudrun] Bertilsson. Härmed har hon dock också vittnat om att det INTE kunde vara avtalet om stugan jag visade henne. För som du borde veta så bytte jag namn till Bertilsson 18/6 1994, ett par år efter jag tog över stugan alltså. Dokumentet jag faktiskt visade var en lånehandling. Denna är naturligtvis upptagen i listan över hur mycket respektive barn fått. Precis som [Ulven] säger så har jag inget motiv att undanhålla avtalet, tvärt om. Andra kan dock ha det av rent gemena skäl, men det ämnar jag lämna åt deras samvete. Mobbingen verkar ju onekligen dock fortgå."
Här ljuger Gudrun=anti-tvillingen om TVÅ lättbevisliga FAKTA: 1) Varken jag eller Lege sov över natten efter pappa dog, och 2) Jag vittnar om att det var kanske 1996 avtalet skrevs under, dvs när hon hette Bertilsson...

När man som jag VET att allt ovan är lögner och manipulationer är det lätt att se igenom, men alla andra kommer tro att jag är det där JÄVULSKA ASET hon framställer mig som. Det är HON som FÖRTALAT MIG och säkert väldigt väldigt LÄNGE. Hur länge vet jag inte, men Julen 2004 ringde mamma hem till mig och skällde ut mig efter jag och min familj hälsat på hos Klisters. Att det förtalats om mig efter vi åkt därifrån stod helt klart för mig, för något liknande har ALDRIG inträffat förut, att mamma skulle vara upprörd för att värdfolket ansett att jag uppfört mig illa, eller att mina barn varit oreglerliga. Jag trodde att vi haft det trevligt och Klister-gubben verkade gilla mig och var trevlig och det var hans mamma också. För en gångs skull i mitt liv kände jag mig INTE illa berörd av att vara i närheten av min systers familj.

Hennes förra karl verkade avsky mig, som om hela jag bara var född med defekta gener, utan att jag har den blekaste aning varför han hatade mig så mycket. Och så ringer mamma och är RASANDE på mig när vi kommit hem. Strax efter vi åkt därifrån händer ju tsunamin, så vad det än är mamma hört var det säkert skitsnack direkt EFTER vi lämnat stället, men FÖRE tsunamin. Min gudson, min systers son, är på plats och jag är utom mig av oro för honom och alla andra söta människor. När mamma då ringer och orerar om min fruktansvärdhet och hur hemska barn jag har blir jag rasande och skäller tillbaka på henne för att hon inte bryr sig om barnbarnet och alla människor, mitt i tsunami-helvetet.

Det går nån timme sen ringer hon upp igen och börjar direkt skälla på MIG för att jag inte bryr mig om min systerson och alla människor som drabbats av tsunamin. Helt jävla overkligt! Jag säger ju att de här människorna måste vara nån form av sjuk prövning livet velat ge mig - en läxa att man ska undvika DÅRARNA, annars blir man galen själv, som det sägs i Alice i Underlandet. Den bild jag hade lagt till min ursprungsed - den som de påstår är en HOTELSE.
"Jag vill inte gå bland galna människor," anmärker Alice. "Åh, det kan inte hjälpas," säger katten: "Vi är alla galna här. Jag är galen. Du är galen." "Hur vet du att jag är galen?" säger Alice. "Det måste du vara," säger katten, "eller skulle du inte kommit hit."

Jag misstänker att de inte förstod referensen till Alice, för de kände sig så SKYLDIGA och SKULD får människor att tro man attackerar dem, när det egentligen är DE som är aggressiva och attackerar en annan. Lögner är aggression, så det hon skriver ovan är FYLLT av aggressioner. Hon avslöjar hur aggressiv hon är när hon skriver det där överdrivna om "fruktansvärda hatkampanj" och hänvisar tillbaka till denna video med EDEN. Ingenting annat! Jag har fyllt sida upp och sida ner i FYRA olika bloggar med mitt HAT mot vad de gjort mot mig och hur de lyckats HELT förstöra ett helt år för mig, som jag fått som av ett mirakel då jag borde varit DÖD nu. Jag överlevde och blir friskförklarad sommaren 2012 och sen gör de det här mot mig - sätter dit mig så jag ska spela DEN ONDE i deras teater. Redan inom 2 månader efter jag blivit friskförklarad så sätter de dit mig genom att VISA mig avtalet.

För hon LJUGER ovan - det spelar INGEN roll om jag minns rätt namn eller årtal. Inget av det har någon betydelse. Jag säger TYDLIGT i min ED att jag inte minns några ordalydelser i avtalet, men har för mig att det var underskrivet av Bertilsson och 1996, men jag är osäker. Det kanske var Exxxxxsson istället, som hon hävdar att det står på avtalet. Hur stor skillnad är det på Exxxxxsson och Bertilsson? Titta på orden? Jag hade INGA glasögon på mig när jag läste texten och kanske TYCKTE jag bara det stod Bertilsson. Jag UPPFATTADE det som Bertilsson, minns jag, men jag SVÄR på att jag INTE är säker på ORDALYDELSERNA i avtalet, så HUR kan jag ha VITTNAT MOT MIG SJÄLV då? Jag svär på en enda sak säkert - ATT JAG LÄSTE avtalet som gäller för just DEN stugan och just vid arvskiftet. Jag säger i EDEN att det är det ENDA jag är helt säker på. Jag har lagt in länkar här över som BEVISAR att jag inte SVÄR på något innehåll i själva texten och att jag knappt nämner något om texten.

Nu minns jag inte ens om det stod Bertilsson, men när jag läste in EDEN var jag säker på att det stått så. Kanske jag läste fel? Men nån gång, kanske 1992, sa hon själv till mig att hon INTE hade något avtal - ljög hon eller skrevs det ett avtal strax efter, menar hon? Oavsett är det hon skriver där intressant, för det kan betyda att jag läste fel och avtalet skrevs strax efter jag pratade med henne 1992. Men att jag skulle sagt något ologiskt i mitt vittnesmål är nys - jag trodde verkligen att det stod så, annars hade jag inte nämnt det. Men inget av det gör mitt vittnesmål mindre värdefullt. Det är "smoke and mirrors" av de som har INTRESSE av att undanhålla avtalet. Precis som Ulven låtsas hon inte om det jag vittnat om själva BETYDELSEN av avtalet som jag läste, vilket är helt i STRID med vad hon påstår avtalet säger. Det är skälet varför avtalet sen försvann, fattar ju alla logiska människor. Om jag hade haft det och det säger VAD JAG PÅSTÅR hade ju JAG haft alla skäl i världen att ta fram det. Det var därför Lege och jag släpade med oss ett medium till gården i maj 2013 och försökte få hjälp med att hitta nån kopia där.
 Samma igen, där det viktiga är ATT jag läst avtalet, inte innehållet. Ingen domstol kommer ge de här fjantarna rätt om de inte kan frambringa sina avtal. De har BÅDA fått kopior, om det är sant att båda har avtal. Jag har bara sett anti-tvillingens, och efter alla deras lögner litar jag aldrig mer på ett ord till från nån av de här varelserna.


Vem gör så om man sitter på avtalet hemma? Fattar de inte att vi har mängder av VITTNEN om hur vi letat efter detta avtal? Hur jag pratat och oroat mig och varit ledsen PÅ RIKTIGT. Alla mina bloggningar är BEVIS på hur UPPRÖRD jag är över detta med avtalet. VEM skulle skriva mängder om detta, som har själv STULIT det? Anti-tvillingen däremot har massor av vin, sång och god mat på sin FB. Fast jag hört rykten om förtalet som pågår, men det ska vara mest privat - FACE to FACE. Säkert en hel del över fikat också bland släkt och vänner. Små hintar - det är just de där små HINTARNA som gör att anti-tvillingen är så effektiv.

Tanten är så överdriven och när hon går igång blir hon jobbig. När jag blir upprörd är jag orolig för att jag låter som hon - ingen lyssnar då längre. Det spelar ingen roll hur kul det är det jag ska säga, de flesta bryr sig inte om att lyssna efter ett tag. Alla har sina egna problem och de bryr sig inte. Tanten är bättre på att få empati än jag är dock. Folk avbryter inte henne med nått kränkande bortviftande, så till och med där ligger jag i lä. Ulven är för överdriven han också ofta, men när han inte är arg, utan lugnat sig så är han otrolig på att få folk att se ner på andra människor som inte gjort någonting elakt i hela sitt liv, vad vi känner till. Men Ulven kan få en ängel att framstå som en jävul. Mind-control.

Det finns massor av mail ifrån 2013 om det här avtalet - hur jag vill få fram det och se om det är sant, som Ulven och anti-tvillingen påstår, att det är en sk TERMIN. Det då jag trott det var en OPTION, när jag läste det. Så jag ville verkligen hitta detta avtal. Dels för att rentvå mitt namn, om nu avtalet säger det jag säger, men också dels för att både Lege och jag ville veta vad det sa på riktigt. Att inte Ulven var intresserad tyckte jag var mycket konstigt. Speciellt som han sagt att han aldrig läst det. Även anti-tvillingen eviga VITTNE hade inte läst det heller, erkände hon ju på min födelsedag förra året. Nu ska hon vittna på vad anti-tvillingen gjorde när hon var helt ensam hela natten. 
Min man och jag tog över bilen och Ulven ville vi skulle betala dubbla värdet. Vi hade fått höra att reperationskostnaden motsvarade värdet och den kostnaden låg på under 24 K. Sen ville Lege ha tusen kronor för hans utgifter. Det blev 25 K. Men egentligen var inte bilen värd så mycket, visade det sig. Den hade enorma stora fel och idag säger samma firma som utförde reperationen att den var värd 10 K efter motorbytet. När Ulven besvarar det här mailet stryker han min man som mottagare, fast mailet var i FÖRSTA hand riktat till honom, då det var HAN som använde bilen. Sen lägger han till Gudrun, trots att jag bara har frågat ROALD en sak i mailet, som Gudrun inte har ett skit med att göra, då vi övertagit bilen och den inte ingår i dödsboet längre. Verkar vara för att visa DISRESPEKT mot oss två och för att SKVALLRA för fröken i klassen.

Vi var ju bevisligen inte där, som hon låter hinta helt felaktigt i sitt mail att vi var. Hon skriver det som om Lege och jag rest hem SAMTIDIGT som Klister och tanten, men vi åkte på FREDAGEN. Jag mycket tidigt då jag skulle gå ut med hunden - TANTENS HUND. Så tanten ska vittna om att JAG, som är hemma 11 mil bort och ute med hunden, är i huset och rotar bland papper? Jag minns inte ett smack nästan om VAD jag gjorde den fredagen i pappas hus. Jag hade sagt till honom att följa med mig hem, så vi åkte hem tillsammans. Det minns jag, sen hade jag inte tid att stanna och åkte hem till mig. Jag har en STOR FAMILJ och hade fullt upp hemma. Katthonan skulle ha ungar vilken dag som helst. Allt det där.

Sen återkommer jag lite före Lege på söndagskvällen och det är nån gång under kvällen vi får förklarat varför det är så många högar med papper överallt i pappas sovrum. Det är för att anti-tvillingen suttit ensam hela natten och sörjt genom att sortera papper. Jag bryr mig inte ett dugg om hur hon tillbringar tiden, bara att hon skyller på mig, när hon vet att jag inte sorterat ett jävla papper den helgen. Inte någon annan helg heller för jag pallar inte med att pilla på pappersjävlarna. VARJE gång jag varit där har jag gjort EN ENDA SAK - tagit hand om trädgården.

