Disclaimer

All content on this blog is fictional and any resemblance with actual events are purely coincidental. When you choose to read this blog you also agree to not get offended or try and use any content to defame me as a person or anyone connected to me. If you cannot commit to this agreement you are violating the agreement you agreed to by reading this blog. I repeat that by the act of reading this blog you are committing to this agreement of not getting upset or using content in a way that could be considered an act of aggression. If you cannot follow this agreement I urge you to not read.

lördag 23 juni 2018

Tankar under april månad

Gjorde väldigt många såna här videos den här månaden och inte många vanliga. Det känns verkligen lättare att prata utan att filma mitt ansikte. Bara sitta och prata om allt möjligt med mig själv. Ibland kanske jag är ganska elak, men ibland snäll. Elaka människor har ofta den effekten att man blir elak tillbaka så det är oftast av andras sjukt elaka beteende som jag känner mig elak tillbaka. Kan vi säga. Har märkt att jag kan låta arrogant och stöddig då, som om jag vill säga att jag är värd nått. Det är ju så det är med Ian att ingenting är fel på en, allting är helt perfekt och underbart och sen plötsligt förstår man att han säger något helt annat till andra om en. Osanningar, elakheter. Så den där subban Jane och alla runt dem tror rubbade saker om mig. Sjuka saker. Osanna saker. Saker Ian ljugit om för att subban ska tro jag är skit, för han sa ju jag var fantastisk, begåvad, talangfull, vacker, charmig, snygg och helt perfekt och underbar när vi umgicks. Jag förstår ju att han sagt osanningar till Jane om hur vacker hon är, hur fin hon är och andra lögner, som gjort henne lyrisk av högfärd. 

Hon har fått vad som kallas en narcissistisk kick av Ians smicker och hon vill inte vara utan sin FIX. Som en narkoman som behöver sin drog behöver hon hans konstanta smicker, så därför hon blev helt rabiat av rädsla att förlora hennes källa till narcissistisk föda. Smicker. Ian är bra på sånt slisk och narcissistiska subbor slickar i sig sockret. Jag hoppas han slutar smöra för den fula skatan och hon får inse verkligheten - hon är skitful, korkad och hennes charm är av den sorten andra kvinnor tycker synd om henne. Hon är liten och elak och de kan se ner på henne. Mig hatar de flesta kvinnor av motsatta skäl. Jag är lång och snäll och de blir avundsjuka på mig. Därför jag ibland blir lite dryg när jag pratar med mig själv och jag tycker inte om det. Låter mallig, men det är mitt sårade EGO som hävdar sig själv. För jag vet ju att Ian överdrev i sitt smicker till mig en aning, men i stort sett var det sant det han sa. Det han sagt till subban Jane och Gud vet hur många av sina vänner, släktingar, vet jag inte, men kan tänka mig, eftersom jag möts av otrevlighet och oförskämdhet från alla ända sen han första gången stötte tydligt på mig - 1996. 

Del 1

Del 2

Del 3

Del 4

Del 5

Del 6

LunaIngRuna - Kärlekens Cirkel

Skicka en kommentar