Disclaimer

All content on this blog is fictional and any resemblance with actual events are purely coincidental. When you choose to read this blog you also agree to not get offended or try and use any content to defame me as a person or anyone connected to me. If you cannot commit to this agreement you are violating the agreement you agreed to by reading this blog. I repeat that by the act of reading this blog you are committing to this agreement of not getting upset or using content in a way that could be considered an act of aggression. If you cannot follow this agreement I urge you to not read.

onsdag 25 juli 2007

Fascisternas ständiga kamp mot mänskligheten

Viktiga historiska fakta om Bush-familjens fascistiska förflutna hittar du här på Mikaels blogg UUAA radio. Det märkliga i vad detta inlägg berättar är att BBC publicerat ett teveprogram om saken. Sen Bush Sr blev president har ingenting nämnts om familjens ruggiga förflutna som jag hört över vanligt svensk media. Kanske någon udda stans som inte folk i allmänhet tagit till sig, men inte sådär så man storknar och verkligen, verkligen tar det till sig. Att kunna i årtionde ha presidenter i vår enda verkliga superstat som är rena 100% skurkar utan ett ljud sägs ärligt om den saken säger en del om både våra egna myndigheter och om vår media. Dessa skurkar, som planerade en statskupp redan 1933 i USA, har sina lojaliteter i kapitalismen. Och de har sen dess köpt upp allting, äger media, äger politiker faktiskt. Därför äger de våra myndigheter, rent logiskt sett. Ingenting idag händer som de inte vill ska hända, kan man tro av allt de har kontroll på.

Förhoppningsvis har de mindre kontroll än de skulle vilja ännu. Finns det krafter de fruktar och som de inte kan styra över? Krafter inga pengar eller världslig makt rår på? Det enda jag kan göra är att hoppas det. En sak jag lagt märke till det senaste året är att någonting håller på att hända med människor runt omkring mig. Först trodde jag att jag var ensam, att bara jag såg vad som hände i världen, men nu börjar jag tro att jag är bara en av tusentals, kanske miljontals, människor som märkt detta. Människor som börjar undra, fråga sig, och leta svar. Att leta svar är första steget till att hitta svar. Om man inte börjar fråga frågorna, kan man inte höra svaren.

Här hittar du mer info om BBCs program om Kuppen i Vita Huset! Bara toppen på ett väldigt, väldigt stort isberg. Jag hoppas du som läser det här ska vilja våga titta djupare. Lite sentida ondskefullheter mellan toppeliten och Busharna hittar du här på Mikaels blogg UUAA radio där det berättas om vilka som verkligen är terroristvänner och som fratiniserar med dem. Enligt GWB egna ord ska såna typer vara lika skyldiga som terroristerna själva, så varför har han inte satt sig och sina kompisar bakom lås och bom än?

Fick också en intressant länk till Aftonbladet idag, konstigt nog, som tar upp en annan ruggig historia om hur väst beter sig mot världen. Hur de exploaterar människor och natur som rovdjur och förstör vår planet och mördar miljoner. Du hittar artikeln här - Det glömda folkmordet. Så kanske lite då och då sipprar sanningen fram. Om sen människor inte vill veta är det upp till dem själva att vara delaktiga i det som sker genom sitt tysta medgivande. Vill du vara emot sånt här, läs och känn att du INTE godkänner att regnskogar och folk utrotas i ditt namn. Som västlänning är det förstås i ditt namn detta skett och sker.

ibeoDesig - VETTELJUS

2 kommentarer:

Mikael Wälivaara sa...

Mycket imponerande satsning, Runa!

Men även bloggosfären går mot samma fördumning.
Jag läste precis DN:s intervju med bröderna Schulman och Katrin Zytomierska -- de tre mest lästa bloggarna i Sverige -- och jag jag tycker att du alldeles speciellt bör njuta av Katrins pampiga avslutning:

===
"Dagen före intervjun, någon timme efter att jag ringt runt till alla tre och bokat tid och plats, skriver Katrin ett förnärmat blogginlägg om det korta telefonsamtalet. I inlägget beskrivs en reporter från Dagens Nyheter som "en tönt som borde dra ur sin balle ur röven". Alex frågar om jag läst inlägget.

Ja. Katrin, du som är pr-konsult, hur tänkte du när du skrev så dagen innan du skulle intervjuas?

- Jag måste skriva roliga saker för att behålla mina läsare. Jag får inte bli tråkig, det går inte. Den uppskattning jag får från medier är smickrande, men jag skulle aldrig fjäska för någon för att få fördelar.

- Med mina inlägg är det så här: Det jag har i huvudet skriver jag på bloggen. I det här fallet upplevde jag dig som dryg i telefon. Men jag blev inte sårad, jag bryr mig inte. När jag träffar dig nu märker jag ju att du är trevlig, men när vi lade på tänkte jag mer "fan vad nice, nu har jag ett nytt inlägg". Så enkelt är det.
====

Vi måste ha missförstått något, du och jag och Leif och...

Mikael (med "k") Wälivaara

Runa sa...

Hej Mikael!
Roligt att du tittade förbi, men tråkigt att jag IGEN stavade ditt namn fel. Jag verkar vara kroniskt ordblind. Kan stava fel som ingenting och ser inte det. För visst vet jag att du stavar med "k"!!!

Ja, du har rätt i att seriösa åsikter om riktiga problem inte är balla för ytliga mediahoppor - de har väl drabbats av prestationsångesten och vill inte skrämma bort sina fans med RIKTIGA åsikter. ;-)

Tack för titten ialla fall, och tack för att du är en inspiration. Du och några till där ute gör verkligen ett kanonarbete att få igång mina slöa små grå hjärnceller.

Runa