Disclaimer

All content on this blog is fictional and any resemblance with actual events are purely coincidental. When you choose to read this blog you also agree to not get offended or try and use any content to defame me as a person or anyone connected to me. If you cannot commit to this agreement you are violating the agreement you agreed to by reading this blog. I repeat that by the act of reading this blog you are committing to this agreement of not getting upset or using content in a way that could be considered an act of aggression. If you cannot follow this agreement I urge you to not read.

söndag 15 juli 2018

Giftspridare för alltid

Det var roligt att träffa lite folk och släkt igår på gården. Mindre roligt var det när jag kom tillbaka till bordet och hörde samma lögner gaggas av giftspridaren, som gjort att jag bröt kontakten med henne och andra 2013. Samma lögner om att mitt ex "hotat" mig, när det var min SYSTERS man som hotade mig helt tydligt och mitt ex hade bara skrivit nått till henne om att hon alltid tar parti emot mig. Sen hade hon ringt och jag sagt till honom att jag inte orkade prata med henne, efter hon tagit parti för idioten som hon kan se hotar mig för ingenting. Jo, för att distrahera från vad som verkligen hänt, som jag just berättat. Då låtsades han att jag hotat min syster. Nej, jag hade INTE hotat henne. Det är så lögnare gör. De spelar offer och låtsas du gjort något du inte gjort, så ser ingen vad det är du säger. Suck. 

Det här är det ENDA svar jag fått från en giftspridare. Typiskt kränkande.

Sen gaggade hon om att jag hade haft den där systerns "avtal" hemma hos mig och intygade att hon läst det. Rena lögner. Min bror, som jag just blivit "fine" med igen efter han trott alla dessa lögner om mig, frågade mig om vad hon påstod och jag sa att det aldrig hänt. Nej, för hon hade läst HANS hyresavtal hemma hos mig, och det skickades till alla syskon. Jag hade då också erbjudit henne att läsa ett ogiltigt testamente (icke signerat, bevittnat) vi hittat i dödsboet, men det hade hon inte velat. Där stod allt hon påstår ska stå i detta "avtal", som jag läste ur handen på min syster två kvällar efter pappa dog. Det här vet alla sen 2013, men det är som att prata med hjärndöda. Min bror vet det. Han är supersmart. Hur kan han inte fatta? Mind fuck. Därför. Systern ljuger, hennes man ljuger och så ljuger alltså den här giftspridaren. Ljuger om mitt ex. Att han hotar och gör sjuka saker han aldrig gjort. Han bara är lite glömsk, och så berättar han inte så mycket saker. Men hota? Har aldrig hänt och jag har känt honom i 31 år nu!!!!!! 

Jag märkte också att hon låtsades att hon "räddat" mig undan detta monster. Att hon till slut gått emot ashålet och kommit hem till mig oinbjuden. Aldrig hänt. Jag pratade till slut med henne och sa det var ok om hon kom och sov över. När hon var här försökte jag få henne att be om ursäkt för alla vidriga lögner hon sagt och stöttat emot mig och min familj. Hon vägrade. Gissa vad? Hon hotade då mig med ÅTAL för att jag ville få en ursäkt. Ja, för jag hade skrivit ner alla punkter jag var ARG på hon gjort och den ursäkt jag ville ha för detta. Sa jag ville hon skrev under OM hon ville ha mig i sitt liv. Hon vägrade. Jag har rätt att be om en ursäkt. Att hota med olagliga anmälningar till polisen är faktiskt "OLAGA HOT". Att be om en ursäkt - skriftligen - är inte det. Hon hade lov att vägra. Så jag skrev ut ett papper - halvt på skoj - där jag skrev att hon vägrade skriva under på detsamma och hon vägrade skriva på det med!!! Hahahaha! Istället fortsätter hon ljuga. Använder den här öppningen, när jag tillåter henne in i mitt hus, visar henne min brors hyresavtal och det där osignerade testamentet. Använder det för att ljuga att jag HAR STULIT min systers avtal. Det hon höll i sin hand och jag ALDRIG ens rört kvällen den 30 september 2012.

Någon märker jag taggar Jane Strand och reagerar såhär!

Jag spyr på det. Hur kan någon göra såhär mot sitt eget kött och blod? Mitt ex blev vansinnig och sa att han inte vill ha kärringen i sitt hem igen. Där hade han lagat mat till henne och försökt hjälpa mig med att få henne att förstå hur traumatiserande det varit för mig alla dessa sjuka lögner om mig. Inte ett uns av empati! När jag nämnt ett påhopp med lögner om mig som hänt för TVÅ VECKOR sen så sa hon bara "kom över det - släpp det - det är ju över nu". TVÅ VECKOR!!! Och arvskiftet är nu över 2½ år senare ännu inte "över". Nästa dag gaggade hon om ett påhopp hon råkat ut för när hon bodde på ett annat ställe, för några år sen. Samma typ av påhopp. Sååååååå synd om henne var det då! Men... Jag ska komma över, får inte prata om. Inte undra på att man mått skit i hela ens liv. Hon vet jag är känslig, älskar djupt och dessa lögner om mig har ju gjort att folk är konstiga, elaka mot mig.

Samma typ av lögner och elakheter den där sjuka människan håller på med, som flyttade till Köping förra sommaren. Hon bryr sig heller inte om sanningen, har ingen empati för andra - bara för sig själv och spelad mot de hon charmar för att få på sin sida. Det här är vad jag kommit fram till efter att studerat detta beteende intensivt sen 2013 - narcissism. De spelar offer och ljuger om folk som då blir illa behandlade av andra. De spelar hjältar och låtsas ge andra chanser när det är de som får chanser de sen använder till att göra illa den som tagit tillbaka dem. Därför det heter att man ska ALDRIG ta tillbaka en sån här narcissist. De slutar aldrig förtala dig. Om de gjort som den där Janne från Odensvi gjorde mot mig förr i tiden, dvs ljuger om att jag hänger efter honom, aldrig lämnar honom ifred och annat rent ljug, så kommer han säga samma sak även om man ger honom en andra chans. Det gjorde han. Bad mig bli hans flickvän, höra av mig hur mycket jag ville, sen sa han till andra att jag var en "crazy stalker som förföljt honom i 16 år". EFTER jag blev hans flickvän och han skrattat tillsammans med mig över hans dumma lögner från förr. Ja, det var ju HELT hans ex-frus fel.

Det här är den sk trakasserade mannens reaktion när jag blir vän med honom på hans FB. Sjuka i huvudet människorna runt Jane Strand kan ingen förklara detta annat än att han menade att "kränka" mig. Därför han vill träffa mig!!! Helt rubbat.

Nej, såna här sjuka människor kan inte sluta ljuga. De har inget samvete och hur mycket du än älskar dem så föraktar de bara dig tillbaka. Aldrig varit så kär och jag var så lycklig. Han jag kunde falla för ville vara ihop med mig och han var inte sån längre. Det var bara missuppfattningar. Men jag var rädd han skulle svika mig. Jätterädd. Alla mina värsta mardrömmar uppfyllde han sen. Han lovade mig och lovade mig, sen ljög han och ljög han om mig. Och alla idioter runt om honom tror honom. Det är ingen idé att försöka berätta sanningen. INGEN VILL VETA. Alla verkar föredra lögnerna. Och de charmiga lögnarna. Janne hade redan en flickvän. Och hon är helt klart så störd så det står härliga till. Himmel, när du är på hennes goda sida, precis som min giftspridare i min familj. Helvete, när du blivit hennes fiende. 

Men, alla som kommer i kontakt med såna här sjuka människor blir sjuka själva. Så jag brukar undra hur sjuk jag blivit? Man blir så arg. Man blir RIKTIGT JÄVLA ARG på de falska rövhålen. Jag verkligen hatar den här kvinnan och hennes bror som hotade och kränkte mig på det mest sjuka sätt den 12 december 2016. Ljög om Janne för att "hon skulle få en karl". Han SVEK MIG. Sa jag skulle vara hans flickvän, att han skulle ta så mycket bättre hand om mig, hur mycket värd jag var, sen rövslickade han den här sjukt elaka subban. Alla hans vänner verkar helt betagna av skitmänniskan. Jag har aldrig hotat henne. ALDRIG. Det är de som hotar som spelar kränkta. De låtsar att de utsatts för övergrepp och hotar med åtal. När det är DE SOM BEGÅTT ÖVERGREPPET. Jag har ALDRIG hotat nån med åtal. För det är så folk med smuts under skorna gör. Såna som har skit att dölja. 

Här är ett klipp ur den enda offentliga posten på FB Jane Strand gjort om mig.

Svär på att när ärliga människor hotar med åtal är det för RIKTIGA BROTT. Såna här as hittar på brott. Skriva några text till nån som sagt ni är ihop är INTE ett brott! Det blev jag hotad för. Att försöka kontakta den här pojkvännen och få en förklaring är INTE ett brott. HAN SJÄLV har aldrig bett mig hålla mig borta eller sagt nått till mig av det slaget. Det enda han gjorde - efter flera månaders bearbetning från den sjuka subban - är att ringa och hota mig med åtal för ?????? Ingen aning. Han sa aldrig det. Så gör OMORALISKA människor, som inte har något att komma med. Det finns inte ett text där han ber mig sluta höra av mig. Inte ett enda. 

Det finns ett svar på ett text där jag är ledsen och gnäller om att han var ju inte olycklig alls med mig och tror han gjort slut. Han svarar att han inte var olycklig alls med mig och att jag ska lägga ner för han vill andas. Tror han menar gnället då, för lite senare skriver jag rakt ut och frågar om han gjorde slut och om jag ska dunsta han svarar häng kvar och lite senare att han ska höra av sig och berätta vad som pågår. ALDRIG ber han mig dra. Till slut föreslår han att det kan vara bäst för mig om jag släpper honom, eftersom han har nått stort problem och känner sig svag. Jag ville ju inte förlora honom helt och skriver det. Några dagar senare blir jag hotad av kvinnan och hennes bror. Alla dessa hot kommer från kvinnan. 

Här är ett meddelande från Jörgen Larsson. Mitt brott? Velat bli vän på FB.

Så de flesta människor i världen TAR PARTI FÖR ONDSKAN???? Ni gör det. Ni stöttar elaka, hotfulla, lögnaktiga människor, som kör över andra, som utnyttjar andra, som fryser ut andra genom HÄRSKARTEKNIKER. Att utmåla den andra kvinnan som "stalker" när man själv kommer hem oinbjuden till en karl, ringer alla hans vänner, hans barn och bara lägger sig i allting och bossar och styr, hotar och utpressar, är härskarteknik. Kärringen är aggressiv, charmig, utåtriktad, korkad och så väldigt ful också. Jag är snäll, rar, inåtriktad, intelligent och så ganska snygg har jag förstått. Ärligen. Jag är rätt snygg. Kan ta 20 foton på raken och över 15 av dem ser jag fantastisk ut på. Den här kvinnan verkar ha svårt att hitta ett enda foto där hon inte ser helt sjukt asful på. 

Varför valde han då henne? Jo, för han ville inte åka in i fängelse igen och bara hon kunde ju ta på sig skulden så han slapp. Jag skojar inte. Det tog ett år på dagen, efter hennes hotelser, tills jag fick reda på varför han svek mig igen. Varför han igen ljög om att jag trakasserade honom. Narcissism. Själviskhet. Han brydde sig inte ett skit om hur ledsen jag blev av att han använde de kränkande lögnerna igen. Precis som giftspridaren i min familj är helt medveten om hur arg och ledsen jag blev av att hon stöttade alla lögner om mig. Istället ljuger hon bara vidare EXAKT SAMMA LÖGNER som förr!!!! 

Frågar en fråga till Hampus Falk, som gillat Janes förtal om min familj.

Det är därför man ALDRIG får sluta berätta sanningen. De som säger till dig att sluta är på lögnarnas sida. Ni kanske tror ni är goda, menar väl, men ni är på lögnarnas sida. De är TROLL. De spricker om de kommer ut i ljuset. Narcissister tror deras lögner blir sanna genom att upprepa dem. För att krossa lögnerna måste du göra samma sak - upprepa sanningen. Igen och igen. Även om inte en enda människa tror dig, även om ingen lyssnar. Jag taggar skitmänniskans senaste bästa vän i Köping just nu så in i helvete. Det för att hon borde veta bättre. Hon bryr sig om såna som tar livet av sig. Men... Maria!!! Det är ju OFFER FÖR MOBBNING som tar livet av sig. 

Jag är den som blivit mobbad. Men jag spelar inte offer, som de som mobbar gör. Att ta en supersnäll människa, få den att lita på dig, älska dig, lova upp dig till henne och sen förtala henne bakom hennes rygg som psyksjuk och sen försöka lura henne att ligga med dig och efter du lyckats be henne höra av sig och säga till andra hon är en stalker, samtidigt som man till kvinnan säger man mår dåligt och ber henne stötta, och sen ha andra att hota henne med åtal för att ha BRYTT SIG!!!!! Fatta hur SJUKT det är!!!!! Sinnessjukt. Jamen, det var ju vad han sa att han var!!!! Han varnade mig för att han hade mentala problem, att han var rädd han skulle svika mig pga den bossiga jobbiga skitmänniskan från Stockholm. 


Hampus Falk fattar ingenting och vill inte fatta nått heller.

Det var när han berättade att hon bjudit hem sig själv till honom. Han var sur på henne. Han ville inte förlora mig, sa han. Två viljor i en och sen en otrolig ynkedom till feghet. Ljuger om mig för att skydda sig själv, igen och igen. Han är "masken". En karl utan ryggrad. En som sviker den SNÄLLA KVINNAN och rövslickar den argaste och elakaste. Hon är en självisk, lögnaktig narcissistisk skitmänniska. Enda sättet att lösa problemet vore att avprogrammera masken från hela sin negativa självbild och bygga upp honom från grunden till en riktig man. Skitkärringen däremot ser jag vara helt bortom allt hopp. Precis som den jag har i min familj. 

Det går inte nå människor som inte ens kan fatta att de begår enorma övergrepp mot andra. Jag var så förkrossad jag knappt orkade leva efter vad de där Strandsyskonen gjorde emot mig. Aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Inte ens över sveket i arvskiftet, eller när Janne lurade i mig 2001 att han ville gifta sig med mig och sen rygghögg mig och ljög om mig till alla. Att ena stunden var han och jag ihop och skulle äntligen stå för vad vi kände för varandra, och i nästa lät han den där sjuka människan hota mig och bara var dum själv. Jag kunde inte andas, äta, sova på månader. Jag visste ingenting. Allt jag fått höra var lögner. 

Mer av förtalet som Hampus Falk gillade på FB och inte vill ta ansvar för.

Janne bodde i Stockholm? Han hade bara lurat mig för att kränka mig? Han hade aldrig någonsin haft känslor för mig? Han sa helt sjuka saker om mig? Han hade inget problem och mådde helt bra psykiskt? Lögner. Bara lögner. Jag kommer aldrig förlåta skitmänniskan eller alla som stöttar henne. Jag har dokumenterat och kommenterat vilka ni är. Ena stunden hade jag allt i handen. Snart skulle jag äntligen få gå på stranden, där på Miami Beach, men min stora kärlek. Han och jag för alltid. Vi skulle skaffa den där timmerstugan uppe vid fjällen han ville ha och allting skulle blir precis som han ville. Vi skulle göra så underbara saker ihop och himlens höjder var gränsen för det härliga liv vi skulle ha. När han äntligen stod för sina känslor för mig. 

Istället valde han SVEK och LÖGNER och att rövslicka ett elakt patraskluder. En som byter till en ny karl titt som tätt. Ungefär vart tredje år eller tätare, verkar det som. Lyckan kom och lyckan gick och nu får jag ta hand om mig själv och alla som jag älskar och bryr mig om. Men några giftspridare tänker jag inte fästa några känslor vid mer. Ni kan ta ert sjuka gift och era sjuka lögner och stoppa upp dem där solen inte skiner. Er falska "kärlek" är ingenting att ha. Det kommer alla som går på era illusioner märka. Sen är det ju så att mindre narcissister alltid rövslickar större. Så de brukar vara i en klubb för ömsesidig beundran, där de kärleksbombar varandra. 

Mer från Jörgen Larsson, som tror på förtalet och hotar mig för att hjälpa "offren".

Såna som jag är ENSAMVARGAR. Det är det som är starkt. Skitmänniskan kallar sig själv stark. Nej. Du är svag. Du behöver en massa vänner. De där dumma kärringarna och karlarna i Köping som tror du är deras nya vän fattar inte att de är din föda. Din emotionella föda. Janne han skrev han var SVAG till mig. Att han blev svag av den här subban. Jo, män blir svaga av att umgås med en narcissistisk energitjuv. Han sa han kände sig som en KRIGARE med mig. Ja, för jag fick honom att känna sig stark, underbar, fantastisk. Det kunde jag fortsatt göra för alltid, om han älskat mig tillbaka. 

 LunaIngRuna - Kärlekens Cirkel
Skicka en kommentar