Disclaimer

All content on this blog is fictional and any resemblance with actual events are purely coincidental. When you choose to read this blog you also agree to not get offended or try and use any content to defame me as a person or anyone connected to me. If you cannot commit to this agreement you are violating the agreement you agreed to by reading this blog. I repeat that by the act of reading this blog you are committing to this agreement of not getting upset or using content in a way that could be considered an act of aggression. If you cannot follow this agreement I urge you to not read.

tisdag 10 juli 2018

Hampus och andra inom vården

Laddar upp och laddar tillbaka originalvideos från november förra året just nu. Den här till en som jobbar inom vården i Kungsör och en del andra som jobbar i Köping är helt klockren. Folk inom vården som vårdar andra, men som kanske borde vara de som BLIR vårdade, för de verkar inte kunna koppla vad andra förmedlar till dem. Och seriöst - borde inte folk inom vården ha nån form av empati? Jag menar, lite grann iallafall? Nämner också en fd svägerska här, som jobbar där, och att jag INTE vill hon ska höra deras lögner.


Nu vet jag ju att giftspridaren nr 1 - senaste sidekicken i "J's Trubbadurband" - hon också jobbar inom vården. Alltså, kvinnan som påstår att ALLA mina barn OCH barnbarn sitter i RULLSTOLAR pga av mig!!!! Hur kan en sån som HON jobba inom vården? Och hur korkade är alla som tror hennes rubbade lögner? Det är han (vårdaren Hampus) jag alltså adresserar främst i den här videon, för han trodde henne. Han tror helt rubbade saker om mig och sen kallar han MIG "bakom flötet". Jahadu, det finns en diagnos på det - såna som TROR sig vara intelligenta, men är korkade. Såna TROR intelligenta är korkade. 

Min fråga är - vad är ER iq egentligen? Har ni kollat? Jag skickade en länk till den här gossen Hampus, men han vägrade kolla. Han vägrade läsa mitt svar till hans påhopp på messenger. Där han helt missuppfattat mitt korta inlägg, där jag taggat honom för att visa honom vägen till upplysningen. Den som inte vill veta är "MEDVETET OVETANDE". Den som ljuger om andra förtalar bara. Den där kvinnan, som alltså jag nu vet börjat jobba på vården i Köping, förstår jag ju ljuger helt medvetet, för att hon är en hämndlysten, svartsjuk kossa. Därför hon försökt anmäla mig för att jag gör mina videos om ditt och datt. Trubbaduren själv tyckte det var helt ok, när jag berättade det för honom i november 2016. Så varför då anmäla? Om det var ok? 

Däremot är det inte ok att de förtalar, som de gör. Att ljuga om folk är inte ok. Så jag tror nog att det är deras lögner som gjorde att den där fd svägerska plötsligt tog bort mig som vän här på Facebook. Så nu vet jag att hon inte är en vän, trots allt. Jag har också funderat och insett att så som hon betedde sig på min dotters bröllop sommaren 2016 så förtjänar hon inte vara min vän. Hon var sjukt otrevlig och otacksam och fd svärisarna var INTE imponerade. Tror hon kan sitta där och vara min icke-vän utan problem. Det gäller alla som tror förtal om mig, utan att veta, utan att lyssna, utan att förstå. 

Jag kan säga att alla i min familj som gått in på den där länken på Mensa fick över 127 i iq. De skriver inte ut ditt iq om det är över, förstår du. Så VAD det blev vet man inte, OM man har MER ÄN 127. Äldste sonen har testat och han fick 130. Har man det har man visst 30 gånger MER intelligens än en som har 100. Stämmer det? Herregud... Då är det som att kommunicera med maskar att prata med såna här personer jag pratar om i den här videon. Hahahaha!!! 

Jag som brukar säga att Janne är "kung över maskarna". Han är ju "perfekt och underbar", fast han ljuger för mycket för att skydda sitt eget arsle. Om hans senaste sidekick tror han gjorde det för att han var desperat att förlora henne, så kan jag meddela att det var för att han var desperat att INTE åka in igen. Om han sagt det till mig hade jag förstått, men istället rygghögg han mig och var ett rövhål mot mig, genom att låta den här NYA SUBBAN ha sin bror att HOTA MIG och sen hade Janne samma bror att HOTA mitt ex. Jannes gamle bästis, skyttekompis och jaktkamrat. 

Så gör man inte. Han är assur på Janne för att han inte kunde stå för sina löften till mig nu heller. Nej, en RIKTIG MAN skulle gjort det - pratat med mig och involverat mig i hans dilemma. Jag hade förstått. Jag är intelligent. Subban däremot vill bara ha en karl. Nån som låter henne bo hos honom. Nån att leka "pappa-mamma-barn" med och låta som en lyckans ost till alla. Kan ju säga att jag hoppas det går åt skogen för den sjuka människan. 
 
LunaIngRuna - Kärlekens Cirkel
vetteljus.org/karleken
 
Skicka en kommentar