Disclaimer

All content on this blog is fictional and any resemblance with actual events are purely coincidental. When you choose to read this blog you also agree to not get offended or try and use any content to defame me as a person or anyone connected to me. If you cannot commit to this agreement you are violating the agreement you agreed to by reading this blog. I repeat that by the act of reading this blog you are committing to this agreement of not getting upset or using content in a way that could be considered an act of aggression. If you cannot follow this agreement I urge you to not read.

lördag 14 juli 2018

Till en som inte vill veta, inte bryr sig

Så Maria - ljuger en såhär om EN person, vad är hon kapabel att ljuga om andra? Bästa vän? 😂🤣 Inte mycket sant i det här. 

Förtalet Marias nya bästa vän i Köping skriver om min familj och barn.
Den 20 november skrev jag några text till min pojkvän, som bett mig stötta honom att stå upp för sig själv. Han kände sig inte stark nog ensam. Om och om igen textade jag sen och frågade om hur han ville göra. Om jag ändå skulle försvinna. Ville ju inte bli inblandad i något drama. Helt klart ljög han om mig till Jane hela tiden av för mig okända skäl. Hon verkar ju tro helt sjuka saker om mig.
Har inte haft minsta med Janne att göra sen han förstörde våra relationer med det han gjorde 2001. Ena stunden "fria" till mig och i nästa sälja ut mig på samma sätt som nu. 2016 bad han om en andra chans, lovade han inte var sån längre, skyllde på psykiska problem. Bad mig den 17 november 2016 bli hans flickvän och höra av mig hur mycket jag ville. Den 20 november 2016 skriver Janne till mig att inte ha paranoia, när jag vill försvinna, och att jag ska vara lugn och fin.

Du - Maria - bör tänka dig noga för vems sida du står på. Jane kanske bara är ett oskyldigt offer, men hon skickade sin bror att hota mig. Varken Steewe eller Jane vill höra på ett ord jag säger. Sanningen spelar ingen roll. Att jag mått skitdåligt sen det här hände och blev fullkomligt retraumatiserad av samma typ av emotionella övergrepp som 2001 bryr sig ingen av dem om. Det enda nån av dem bryr sig om är att Jane ska få sin "kärlek". Dvs karln hon blivit betuttad i. Mina känslor och mitt mående sket de i. 

Jag hade gärna BARA varit vän med Janne. Det är ALLTID han som sagt att blir jag inte hans kvinna klarar han inte av att umgås med mig. Så till slut fick han sin chans och fick träffa mig på en dejt. Förlåt min svaghet, skrev han till mig som ursäkt efter han helt klart svikit allt han lovat. Ett år senare får jag veta att Janne råkat riktigt illa ut fyra dagar innan vi skulle ses. Helt klart har det spelat roll, men om man bryr sig om nån så pratar man med varandra. Så han bryr sig inte. 

Bryr man sig så gör man inte som han gjorde mot Jane och träffade andra, men hon bryr sig inte. Säljer ut sig själv, gör hon. Att hon bedriver sånt här förtal om mig visar på hennes litenhet. Att hon hade sin bror att ljuga för mig och hota mig visar på hennes desperation. Hon kan få en bättre man, som inte gör såhär mot henne. Vad som hände med mig borde vara en väckarklocka för henne, istället slogs hon med näbbar och klor för att krossa mig. 

Jag ville inte krossa henne, utan Janne var den som lovade att han var klar med dem i Sthlm. Han skulle sluta umgås med dem och ville ha mig i sitt liv. Helt klart menade han Jane. Han sa när vi sågs att han funderat på att göra slut med henne och velat träffa mig för att han funderade på om jag kunde vara hans flickvän istället. Sen sa han att hon ställt upp för honom och han visste inte hur han skulle kunna göra slut. Att han var för svag att stå upp emot Jane. Att det var lättast hon fick som hon ville.

Ställt upp och tagit skulden för det som hände den 11 november 2016 utanför Enköping? Är Jane vittnet som friar Janne? Jag har känt Janne sen 1992 och han brukade sitta i vårt kök och prata om sina problem. Ärligen tror jag honom. Han träffade inte mig för att "kränka" mig, som Jane påstår. Att kränka en kvinna är ju vad en våldtäktsman gör. Janne träffar kvinnor för han har "lust och längtan", som jag alltid brukar säga. Han har ju en svaghet. Vackra kvinnor. Hahahaha! 😂🤣

Han var nära vän i familjen på 90-talet. Vi ÄLSKADE honom. Sen blev han helt knasig 2001 och ringde och friade till mig. Vet inte varför han sen gjorde som han gjorde, men kanske blev han bara rädd, feg och vågade inte, som han sa. Så han sålde ut mig och hotade och ljög. Jag vet inte svaret. Han verkar väldigt feg. Han trodde Jane kunde få mig åtalad, när hon och Steewe hotade mig med advokater och poliser helt hysteriskt den 12 december 2016. 

Han sa den 22 april 2017 att han varit emot att hon skulle anmäla mig, sen började han anmäla mig själv för han blev arg på mig för nått. Jag vet inte hur det gick med det och skickade honom saker att anmäla. Brydde mig skit om jag levde ens efter hans svek... Jag blev sen nära vän med en polis och psykoterapeut från Tyresö, som höll på att kontakta mig över Facebook. Först blev han dock kränkt och upprörd när jag satte honom på plats. Sen blev han kär i mig. Hahahaha! 😍😘

Jag blev också kontaktad av en pedofil från Tyresö. Han hotade mig, precis som Janes bror hade gjort. Psykopat, kallade den där polisterapeuten från Tyresö honom. Han hotade min då nästan 17-åriga dotter med socialen. Han började dock kontakten med att hota mig med samma saker som Jane och Steewe gjort. Steewe hade ju noga talat om för mig att han hotade mig för att hjälpa Jane få en karl. Borde hon inte kunna behålla Janne helt själv, utan såna här medel? Legala påtryckningar, utpressning, hota konkurrenter, bli bästis med alla hans vänner, osv? 

Nu får jag sluta. Ha det gott, Maria. Och om du nu är "bästa vän" med Jane - ta hand om henne. Hon kan helt klart inte göra det själv när hon gör som hon gör i sitt liv. Korkade brudar som blir ihop med främmande män som sitter inne fortfarande. Inte ens jag som känt Janne sen 1992 var säker på om jag skulle våga vara ihop med honom, som han ville. Men träffas ville jag. Och gosa med honom. Han är den gosigaste killen jag mött. Synd han tappade sitt fina hår och inte är lika sexig som förr. Sa ju det till Sari att hon var en lyckos som hade en sån läckerbit. Hahahaha! Hej svejs! 💖

LunaIngRuna - Kärlekens Cirkel
Skicka en kommentar