Disclaimer

All content on this blog is fictional and any resemblance with actual events are purely coincidental. When you choose to read this blog you also agree to not get offended or try and use any content to defame me as a person or anyone connected to me. If you cannot commit to this agreement you are violating the agreement you agreed to by reading this blog. I repeat that by the act of reading this blog you are committing to this agreement of not getting upset or using content in a way that could be considered an act of aggression. If you cannot follow this agreement I urge you to not read.

onsdag 14 november 2007

Finns det saker vi inte vet vad det är?

CNN Larry King - UFOS (video borttagen) TV-progam som tar upp ufons vara eller icke vara. Det finns fyra delar av videon du kan se, bara klicka vidare på nästa när du är klar!

I ett program häromdagen tog mediabolaget CNN upp frågan om det finns saker som flyger runt på himlen, som åskådaren inte kan identifiera direkt vad det ska föreställa. Frågan borde förstås vara VAD är det för saker som folk ser och inte kan identifiera. Speciellt när det är nära och till och med har landat. Som vanligt hallucinerar åskådaren, det är en planet (som flyger omkring???) eller något lika lustigt. Så om ett vittne ser en blå bil köra på en röd, ska vi tro han hallucinerat bara för att bilarna båda åkt därifrån? Nej, vi brukar tro att så var det nog. Om det sen var flera vittnen som sa samma sak är det nog ingen vid sina sinnes fulla bruk som skulle säga till dem att de inte vet vad de såg och antagligen bara såg två buskar som stod en bit bort och blommade.

Det är just det som är det stora problemet med förklararnas förklaringar, när de ska oskadliggöra dessa obekväma flygande objekt - att de måste hitta på så löjliga förklaringar. Istället för att ta hänsyn till vittnenas vittnesmål fäster de all tillit till skojiga pseudoförklaringar och slingrar sig undan med att inga fysiska bevis finns - oavsett om det är sant eller inte.

Klicka på länken ovan om du vill höra hur de släpper på slöjan och fundera på vilken vinkling de ger precis i början. Är ufon ett hot? Tja, de skulle ju hota oss med KOMMUNISM, och sen lite TERRORISM, och miljöhotet har de redan dragit upp. Astroider har redan kommit upp lite smått, men sist var ALIENS på agendan. En riktigt stygg sån vi måste ge alla våra slantar till vapenskramlet för att besegra dessa "invaderare från världsrymden". Om detta någonsin händer återstår att se. Planer är ju ändå bara planer och om allmänheten förväntar sig att de ska iscensätta en falsk invasion förlorar ju liksom spektaklet poängen och måste avblåsas. Kanske den redan är avblåst. Den som lever får se, som de vise säger.

ibeoDesign - Vetteljus

Inga kommentarer: