Disclaimer

All content on this blog is fictional and any resemblance with actual events are purely coincidental. When you choose to read this blog you also agree to not get offended or try and use any content to defame me as a person or anyone connected to me. If you cannot commit to this agreement you are violating the agreement you agreed to by reading this blog. I repeat that by the act of reading this blog you are committing to this agreement of not getting upset or using content in a way that could be considered an act of aggression. If you cannot follow this agreement I urge you to not read.

fredag 13 juli 2007

Profetior och fredsmärket


Länk: (Videon har tagits bort!)

I videon ovan berättar de lite om Billy Meier och hans kontakt med ET's. Deras budskap liknar mycket det Nostradamus varnade för redan för 500 år sen, samt mycket av det indianer, som t ex Hopis i västra Nordamerika, också varnat för. En del kanske fortfarande kan hända, men som i alla profetior så finns en chans att det vi gjort sen de skrevs kan ha ändrat på resultatet till något mer positivt. Själv är jag tveksam till mycket Billy Meiers ET's säger om framtiden, men håller med en del. Billy började få sina budskap som 5-åring, vilket blir 1942.
Här hittar du mer info om Meiers profetior

Min egen farfar reste land och rike runt under 30-talet och varnade för vad vi gjorde med vår jord. Han skrev 1943 ut ett Naturligt manifest om hur vi måste leva för att inte dra på oss vår egen undergång. Nu verkar många ha vaknat och börjat lyssna. Miljömedvetandet har blivit på tapeten, något som inte ens fanns på kartan när farfar reste runt och blev kallad galning. Eftersom min farfar i många år bodde i västra Nordamerika, på lite olika platser som Kalifornien, Klondyke i Kanada och även uppe i Alaska har tanken väckts att han vaknat genom någon kontakt med urbefolkningen där. Men det är inte något jag känner till.
Här hittar du farfars manifest

En annan viktig sak videon ovan tar upp är den felvända fredssymbolen. I hela mitt liv har jag känt en allmän motvilja mot att använda den och när jag fick reda på att den är felvänd, förstod jag varför. På min sida med runor hittar du den rättvända symbolen. Indianernas egen fredsymbol är exakt den samma som Älg runan "elgr". Älg runan står för balansen vi har med naturen och djuren. Upp och ner symboliserar den alltså obalansen med den samma. Obalans som leder till vår egen undergång. Så när du använder den upp och ner som fredssymbol manar du fram vår undergång, krig och förintelse, istället för fred och balans. Vänd den på rätt håll så liknar den livets träd, som sträcker sina grenar uppåt. Det känns som en gladare symbol genast.
Här hittar du min run-sida
 
ibeoDesign - Vetteljus

Inga kommentarer: