Disclaimer

All content on this blog is fictional and any resemblance with actual events are purely coincidental. When you choose to read this blog you also agree to not get offended or try and use any content to defame me as a person or anyone connected to me. If you cannot commit to this agreement you are violating the agreement you agreed to by reading this blog. I repeat that by the act of reading this blog you are committing to this agreement of not getting upset or using content in a way that could be considered an act of aggression. If you cannot follow this agreement I urge you to not read.

tisdag 10 juli 2018

Prat i maj månad

Det här är sista månaden jag kallar mina videosar för "Svar till Ian" och jag har också tagit helt bort de flesta, så då går det inte se dem här heller på bloggen. Det för att jag orkar inte försöka kommunicera med honom mer. Han ljuger bara om att han alltid velat lära känna mig. Om att han bara höll sig borta för olika anledningar, som att han blivit förbjuden eller för att han är så kär i mig. Han ljuger om att han varit upprörd för detta och alltid velat höra av sig till mig. När han säger att han inte vill vara min vän talar han dock sanning. Men när han säger att det är för att han vill vara ihop med mig då ljuger han. Han ljuger om att han har en himla massa känslor för mig och aldrig vill förlora mig. Jag kan fortsätta. Men han ljuger också när han säger sjuka saker om mig till andra. När han skickar andra att säga till mig att han aldrig mer vill höra ifrån mig. 

Helt klart för sådär 15 år efter han ena stunden friade till mig och var så fruktansvärt kär i mig och jag strax efter fick veta att jag aldrig fick kontakta honom eller nån i hans närhet någonsin igen, så säger han upprört att han aldrig velat förlora kontakten med mig och att det var han som blivit förbjuden för att igen skicka folk att säga åt mig att han aldrig vill höra ifrån mig. Det är helt rubbat. Ena stunden friar han, i nästa hotar han. I ena stunden vill han jag ska vara hans flickvän och jag behöver inte oroa mig, ingen paranoia, vi ska träffas snart igen och jag kan ringa honom när jag vill, och i nästa blir jag hotad av helt sinnessjuka människor - Strand-syskonen! 

Vem är den gemensamma nämnaren i allt detta sinnessjuka, både från förr och nu? Ian!!!! Ja, han heter nuförtiden inte Ian, utan Jan, men jag kallar honom Ian, eftersom han är min stora kärlek, snickaren från Irland, som jag älskar för alltid. Men han är helt klart väldigt mentalt sjuk. Något de flesta i hans omgivning verkar ha missat, men om man upplevt det från mitt håll så är det helt klart så. Ingen har någonsin gjort mig mer illa - längst in i själen. Så jag har tagit bort de flesta videosarna och de här två är de sista jag gjort, som heter såhär. Den allra sista är om hans dom. Något konstigt med den!

LunaIngRuna - Kärlekens Cirkel
Skicka en kommentar