Disclaimer

All content on this blog is fictional and any resemblance with actual events are purely coincidental. When you choose to read this blog you also agree to not get offended or try and use any content to defame me as a person or anyone connected to me. If you cannot commit to this agreement you are violating the agreement you agreed to by reading this blog. I repeat that by the act of reading this blog you are committing to this agreement of not getting upset or using content in a way that could be considered an act of aggression. If you cannot follow this agreement I urge you to not read.

måndag 30 juli 2018

Ondskans Makter Och Lort

Till alla ONDA där ute. Ni vet vilka ni är. Det är ni som TYSTAR. Ni som MOBBAR UT. Ni som FÖRTALAR. Ni som DÖDAR. Ni är på mördarnas sida, på de som begår våldtäkters sida. Ni har ingen kärlek till de som LIDER. Ni bryr er inte om OFFREN. Ni skrattar åt de som mår dåligt av övergreppen. Ni faller för CHARM från de som gjort övergrepp. För att nån är kvinna betyder inte att hon är god. Hon kan vara OND. Jag blev "offer" för en ond kvinna. Hon fullkomligt förkrossade mig in i själen. Hon använde manipulation, utpressning, hotelser för att få som hon ville. Hon har massor av "vänner" och ingen av dem bryr sig om nått annat än att vara med i mobben - gänget. De tror de är goda. Att jag är ond. För att hon säger det. Nej, hon är ond. 

Jag blev kontaktad av en gammal bekant den 27 oktober 2016. Han bad om ursäkt för hur han svikit allt han lovade mig sist vi pratades vid den 8 mars 2001. Han ville träffas om fyra dagar och prata om saken. Jag hade inte tid. En vecka senare textade jag och frågade om han fortfarande ville träffas och han skrev han skulle ringa på kvällen. Han hörde inte av sig förrän fyra dagar senare och då ville han se mig nästa dag. Det gick inte. Jag sa det gick nästa vecka och så blev det. Han sa han ville umgås med mig, lära känna mig, hitta tillbaka till sig själv och sluta umgås med nya vänner från Stockholm han var klar med. Han sa han lovat hälsa på dem en sista gång, sen skulle han inte se dem igen. Sen skulle han umgås med mig istället. 


Det här var den 7 november 2016 vi sa det här. Först den 12 december 2017 får jag reda på varför han svek allt han sagt. Varför han var så rädd, konstig och svek mig igen. Ja, för på väg till Stockholm den 11 november 2016 hände nått som ändrade på allt. Den där sjukt elaka kvinnan fick en trumf, förstår jag. Plötsligt var hon en seriös relation och han kunde inte göra slut med henne. När han kontaktat mig hade det varit "kompisar" och allt på hans Facebook var nått slags skämt. Nej, tydligen trodde hon de var ihop sen ett par månader tillbaka. Han övertygade mig den 7 november det var bara kompisar, samt att han skulle sluta träffa dem. De var inte gifta, inte förlovade, bodde inte ihop och han hade alltså känt henne i några veckor! 

Plötsligt verkade han rädd för henne, sa han önskade han kunde behålla mig, men han klarade inte av att gå emot henne. Hur patetisk kan man vara, tänkte jag. Stå upp för dig själv, sa jag till honom. DU bestämmer vem du vill träffa. Sluta låta dig köras över, sa jag. Har ju känt honom länge. Sen 1992. Han har alltid klagat på att han inte får som han vill. Han klagade skitmycket på det när vi sågs. Att han inte visste hur han skulle kunna gå emot henne, att hon var för stark för honom, att det var lättast att låta henne få som hon ville. Jag trodde han lurat mig och förväntade inte se honom igen, men samma kväll jag kom hem ringde han och svor att vi skulle vara ihop.


Han sa: JAG har bestämt mig. DU ska vara min flickvän. Jag blev jätteglad. Äntligen skulle han stå för det han lovat mig. Han svor jag skulle få höra av mig hur mycket jag ville och han skulle ringa mig ofta. Han sa att vi skulle träffas snart igen och jag skulle inte oroa mig. Jag lovar, sa han om och om igen och lugnade mig med sin trygga, säkra röst. Men kvinnan kom oinbjuden hem till honom nästa helg. Han var sur på det för han hade gjort planer med sin son den helgen. Efter helgen var han sig själv, lovade ringa, men sen gjorde han inte det. Istället blev han plötsligt rädd. Nu förstår jag varför. Han var rädd för det som hänt på väg till Stockholm den 11 november. Jag gissar att han behövde henne för att han inte skulle råka riktigt illa ut. Att hon på nått vis vittnade, tog på sig skulden. 

Han var i stora problem och han skrev några konstiga text om det. Jag ville prata med honom. Jag var rädd att det var som jag kände på mig och det var det. Hans problem alltså. Han hade STORA problem pga att han åkt den där sista gången till kvinnan. Nu hade hon honom, helt klart. Om han inte gjorde som hon sa så skulle det gå illa för honom. Han sålde sen ut mig helt. Sa sjuka saker om mig till henne. Den här kvinnan säger de här sjuka sakerna till alla som orkar höra. Lögnerna hon säger är helt sjuka, rubbade, så ingen lyssnar på mig. De tror allt jag säger är lögner. Hon lyssnade inte på mig heller, för hon antingen tror hon jag ljuger eller vill hon bara få alla andra att tro jag ljuger. 


Ingen runt om fattar hur sjukt och kränkande det är att bli ljugen om såhär. Man vill inte leva längre. Jag önskar jag var död. Jag önskar ända sen det första sveket 1999 att jag sluppit vara med om ett sånt svek. Jag önskar jag aldrig behövt bli sviken igen 2001. Att han aldrig svikit mig igen 2016. Jag önskar jag bara fått det där samtalet, där han sa att vi skulle vara ihop, och att jag sen bara somnat in för alltid. Så jag sluppit alla dessa månader, ända sen dess, att känna detta svek. Ty aldrig har något så älskat... Och han svek mig för vad? Var det för att slippa fängelse? För att han älskade den här sjukt elaka kvinnan så mycket? Jag vet inte. Men alla runt henne bryr sig inte. De låtsas bry sig, men hon CHARMAR alla. 

Han bryr sig inte heller om mig. Jag minns vad han sa 1994. Att han oroade sig så för min förlossning. Jag trodde honom. Att han tyckte om mig, tänkte på mig. Jag minns hur han 2016 sa att han ville jag skulle leva för HANS skull. Vill han det? Var är han nu? Han försvann. Han gjorde aldrig slut. Han lät en sjukt elak kvinna förgripa sig på mig genom att ha sin bror att HOTA mig. Jag blev hotade med POLISANMÄLNINGAR för att jag textat nån jag känt då i 24 år och som bett mig vara hans flickvän, bett mig höra av mig och aldrig sagt att han ångrat sig. Jag blev hotad med ADVOKATER och en hel jävla massa skit om jag på minsta sätt tog kontakt MED MIN POJKVÄN.

 

Hans sista text lät RÄDDA. Han lät rädd för henne. Han hade sagt till mig i det sista längre samtalet, då när hon kom oinbjuden, att han var rädd för henne. Han hade sagt, med ångest i rösten, att han var rädd hon skulle få honom att förlora mig. Det gjorde hon. Alla är på hennes sida. Han vägrade prata med mig, förklara sig. Han svek mig. För det var lättast så. Han verkar inte minnas mig ens. Precis som Kungen av Ronan inte ens mindes sin dotter, när han var under förtrollning av onda krafter. Vi förlorar alltid varandra. Om och om igen. Ondskans makter och lort. De förstör. Kvinnan kom in och förstörde. Hon bestämde. Jag var ödmjuk. Sa till honom att HAN bestämde. Ska jag stanna eller gå? Han bad mig STANNA!!! 💘💖

LunaIngRuna - Kärlekens Cirkel

Inga kommentarer: