Disclaimer

All content on this blog is fictional and any resemblance with actual events are purely coincidental. When you choose to read this blog you also agree to not get offended or try and use any content to defame me as a person or anyone connected to me. If you cannot commit to this agreement you are violating the agreement you agreed to by reading this blog. I repeat that by the act of reading this blog you are committing to this agreement of not getting upset or using content in a way that could be considered an act of aggression. If you cannot follow this agreement I urge you to not read.

fredag 6 april 2018

Tankar under december 2017

Under hösten hade jag insett en hel del saker jag blivit ljugen för. Dels 1999 och dels året innan. Anledningen jag hade fått lust att prata med Ian var för att jag undrade över ett samtal jag hört för länge, länge sen. På en gång jag kom in och hörde detta samtal så trodde jag att det var Ian i andra änden, men blev ljugen för fram till oktober 2016 att så inte var fallet. I november förra året hittade jag anteckningar på när det här telefonsamtalet ägt rum och plötsligt insåg jag att allt Ian sagt om det som hänt 1999 var helt sant. Han hade blivit ljugen för om mig. Jag hade blivit ljugen för. Precis som hans dåvarande fru ljög för honom 2001 om mig. Det var verkligen som han sa då när vi träffades! Han hade sagt att han känt det som om våra dåvarande "konspirerade" mot oss. Jo, men så var det helt klart. De pratade. De ljög för oss. Nu vet jag äntligen varför grannarna där vi bodde trodde jag var ute efter andras karlar. Jag har ju trott hela tiden Ian var den som ljög om mig, men det var inte han som hittade på den här lögnen. Nej, det var min dåvarande som ville lura i Ian jag hade någon annan och Ians fru hade tagit den här lögnen och spritt ut den bland mina grannar.

Jag hade då inte gjort något mer än velat skoja lite med Ian och rodnat när han flirtade med mig. Jag hade velat testa om det var sant att Ian ville ha tjejkompisar, men det var det inte. Han ville ha kärleksaffärer med vackra kvinnor. Men hans fru ville inte fatta detta, utan ljög om alla kvinnor som påstod de blivit flirtade på. Allt det här stod på min dator och jag hittade massor om detta i november förra året. Som att Ian sagt att han önskade han kunde nöja sig med sin fru, men otroheten lockar. Sånt och annat hittade jag. I december kom jag också på varför Ian plötsligt verkligen inte kunde göra slut med det psykstörda miffot han tröttnat på. Det var så han fick mig att se på saken, när han bad mig bli hans flickvän ändå. Han ville verkligen det, men det fick bli i hemlighet. Jag blev så sur. Men nu i december, ett år senare, förstod jag varför det måste vara så. För att hon skulle vittna. Det är vad jag tror. För något hände 4 dagar innan vår dejt. Något som kunde förstöra allt för Ian. Hela hans framtid hängde på att någon tog på sig skulden. Gjorde skitkärringen det? Han sa han hade tacksamhetsskuld till henne, så var det för hon lovat hjälpa honom? Så många tankar.
 

 
 
 
 
 
 
 
LunaIngRuna - Kärlekens Cirkel
Skicka en kommentar