Disclaimer

All content on this blog is fictional and any resemblance with actual events are purely coincidental. When you choose to read this blog you also agree to not get offended or try and use any content to defame me as a person or anyone connected to me. If you cannot commit to this agreement you are violating the agreement you agreed to by reading this blog. I repeat that by the act of reading this blog you are committing to this agreement of not getting upset or using content in a way that could be considered an act of aggression. If you cannot follow this agreement I urge you to not read.

tisdag 7 augusti 2007

Tyngdkraft och motsatsen


The Case of Antigravity är en presentation av olika teorier runt vår gravitation och projekt runt anti-gravitation. Till vänster kan vara ett exempel på ett sånt hemligt experiment. Eller kan det förstås vara ett vanligt utomjordiskt skepp. Frågan är kanske vad som skrämmer dig mest. Att våra egna (regeringar eller företag) har egna hemliga farkoster som långt överstiger vanlig känd teknik, eller att det finns varelser på andra planeter som besöker oss i horder med underliga och fantastiska rymdskepp. Om du inte tror på någondera av dessa förklaringar till alla bevittnade fenomen kanske du säger som Clas Svahn och andra disinformatörer, vars uppgift är att förklara bort allt oförklarligt folk rapporterar in, att detta bara är Venus. För den stackars planeten, samt vilken annan som för tillfället är som ljusstarkast, brukar vara den som får stå som syndabock när någon sett ett rörligt ljusfenomen på himlen.

Om man åsidosätter "rörligt" funkar ju förklaringen och många tycker ju bevisligen att man kan strunta i vissa detaljer om de inte underbygger den föredragna förklaringen. Skulle det inte gå att förklara bort det rörliga i en iaktagelse finns en annan favorit, som Svahn alltid tar till på sin sajt. Nämligen en liten "ufo-lykta", som skojare tänder och skickar ut som små långsamt seglande ljusfenomen. Dessa lyktor rör sig sen en stund, på låg altitud och med ett blekt sken, och passar perfekt för disinformatörerna eftersom de rör sig. Att de sen inte passar in ett dugg på utseendet, altituden, hastigheten på de fenomen de ska förklara har ingen betydelse alls. Syftet med förklaringar är att lugna massorna. Hitler sa en gång, sägs det, att ska man ljuga för massorna ska man berätta de mest otroliga historier. Minns sen att samma människor som sponsrade Hitler, står bakom personer som presidenten i USA, stöder vår statsminister och alla andra som får lov att styra länder.

Häromveckan berättade jag att farfar Bush var med i en kupp mot dåvarande presidenten Roosenvelt. Det visade sig vara en PR-kupp för att ge presidenten 100% stöd. Farfar Bush kunde sen fortsätta med att sponsra Hitler och även för detta blev han ditsatt, eftersom USA befann sig i krig mot Tyskland samtidigt som Prescott Bush skickade honom enorma summor pengar. Ändå blev hans son chef för CIA och sen vice-president och president. Dessa farvörer - pga tacksamhet för farfar Prescotts hjälpsamhet vid de sk landsförräderierna - har sen fortsatt in i nästa generation med president Bush Jr och hans lyckosamma bröder. President Reagan, som Bush Sr var vice åt, sa ofta att vi har en "alien presence already among us". Vår egen statsminister föreslog bara för några månader sen att vi kunde ju fråga dessa utomjordingar efter teknologi för att komma tillrätta med våra miljöproblem. Tittar du på den här filmen och många fler inser du att teknologin redan finns här, men att den hålls hemlig. Om den kommer från mänskliga "inhemska" genier eller på ett eller annat sätt är att tacka andra intelligenser för är mer än jag vågar filosofera om. Jag har helt enkelt inte den blekaste aning.

ibeoDesign - Vetteljus

Inga kommentarer: