Disclaimer

All content on this blog is fictional and any resemblance with actual events are purely coincidental. When you choose to read this blog you also agree to not get offended or try and use any content to defame me as a person or anyone connected to me. If you cannot commit to this agreement you are violating the agreement you agreed to by reading this blog. I repeat that by the act of reading this blog you are committing to this agreement of not getting upset or using content in a way that could be considered an act of aggression. If you cannot follow this agreement I urge you to not read.

fredag 6 april 2018

Tankar från januari 2018

Inspelningar från i år om det som jag tänkt på nu igen. Dels det som hände för så länge sen, men också det som hände 2016 och framåt. Ena stunden var allting bra igen. Perfekt och underbart. Vi skulle äntligen få lära känna varandra, men något hade hänt och plötsligt blev allting så sjukt igen. Han blev rädd. Nu när jag gör de här inspelningarna vet jag varför. Han riskerade att förlora sin villkorliga dom och jag antar att han kunde fått tillbringa över två år inlåst om han inte fick hjälp. Jag misstänker att kvinnan som hade sin bror att hota mig ställde upp och hjälpte honom genom att ta på sig skulden. Så nu äger hon honom och hon är hans hjältinna. Jag är hans fiende, för jag skrev och pratade om det som hänt. Jag riskerade att kärringen kunde svika honom, så jag blev fienden. Ingen självinsikt. Han svek mig. Han skulle ringa och berätta, men valde att slänga luren i örat på mig trots att han om och om igen lovade ringa. Han gav sin lur till kärringen och lät henne ringa och skrika på mig. Han ljög om mig till henne och hennes släktingar. Han ljuger till sina vänner om mig, osv. Istället för att lita på mig och prata med mig. Så han förlorade mig igen. Han verkar inte bry sig ett skit om den saken. Han verkar inte ha något hjärta.
 
Allt är pragmatiskt, precis som han sa när vi sågs. Då när han började backa på alla sina löften. För han kunde verkligen inte längre sluta träffa den där "kompisen" i Stockholm. Han måste rövslicka henne och få henne att tro han älskar henne. Tror hon verkligen på det är hon rubbad. Ingen gör som han gjorde om man älskar nån. Han letade efter någon mindre puckad. Någon mer vettig kvinna. Någon vackrare. Jag tror han hittat nån, men vet inte om de har nån relation än. Han bedrog helt klart sin tidigare fru med en 17 år yngre kvinna när hon lämnade honom 2004. Nu undrar jag om han bedrar den här kärringen med en 17 år yngre kvinna. Jag märkte att han hade en sån ung och vacker kvinna som vän på FB. En som är 17 år yngre än subban han är officiellt ihop med. En som fram till förra sommaren också var vän med gemensamma vänner till subban. Plötsligt har hon gjort slut med sin fästman och tagit bort alla gemensamma vänner med den som Ian är ihop med. Hon ser lite ut som flickan från 2004. Hon som var 17 år yngre än hans dåvarande. Dessutom hade hon 2004 ett namn som började med samma bokstäver som han fru, och tänk, den här flickan har samma bokstav i början av namnet som Ians senaste kärring. Det kanske bara är en tillfällighet, eller inte. Hon ser lite ut som jag gör på vissa foton. Fast jag är äldre och fulare. Förstås.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LunaIngRuna - Kärlekens Cirkel
 
 
Skicka en kommentar