Sist nu scannade jag lite foton, men tyvärr glömde jag scanna babyfotot på mig - det enda mina föräldrar brydde sig att ta på mig. Jag trodde inte det fanns nått men så hittade jag det där. Så om någon har det där avtalet så är det inte jag. Det är just DET som är det komiska, att jag INTE hjälpte till att leta ens när vi var där för att leta för jag orkade inte med att påminnas om hur sjukt ELAKT min egen syster, som jag tagit hand om sen jag var 9 år och ända tills hon blev stor nog att ta hand om sig själv, att hon kunde JÄVLAS på det här viset mot mig. Det var bara för ONDSKEFULLT. Varför vill hon att alla ska hata mig hela tiden? Vad får hon ut av det? Jag vill att hon lämnar mig ifred för evig tid. Hon fick all min kärlek och massor av tid ända tills jag fick en egen familj. Kan inte det räcka? Hon har inte precis varit snäll och söt och rar och underbar tillbaka. Saker hon har gjort mot mig eller utsatt mig för är bara för bisarra, för illvilliga. Konstiga saker som jag inte kan bevisa hände också, men som jag misstänker hon inte var så oskyldig till som hon spelade.
Ulven erkänner här att han aldrig läst avtalet själv, ändå vägrar han lyssna ett ord på MIG, som bevisligen läst det. Jag säger bevisligen, då jag VET att jag läst det och jag har ett VITTNE som såg mig läsa det, så jag var INTE sinnessjuk, som min anti-tvilling påstår, och inbillade mig att jag läst det. Jag har inte behövt psykvård därför att jag är frisk nog att ta hand om mig själv, när elaka människor sårar mig. Jag har nära och kära som BRYR sig om mig när jag är ledsen. Jag har det för att jag är en ärlig och snäll människa som BRYR mig om DEM. Jag har brytt mig så in i helvete mycket i mitt liv om min anti-tvilling, om Ulven och till och med om tanten, tro det eller ej. Det här är TACKEN från dem. En smäll på käften alltså, var tacken. Hade jag för länge sen sagt upp bekantskapen med dem hade jag säkert varit ÄNNU mer psykiskt frisk! :)


Ulven skriver: "Jag har inte sett överenskommelsen men jag har ju pratat med pappa om det många gånger, och ibland med [Gudrun] närvarande, och nu pratar jag om tiden innan han började få dåligt minne. Så det stod helt klart att [Gudrun] tog över det ekonomiska ansvaret då, på gott och ont." Det han skriver är att han pratar om det ekonomiska ansvaret, då anti-tvillingen hade stugan helt HYRESFRITT, så fick hon betala underhållet. Men om och om igen var alltså pappa sur för att hon tiggde pengar av honom till detta! Senast hon erkänt att hon försökt få pengar av honom var 2011, när hon försökte klämma ur honom 13 000 kr till ommålningen.

Målning ingår i underhållet och pappa vägrade betala. Samma sommar sa han till mig hur sur han var på Klister, som inte kunde försörja sin familj, så att hans fru tiggde pengar av sin gamle far istället. Han var sur på Ulven, vuxna människan, som gjorde samma sak. Då hade Ulven tjatat på honom att få låna 30 000 kr och han hade tjatat på mig att övertala pappa att låna honom de pengarna, vilket jag försökte hjälpa honom med. För så snäll har jag alltid varit, att jag hellre hjälpt Ulven och anti-tvillingen än att se om mitt eget hus. Och nu gör de såhär mot mig som tack? Fy fan, vilka äckel.

Ulven hakar på och gör överdrifter för att till synes skrämma Lege till tystnad:
"Problemen här är två: För det första att du och Ingerun har varit ensamma i huset och gått igenom papper, samtidigt som två dokument som avser rätter som jag och [Gudrun] har SAKNAS. Det leder naturligtvis till misstanken att ni, ensamma eller tillsammans, undanhåller de dokumenten för egen vinnings skull. För det andra att varken du eller Ingerun har kunnat förklara varför ni sökte om bodelningsman. Det väcker misstanke om att det ligger något uppsåt bakom som åtminstone är omoraliskt, för annars skulle ni ju helt enkelt kunna svara på frågan vad problemet är. Lägg till detta att Ingerun ägnar sig åt cyberbullying av [Gudrun] och mig, något som åtminstone här i Florida är kriminellt. Något står inte rätt till."
Här instämmer Ulven och nu har vi stulit hans avtal också. Han hakar också på anti-tvillingens=Gudruns anklagelser om att jag skulle hålla på och terrorisera dem på nätet, sk cyberbullying som han nämner. Jag har INTE varit det minsta i kontakt med dessa sjuka jävla lögnare sen 27/5 2013. Efter det insåg jag att vad jag än sa så skulle de ÄNDRA det till något sinnessjukt och sprida ut det som om det var mina gärningar och ord. Det GÅR INTE prata med dem, för om jag inte säger det som DE BESTÄMMER att jag ska säga börjar de fabricera anklagelser emot mig.


Nej, det står verkligen inte rätt till efter man läst denna smörja. Inte konstigt att jag blev så JÄVLA SJUK förra året när den här karln började attackera mig med de mest otrevliga projicering varenda gång jag pep om något. Vad han gör är att antingen FÖRLÖJLIGA det du säger, om du inte ger dig då och håller käften så brukar han spela upp att han är UPPRÖRD och KRÄNKT för något som du då skulle sagt som varit kränkande, enligt honom. Eftersom du själv inte vet varför han är kränkt får du då ångest - du blir helt enkelt RÄDD för honom. Det här är ungefär såsom Klister-äcklet agerar ovan. Han låtsas att han är fruktansvärt UPPRÖRD, som om jag gjort något hemskt.

I Klisters fall hittade han på att min ED, där jag efter att ha svurit en ed berättar om vad jag minns, egentligen var rena hotelser och förtal. Anti-tvillingen kallade min ed för mobbing och att hon blev defamerad av att jag berättade vad jag varit med om och att ett vittne sett samma sak. Detta att de blir så ÖVERDRIVET upprörda, spelar upp fruktansvärd KRÄNKTHET, fast du själv skakar i kroppen av ångest över att ens försöka hävda din ståndpunkt det lilla minsta visar på att du har ODJUR framför dig. De är inte kännande, kärleksfulla människor som vill förstå dig och lyssna på dig. De säger alla rätta sakerna, men de säger det som om det är du som saboterar och vägrar prata, medan det är de som saboterar och vägrar lyssna och respektera vad du säger.

När du märker att de avvisar verkligheten, som alltså 50% upplevt av oss syskon, och 66% av de av oss som befann sig på plats, så verkar det meningslöst att föra vidare samtal med dem. Att de vill få dig på Skype är för att i direktkontakt kan de lättare trycka ner dig, be dig hålla käften och BESTÄMMA vad som gäller. Det handlar aldrig om verkligt samtal eller att de VILL prata med dig. I det enda Skype-samtal vi hade skulle Lege hålla käften tills Ulven lät honom yttra sig. Anti-tvillingen fick prata fritt och jag fick inte säga ett pip.
Ulven påstår att ingen av oss angett någon anledning. Det är snarare så att han inte GODKÄNNER våra anledningar. Här ser du att han avskriver mitt skäl som inte logiskt. Märk också att jag SÄGER UPP BEKANTSKAPEN med de alla där!


Ulven hittade på en helt bakvänd anledning varför vi skulle samtala, där jag skulle få förklara mig av en anledning som han själv hittat på. Inte vad som var verkligt, utan jag skulle utgå från Ulvens FALSKA verklighet. Hur Lege än försökte få honom att förstå HUR KRÄNKANDE hans förvrängda anledning till samtalet var, vägrade Ulven ge sig. Anti-tvillingen hakade då på för fulla muggar och tillsammans har DE NU MOBBAT MIG i den här vägen ända sen jag berättade om att hon visat mig sitt avtal på stugan. Det är INTE deras rättigheter, som han skriver, och det är DE SOM MOBBAR. Bara dessa ständiga sjuka anklagelser som de HELT SAKNAR BEVIS FÖR. Värre och värre ju längre vi vägrar erkänna deras förvridna verklighetssyn. DE har INTE mer rättigheter än oss andra två!

Det att kalla oss andra för ologiska är hans favorituttryck. Allt jag säger saknar logik, enligt honom, även om det enligt mig är han som bara snackar strunt och är fullkomligt fucked up, rent logiskt sett. Har alltid varit så - han hittar på, vänder vad du sagt bak-och-fram, skyller ifrån sig, allt för att komma ut ur diskussionen som den ÄDLE VINNAREN. En annan är alltid skyldig och en värdelös förlorare. Det är det som är gaslighting - när han får en annan att tro man haft fel, fast det är han som vänt allt man sagt ut-och-in, upp-och-ner. Man tvingas argumentera mot något annat än det man själv pratade om. Som ovan där jag pratar om ÄRLIGHET, och att Ulven och mamma VÄLJER BORT mig och litar blint på någon annan - som om jag INTE RÄKNAS.

Därför säger jag HA ETT BRA LIV. Det är standardfrasen när man säger upp - FÖR EVIG TID - bekantskapen med en skitstövel. Jag har känt tillräckligt många as till karlar som är just skitstövlar för att veta att man måste kasta in vanten när aset inte uppför sig så trevligt som man önskar. En relation går två vägar och behandlar man inte en människa så som hon vill bli behandlad blir man utkastad ur relationen. Då säger hon kanske just så - ha ett bra liv. Jag säger det ovan till BÅDE honom och tanten. De har helt klart fattat att jag fått läsa avtalet och att det INTE stod så som anti-tvillingen påstår i det. De VET att det jag säger är sant, för Lege såg mig läsa det ur anti-tvillingens hand. Därför kan de sticka och brinna nu, jag vill ALDRIG se asen igen. Det är inget konstigt, det händer hela tiden när man är en skitstövel och det har ju hänt Ulven så många gånger i livet - att en kvinna ber honom att FARA OCH FLYGA.
Hela mitt liv har jag stöttat dem, utan att någonsin få något stöd tillbaka.
Märk också att ALLA mail som han skickar får även den här tanten, som är en utomstående part. Hon är INTE opartisk, för hon var med första helgen i dödsboet, det är hon som proppsat i alla år på att stugorna är Ulvens och anti-tvillingens - ALDRIG pappa som faktiskt ägde dem. Därför borde anti-tvillingen, som faktiskt ÄGER EN KOPIA av sitt avtal, ta fram sin kopia för att bevisa att hennes påstående om avtalet stämmer. JAG har aldrig ägt någon kopia och jag har aldrig haft kännedom om något avtal. Herregud, när jag läser det där senaste mailet av anti-tvillingen tycker man att alla borde höra att hon BLÅLJUGER hela vägen. Det är så MANIPULATIVT och UPPSTYLTAT. Vem tänker sådär när man precis chockats av att ens förälder just dött? Glömde anti-tvillingen be om couchning av Klister-äcklet innan hon skrev smörjan? Det där låter nämligen PRECIS som hon, hur hon faktiskt tänker.

Många andra saker låter som smörja hon plockat upp från någon annan. Emotionellt och svamligt. Massor av saker hon skriver är så plagierat hur jag själv skriver när jag är emotionell att man nästan vill stämma för just det - plagiat. Det är bara så väldigt oäkta och tillrättalagt. Jag skriver INTE tillrättalagt och därför blir jag ofta påhoppad av sympatisörer till de patologiska för att jag är en dålig människa. För tydligen är ÄKTA känslor "dåliga". Äh... NÄ. Om man inte skulle bli arg när man utsätts för den här typen av aggressiv FÖRTALSKAMPANJ, där allt som de andra personerna gör tillskrivs en annan, då vore det något stört med en. Märk väl att allt sånt här aggressivt BARA kommit ifrån dem. Jag har försökt få dem att sluta tramsa, ljuga, men det går inte. Allt de gör är att förvränga saker, hitta på nya anklagelser och bli ELAKARE och ELAKARE för varje gång. Så som patologiska brukar bli om man vägrar ge dem rätt och inte lägga sig ner på marken och DÖ.

Det är för att såna här människor ser oss andra bara som RESURSER och de kan inte känna någonting för en annan människa egentligen, utom möjligen LUST, FÖRAKT eller om det är någon som de ser upp till pga dennes status, RESPEKT. Är man sexig och snygg kan det VERKA som om de gillar en, men om man är sjuk och eländig, som jag var under min svåra period och medan jag återhämtade mig, så möts man av föraktet. Jag kände ett starkt förakt när jag träffat Klister-gubben strax före min kollaps. Det fick mig nästan att trilla baklänges, så paff gjorde det mig. Det var den narcissistiska MASKEN som föll av. De bryr sig inte om att spela för vissa människor, och jag var just då en sån - döende.

PSYCHOPATHS


Jag hade haft TVÅ varningar innan också - först en dröm långt före pappa dog där Klister förvandlades till en mycket farlig och ondskefull demon och attackerade mig och försökte döda mig. Den drömmen chockade mig för jag förstod inte varför jag drömt så om honom. Kort tid efter begravningen drömde jag om köket före tågstationen där jag tog farväl av mormor, natten före hennes begravning. Mamma var där och SKREK på pappa, skällde på honom för att han lämnat henne att reda ut allting. Jag tänkte säga till mamma att hon INTE skulle lägga sig i pappas kvarlåtenskaper, och så tänkte jag säga farväl av pappa, men jag hann bara in i dörröppningen så kom mormor Karin och morfar Karl emot mig och blockerade. De förmedlade utan ett ord att jag INTE skulle hindra deras dotter i vad hon nu höll på med. Det var HENNES val hur hon agerade här. De ville jag skulle hålla mig UNDAN HENNE - och så kramades vi och sa att vi älskade varandra supermycket. Vilket budskap och hur rätt mina förfäder hade.

Lika rätt som pappa som hälsade oss att ta en boutredare, men han fick gå via ett duktigt medium, för han och jag har för mycket olösta känslor mellan oss så jag vägrar att helt ta in honom. Saker jag aldrig kunnat förlåta honom, då han skulle skyddat mig och istället lät han slå mig och få skulden för saker han visste jag var oskyldig till. Han skyddade Ulven och lillasystern, men inte mig. Han lät mig fara illa både fysiskt och mentalt, för att han inte vågade säga ifrån när en liten och oskyldig drabbades. Man måste säga ifrån och våga stå emot ONDSKAN, när det kommer iform av orättvisor, lögner och falskspel. Jag tror mycket det som hände honom i slutet av livet var pga att han inte skyddat sina två ärliga barn mot de som manipulerade och ljög, och att han inte stoppade tantens tydliga favoriseringar.

Kanske har jag fel och kanske det var HAN som börjat med denna favorisering, men jag minns det som att det ALLTID var tanten som retades och hånade. Jag minns inte att pappa gjorde något i den vägen, utan som om han SKÄMDES för något hela tiden. Jag tror han skämdes för att han visste att han svikit mig, hans lilla söta snälla flicka, som aldrig fick höra en enda gång från någon att hon var det - snäll och söt och rar och underbar. De orden hittade jag själv på och LÅTSADES att en vuxen sa till mig, varje gång smärtan blev för stor av att inte vara älskad av NÅGON. Ett barn ska vara älskad - VARFÖR älskade INGEN mig? Lite tyckte min moster och gudmor om mig, hon klandrade mig aldrig. Men min faster, som var BARNLÖS, verkade inte gilla mig alls. VARFÖR? Hon kunde ha tagit sig ann mig och jag kunde fått bli ÄLSKAD, som om jag haft en mor. Det hade jag tyckt mycket om. Att hon aldrig älskade mig sörjde jag mycket under min uppväxt. Det liksom bekräftade min mors inställning till mig, att jag var icke-älskbar.
En födelsedagshälsning 2010.
Nu vet jag att det är såhär såna här patologiska gör mot sina barn. De ersätter ha-begär istället för kärlek och de som inte går att korrumpera mobbar de ut och psykar, förtalar och FÖRGÖR. Tusentals människor berättar på nätet om sina hemska upplevelser INOM familjen. De mobbas och trakasseras av sina familjer för att ha fräckheten att våga prata med andra om det - även om de skulle göra det utan att nämna släktingarna namn. Syftet med mobbning är att TYSTA OFFRET. Metoden att skrämmas, skämma ut, smeta osanningar på den som trakasseras är metoderna som jag dokumenterat här ovan, och det är de vanligaste metoderna också. Att få alla att INTE lyssna på den som mobbas har jag fått uppleva hela mitt liv. Jag har alltid vetat att det är INGEN IDÉ att berätta. INGEN tror på mig i familjen.

Jag kan bara tolka det jag ser när jag får läsa VAD de sprider ut till folk. Helt klart anser de alla de mest sjuka saker om mig, vilket gjort valet lätt att helt upphöra all kontakt med dem. Idag anser jag att jag har all rätt att vara jävligt arg på dem och alla som påstår något annat är med högsta trolighet synnerligen empatibefriade patologiska mobbare själva - och sympatiserar med dem och deras strävan efter att förstöra mitt liv och min själ och vad alla människor som känner mig anser om mig. Allt de säger om mig är en LÖGN och att de ens har mage att säga de sakerna om mig efter allt jag gjort för dem visar vem som är vem av oss.

Att jag är ARG är en naturlig reaktion på en jävligt sjuk situation. Och alla som INTE kan förstå det är sjuka i huvudet själva. Överallt där människor som faktiskt förstår vad det innebär att vara en människa, med rätt att känna och reagera, överallt säger de samma sak - att det är naturligt att bli arg när folk är elaka mot en. De som hävdar motsatsen är de som är sjuka. Just det att så många tror att de är bättre för att de inte blir arga är som att tycka man är bättre för att man inte blir ledsen när något sorgligt händer. Eller bättre för att man inte visar glädje när man precis fått ett barn. Eller att man är bättre för att man inte kan se eller höra eller saknar någon annan förmåga som en frisk människa borde har förmåga till. Vem vid sina sinnen tycker det är en bättre människa som fattas något? Att inte känna ilska vid orättvisa och fruktansvärda övergrepp är att ha SLUTAT vara en människa.
 Ett par passfoton som pappa skickade 2010 - han är 18 år och jag är 12 år.

Det som dessa ORMAR har gjort är att de tagit allt som är bra med mig och sagt att det är sånt som DE ÄR. Och sen har de tagit allt som är dåligt med dem och sagt att det är så JAG ÄR. Det har jag också läst om att det är så somliga gör, som alla verkar vara överens om är ONDSKEFULLA, dvs önskar andra illa utan anledning annat än att det är kul att se andra lida. Alla som nämnt det här kopplar också ihop det med psykopati, där det helt saknas empati för andras situation och det inre jaget berättigar såna här lögnkampanjer mot någon oskyldig bara för att de varit fräcka nog att ha AVSLÖJAT dem i en lögn.

Så det faktum att jag VÄGRADE hålla med min anti-tvilling om att hon säkert hade rätt och jag måste vara KOKO i bollen och blandat ihop att hon berättat om sitt försvunna avtal, som skulle försvunnit i en flytt 2010, med att hon VISAT mig det rätt i ansiktet. Bara för att jag vägrade vara ÖDMJUK nog och förödmjuka mig själv och sanningen om vad jag faktiskt kom ihåg, så hämnas hon såhär, ljuger ännu VÄRRE om mig.

IngRuna - Kärlekens Cirkel

PROFETIA?
Min anti-tvilling 13 år gammal.

Inga kommentarer: