Disclaimer

All content on this blog is fictional and any resemblance with actual events are purely coincidental. When you choose to read this blog you also agree to not get offended or try and use any content to defame me as a person or anyone connected to me. If you cannot commit to this agreement you are violating the agreement you agreed to by reading this blog. I repeat that by the act of reading this blog you are committing to this agreement of not getting upset or using content in a way that could be considered an act of aggression. If you cannot follow this agreement I urge you to not read.

lördag 14 juli 2018

Om traumat

Att ena stunden är allt hur bra som helst. Plötsligt kommer det in SJUKA människor, som överreagerar och beter sig rubbat. Hotar, ljuger och säger fruktansvärt elaka saker om en. 


Varför är såna här sjukt elaka människor alltid omsvärmade av "vänner"? Jo, för de är charmiga, gulliga och sociala. Därför. Så vårt roliga är slut nu, fick vi veta. Det var bara hennes känslor som räknades. Hon som lät hota mig då för över 1½ år sen. Rubbade hotelser för normala saker. 

Det är OLAGLIGT att göra så. Det hon gjorde kallas "olaga hot", därför att det traumatiserar den utsatta. Jag var fullkomligt traumatiserad. Ena stunden hade jag en pojkvän och vi var kära. I nästa fick jag höra helt sjuka saker han sagt om mig, att han aldrig skulle kontakta mig igen. Jag hade förstått nått var fel redan, men att få veta det här från främlingar och dessutom bli hotad med POLISEN för att jag inte fattat vad han ville hade jag inte räknat med. 

Jag hade skrivit och frågat om han var säker, eller om jag skulle försvinna, att han fick bestämma. Han hade svarat att jag skulle hålla ut, att han hade problem, att han skulle ringa och förklara. Till slut fick jag honom att svara i telefonen och han la på. Kändes ruttet, men strax efter blev jag hotad av den där kvinnan via hennes bror. Jag borde slängt luren i örat på honom, men jag fattade inte vad han höll på med. Det var så bisarrt. Rubbat. 

Allt min pojkvän behövt göra var ju att säga att han ångrat sig. Varför alla dessa emotionella ÖVERGREPP? Vad är det för kvinna som gillar sånt här? Hur kan alla dessa kvinnor i vården i Köping hålla med om att man ska begå övergrepp på det här viset? Emotionella övergrepp leder till DEPRESSION. Förra gången han svek mig och gjorde något liknande blev jag svårt sjuk. Var helt förkrossad. Vi var ju vänner! Man gör inte så mot vänner. Hur kunde han? 

Nu lovade han att han var botad, att det varit hans paranoia, att han skulle våga stå för sina känslor för mig. Sen svek han. Ljög helt klart till kvinnan. Jag tror han hetsade henne emot mig till och med. Jag misstänker att han bad mig höra av mig för att hon skulle höra det. Att han hela tiden ljög till henne om mig. Att han sa jag var nån psyksjuk kvinna som förföljde honom. Samtidigt lät han mig tro han var min pojkvän. Är han så rubbad? Det är så ondskefullt. Hur kan man göra så mot någon annan? 

Kvinnan verkar tro han gjorde det för att kränka mig. Att han lurade i mig alltihop för att förödmjuka mig. Hon tycker man gör så mot andra kvinnor. Förlöjligar dem. Lurar dem man tycker om dem. Låter helt sjukt. Gör folk i Köping så mot varandra? Brukar ni låtsas ni är kära för att sen skratta åt den ni lurat? Låter barnsligt, elakt. Ja, det låter som mobbare i skolan. Vuxna män som gör så? För att jag är så ful, eller varför? 

Jag har försökt få svar. Men ingen svarar. Detta var vad kvinnan hade sin bror att säga till mig var orsaken till att mannen kontaktade mig. Han som var nära vän i min familj på 90-talet. Han jag trodde var min Stora Kärlek. Han som bad mig bli hans kvinna 2001. Så han ville ha en andra chans 2016 bara för att förlöjliga mig? Det är vad kvinnan jag kallar Jean Sand tror. 

Jag undrar vad hennes vänner inom vården i Köping tror. De vägrar ju prata med mig. Antagligen för att de hört förtalet. Det om att man inte ska prata med mig. Att jag ska ignoreras. Ja, för annars riskerar man ju konfronteras med frågor som söker svar. 😢😭
 
LunaIngRuna - Kärlekens Cirkel

Inga kommentarer: