Disclaimer

All content on this blog is fictional and any resemblance with actual events are purely coincidental. When you choose to read this blog you also agree to not get offended or try and use any content to defame me as a person or anyone connected to me. If you cannot commit to this agreement you are violating the agreement you agreed to by reading this blog. I repeat that by the act of reading this blog you are committing to this agreement of not getting upset or using content in a way that could be considered an act of aggression. If you cannot follow this agreement I urge you to not read.

tisdag 10 juli 2018

Om att folk inte använder sina hjärnor

Gjorde en blogg om det där rubbade om hur folk fungerar som INTE använder sin hjärna. De hör något och sen tror de något och det går INTE få dem att förstå att det de tror är helt fel. Så att tagga den här VÅRDAREN i Kungsör med sanningen, efter han gillade det grova förtalet han gillat på en svartsjuk, mindervärdig kvinnas Facebook han är vän med, det var helt meningslöst. Det gick fullständigt över hans huvud och sen jag såg hans meddelande förra året i oktober har han ALDRIG läst mina svar, hur jag än försökt förklara vad jag syftade med det han inte förstod. Han vill inte veta. "Willfully ignorant". Ja, om man ska tro skit om andra är det jättebra att bara tro skitsnack man läser från nån helt ny kvinna han nyss träffat och sen vägra förstå någonting den hon skitsnackar kommunicerar. Sen kan man sprida dessa lögner runt om i vården i Köping med omnejd och få alla möjliga KORKADE personer att tro det här om mig. För att jag känner folk där. 

Hon - förtalerskan - flyttade till Köping förra sommaren. Jag - den förtalade - flyttade dit 1990. Hon har redan fullt av "vänner", medan hennes nya sambo erkände för mig 2001 att han MOBBAT ut mig och strax efter fick jag veta lite av lögnerna han spridde ut om mig från hans dåvarande fru (Sari), samt nån granne till mig som berättade vad de hört. Helt sjuka saker som jag förstod syftade till att ta allt han gjort och smeta på mig. 2016 lovade han att han inte var sån längre och bad mig om en ANDRA CHANS. Han lovade sluta träffa några "kompisar i Stockholm" så att han kunde få plats för mig i sitt liv. Det var alltså den här svartsjuka kvinnan han pratade om. FYRA DAGAR innan vår träff så åkte han fast med amfetamin i blodet och läser man förhöret fattar man att han skyller på kvinnan. När vi träffas säger han ärligt att han inte KAN göra slut med henne, även om han vill. Nej, jag fattar. Han ville inte åka in i FÄNGELSE igen. Han måste få henne att ta på sig skulden. 

Han säger han kommer LJUGA för kvinnan och lovar att aldrig ta bort mig som vän från Facebook, även om vi inte kan fortsätta träffas. Samma kväll jag kommer hem ringer han och är SUPERGLAD. Han har bestämt sig för att jag ska vara hans flickvän. Men han kan inte göra slut riktigt än med den där andra. Nej, det kunde han inte för jag förstår han måste få henne att vittna åt honom. Sen kommer hon hem till honom oinbjuden och märker att jag textar och han blir skiträdd. Han börjar ljuga som fan om mig och hon har sin bror att hota mig för allt möjligt rubbat hon hittar på. Saker som de säger de ska anmäla till polisen. Att säga att du anmält eller hota du ska anmäla andra för påhittade brott det är ett brott!!!!! Helt klart är kvinnan en brottsling och hon finns mycket riktigt i Lexbase, när jag först kollade henne. Tvi vale! 

Så nu jobbar hon inom vården i Köping och ljuger om mig. Men bloggen handlar om en kille som heter Hampus, som tror på hennes förtal. För det är därför förtal funkar. FOLK ANVÄNDER INTE SINA HJÄRNOR!!!! De tror på lite skit de hör och sen tycker de illa om folk de aldrig träffat, inte känner alls och tror rubbade saker om dem. Försöker du rätta någons inbillning vill de inte veta. Hampus blev skitsur på mig och förbjöd mig kontakta honom igen!!! För att jag försökt förklara att han trott FEL om mig!!! Hampus vill inte veta. Hampus vill tro. What goes around, comes around. 

Hampus gillade kvinnans ljug om att jag satt alla mina barn och barnbarn i rullstolar. Han borde veta att den här kvinnan bor ihop med en karl som bor i en ETTA. Hampus gillar att hon påstår att jag övergivit alla mina barn. Han borde lyssna på när jag skriver att mina "barn" är alla vuxna. Hampus borde ha koll på att kvinnan som påstår detta om mig själv har TRE MINDERÅRIGA barn, när hon skriver det här. Han borde veta att vad jag kan förstå får max ett av dessa barn plats i den där ettan. Och så vidare. När man gillar något helt rubbat, som nån skriver om en annan, borde man åtminstone LYSSNA på vad den förtalade säger. Det gör inte Hampus. What goes around, comes around. 

Så som Hampus och alla ni andra behandlar andra människor - genom att tro skit om dem och sen vägra lyssna när de förklarar verkligheten - det kommer tillbaka till er själva. Det är det som är KARMA. Kvinnan gav sig på mig för att hennes nya karl bad mig bli hans flickvän. HAN gjorde det. Han var inte gift och hade rätt att göra slut med henne. Hon använde knep och trick, hotelser, utpressning och manipulationer för att få en karl. Jag ville bara träffa honom och bli vänner igen, eftersom han förstörde vår relation förr i tiden. Jag försökte kommunicera med honom, men något är seriöst FEL I HUVUDET på honom. Något är seriöst fel i huvudet på majoriteten av er sk människor. Ni verkar vara hjärnskadade på allvar. I min åsikt är säkerligen över 90% gravt mentalt sjuka av alla er människor. Med det menar jag att ni SAKNAR LÄSFÖRSTÅELSE och HÖRFÖRSTÅELSE. 

Ni kan inte ta till er en text eller en längre muntlig redogörelse, även om det är förmedlat på ENKEL SVENSKA. Samtidigt ser jag att de flesta använder ord och språket helt felaktigt och kan inte längre skriva begripligt. Det är verkligen som en omfattande PSYKOS. Vad ska man göra när man ser att man verkar hamnat i ett gigantiskt sinnessjukhus och man känner sig så gott som ensam att märka detta? Man fortsätter hålla fast vid verkligheten, DET SOM FAKTISKT HÄNDE, och vägrar bli lullig i hjärnan, som alla zombisar runt en. Eller nått. Hahahahaha! Puss och kram iallafall till min "pojkvän", som aldrig gjorde slut. Att den där sjuka kvinnan, som hotat mig och förtalat mig, skickade sin bror på mig som sa att det var slut bryr jag mig inte om. Det är min konstiga "pojkvän" som själv ska göra slut. 

Han är den som friar och ber mig bli hans och lovar upp sig. Han som ber mig stötta honom emot den här kvinna och att jag aldrig ska sluta höra av mig. Det är han som drar in mig och stöter på mig och sen förnekar och ljuger om mig. Det är BARA han som kan göra slut med mig. Han måste RINGA eller SKRIVA och i KLARSPRÅK förklara vad fan han hållit på med och säga vad han känner och varför han gjort som han gjort och säga varför han ber mig bli hans och varför han sen inte ville vara ihop längre. Det för att sist vi hade kontakt var han ju skitledsen han "inte fått" höra av sig till mig och prata om allt sånt här, så då SKA han banne mig göra det. Han var skitledsen för att hans fru "konspirerat" ihop med min man för att han inte skulle kunna umgås med mig!!! Då ska han banne mig skita i vad en helt ny subba från Stockholm bestämmer och göra DET HAN SJÄLV VILL och eftersom PRATA MED MIG är vad han alltid gnäller om är vad han vill så ska han ju för böveln göra det! 

Att subban och hennes vänner och släktingar inte vill han ska prata med mig SAKNAR HELT BETYDELSE. Vi är vuxna människor. Vi har rätt att prata med varandra. En helt ny psykstörd subba han nyss träffat har inte bestämmanderätten över honom. Alla som kallar sig "vänner" med honom och tar hennes parti är INTE hans vänner. Han var ju för helvete rädd att åka in igen om han gjorde slut med henne, som han funderade på!!! Jo, han menade det verkligen. Hon är FUL, KORKAD, lågutbildad, tattig, plump, okultiverad... Och så vidare. Så jo, han såg hon var ett bottennapp. En skitkärring. Träck. Så han ville verkligen göra slut med henne och hela hennes JOBBIGA FAMILJ. Han ville verkligen ÄNTLIGEN lära känna mig. Jag är väl inte vackrast i världen, som somliga påstår, men jag är intelligent, uppfostrad, utbildad, osv, och så har jag ingen jobbig familj, utan intelligenta, snälla, VUXNA barn. 

Jag är dessutom kreativ, skötsam, nykter och har aldrig tagit droger. En tråkmåns kanske. Men har man PTSD så kanske tråkig är vad som känns lugnast. En som är hyper, aggressiv, intensiv och bossig kanske skrämmer. Ja, för han sa att han var RÄDD för henne!!!! Att han inte var rädd för mig. Så varför beter sig alla hans sk "vänner" som om det är JAG som är en fara för honom? Han sov som ett lamm och drömde för första gången riktiga drömmar när jag träffade honom. När han var hos henne kunde han inte sova och hon gav honom DROGER!!!! Herregud... Hans vänner suger. Hatar ärligen alla hans vänner som tagit parti för den där sjuka subban. Men jag förstår ju att jag aldrig kan lita på honom själv. Han lovar ta hand om mig så mycket bättre OM jag väljer honom, sen sviker han mig, ljuger om mig, och låter andra tro sjuka saker om mig. 

Därför jag flyttade ifrån Västmanland. Sjuka saker hände. Grannar slutade prata med mig pga förtal. Tunga uthusdörrar hoppade mystiskt av sina gångjärn. Nån ber mig gå och hänga mig i ett meddelande. Mina webbsidor bli hackade. Virus läggs upp, osv. Sjuka saker. TRAKASSERINGAR. Jag är den som blir trakasserad, stött på och sen ljugs det om att det är JAG som beter mig sån här. För att jag LEVER, andas, existerar. Jag vill bara att hans mentalt SUNDA vänner ska umgås med honom. Han har paranoia. Sånt smittar till mentalt osunda. Då går det inte prata med folk, för de tror du är "ute efter nått" om du försöker. Det går inte. De blockar. Sen väljer de att tro på de sjuka lögnerna. Försöker jag tagga och visa sanningen så vill ingen veta. De tror hellre på den här störda kvinnan, som de nyss mött, från Stockholm. För hon super, festar och är charmig som fan. Jag är inte sån. Tråkig, som sagt. 

Hon ljuger och himlar med ögonen och spelar offer. Machevellian, narcissism, psykopati, antisocialt beteende av något slag fattar man ju. Och enligt studier så är MAJORITETEN av människor på dessa sjuka individers sida. De vill inte veta. De lyssnar inte på de utsatta, utan de väljer att BARA lyssna på asen. De låtsar kanske att de bryr sig om människor som mår dåligt och tar livet av sig, men missar att inse att människor mår dåligt och tar livet av sig pga UTFRYSNING och sån här mobbning. Jag sa ju att HAN - min pojkvän - erkänt han på vilje fryst ut mig och mobbat ut mig från gemenskapen efter HAN flörtat med mig på 90-talet. Att han ljög om mig till sin fru och andra. Hon förde lögnerna vidare till mina grannar, kommunanställda i Köping, deras barn, osv. 

Jag gjorde ingenting mer än ANDADES. Försökte leva. I min ensamhet. Jag och mina barn. Jag kände INGEN i stort sett. Bara ytligt. Jag var helt ENSAM. Ingen familj. Inga vänner. Jag bodde där rätt länge, men var helt isolerad. Det är ensamma människor som folk med antisocial personlighetsstörning ger sig på att mobba. De hånskrattar åt svaghet, ensamhet. Samtidigt är de mästare på att få en stor grupp människor att tycka synd OM DEM för deras svagheter och ensamhet. Det är helt rubbat. Men folk är rubbade. Majoriteten av mänskligheten är sinnessjuk. 

LunaIngRuna - Kärlekens Cirkel

Inga kommentarer: