Disclaimer

All content on this blog is fictional and any resemblance with actual events are purely coincidental. When you choose to read this blog you also agree to not get offended or try and use any content to defame me as a person or anyone connected to me. If you cannot commit to this agreement you are violating the agreement you agreed to by reading this blog. I repeat that by the act of reading this blog you are committing to this agreement of not getting upset or using content in a way that could be considered an act of aggression. If you cannot follow this agreement I urge you to not read.

lördag 6 januari 2018

Verklighetsprogrammet


Mer av saker jag varit intresserad av 200% sen juli 2006, när jag hade mitt "uppvaknande". Dvs fjällen började lossa från mina ögon. Man ser och inser saker man förut lyckades ignorera. Började minnas vem jag egentligen var. Taggade en jag försökt kommunicera med EN GÅNG via mess och han blockade omedelbart mig. En som givetvis tror på skitsnacket om mig, som alla som känner mig vet vem som sprider ut. Återigen för att skydda sitt eget skinn. Du blir den människa som du beter dig som. Så man ska vara orädd och stå för vad man känner och för människor som verkligen älskar en. Sviker man och ljuger är man en ynkrygg. Så jag taggade EN av hans få vänner och PANG blev jag blockad. Taggade honom på något av allt det här. Saker jag talade om med vår gemensamme bekant, när vi sågs i november 2016. Den som alltså spritt ut IGEN att jag förföljer honom. Förra året verkar tidsramen vara 16 år, medan 2001 var det frågan om "en längre tid". 

Jag hade då skickat lite e-post till honom eftersom HAN BETT MIG 1999 att aldrig sluta skriva till honom. Efter 2001 har jag helt förlorat all kontakt och därför trodde jag han bodde ihop med en 18 år yngre flicka 2011. Visade sig vara någon helt annan. Så dålig är jag på att "förfölja". Det är bara att kolla hitta.se - fatta det! Jag la inte till honom som vän på FB förrän 25 oktober 2016, fast han haft konto sen i december 2015. Det tog mig nån timme att hitta hans FB. Så svårt är det inte, när han har en del gemensamma vänner från gamla FB, som står om på Flashbacktråden, där folk diskuterar händelsen 2011. En tråd jag hittade 2011, när jag blev helt chockad av det inträffade. Och hur dålig på förföljelser är jag om jag inte ens vet vilken/vilka anstalter han satt inne på? Inte ens idag vet jag det, fast han säkert sa det till mig. 


Om jag trakasserat honom i 16 år, som alla hans idiotiska puckon till "vänner" tror borde jag veta det och borde kontaktat sagda anstalt/anstalter och försökt få besöka honom. Gjorde jag inte. Skrev honom i mitt sista mail 2001 att HAN fick höra av sig om han ville mig nått mer. Det var han som förtalade mig efter han svek allt han lovat mig. Så då får han lov att höra av sig. Han kontaktade mig då i slutet av oktober 2016. Sen blev han feg och ynklig igen och så ljög han om mig igen. Och alla puckon han känner tror honom. Har skrattat i ett år åt alla dessa miffon. Det hade varit deras väns stora chans i livet om han använt mina känslor för honom att komma upp sig. En man blir som den kvinna han väljer att vara med. Därför den jag varit gift med är så lyckosam. En rejäl kvinna med hög moral och intelligens gynnar en mans utveckling, oavsett om man är på samma våglängd eller om mannen förstår hennes verklighet. 

Det är en fjäder i hatten att ha en vacker och intelligent fru. Inte att vara ihop med en fyllekärringen ingen vettig karl vill vara med. Säljer man sig själv kort och väljer enklaste, fegaste utvägen hela livet så missar man sina stora chanser. Så när du blir så sviken av nån och förtalad och sårad så går du vidare och hittar annat och jag hittade först massor av kreativitet, gjorde hundratals sajter och grafik och skrev dikter och annat. Sen 2006 kom uppvaknandet och ufon och en massa annat helt "amazing" in i mitt liv. 2011 kom barnbarn, sjukdomar, prövningar och detta fortsatte vara jobbigt tills 2012 främst, med pappas död. 2013 kom svek och arvskifte och sen bara fortsatte det ena efter det andra i många år till. Minns jag en gång tänkte på honom som satt inne på anstalt i maj 2013. Hoppades han inte skulle bli dödad av någon galning och komma ut oskadd. Ett år senare hade någon verkligen försökt slå ihjäl honom. Tydligen. 


Nästa gång jag tänkte på honom var i augusti 2016, när jag skulle till Köping och gå på Arbogas Medeltidadagar. Kollade och han var ute igen stod det på hitta.se. Hittade hans nya FB nån gång i september, minns inte när. Kollade lite och gillade några saker. Det var då han började märka mig och sen kollade han på mig i nån månad tills jag la till honom som vän. Fast jag visste inte om han kollat, för han gillade inget. Så snart vi var vänner kontaktade han mig och ville träffa mig. Jag trodde vi äntligen skulle lämna skiten bakom oss, att han inte var så barnslig längre och slutat ljuga om att jag "förföljde" honom. Nopp. Så snart vi setts började han igen och alla hans miffiga kompisar där uppe i mellansverige tror honom. Tvärtom bad han mig bli hans flickvän, men sen blev han rädd för nått. Jag förstår nu vad och det har, som jag skrev till den där kompisen som blockade mig, att göra med kvinnan han har ihop det med att göra. 

Hon är förstås den som låg bakom det som hände min gamle bekant FYRA DAGAR innan vi bokat träff. Det som sen gör att han INTE kan göra slut med henne, och sen sviker det där om att jag ska vara hans flickvän. Har han sagt det här till sina vänner? Nej. Till dem säger han att jag är en galning som UTAN ANLEDNING hänger efter honom. Han ljuger att han aldrig gjort något av det jag berättar om. Redan 2001 kallade jag hans lögner för en "perversion". Ja, och en VANLIG sådan. Det han säger om mig är nämligen en klassiker. Män som gillar en kvinna och inte kan låta bli henne ljuger sen ofta såhär efteråt. Om de är ynkliga kräk, alltså. Riktiga män står ju för sina känslor och de kränker inte kvinnor genom att ljuga om dem efter de erkänt sina känslor för dem. Att en man först delar dina känslor och är så dökär i dig och det klickar 200% och sen plötsligt går han och gömmer sig och skäms och ljuger om dig är bara PERVERST. Sjuklig skam. 


Sen skäms han för att han varit feg och sen glömmer han såsmåningom varför han blev feg och tror att NU ska han våga. Och så gör han skiten igen. Nu 2016 skulle han ju äntligen vara en man och stå för det. Nopp. Antingen ljög han hela tiden eller kom han på han var en feg skit trots allt eller så fick den där andra kvinnan en TRUMF över honom pga skiten han råkade ut för 11 november. Den skit jag fattar HON låg bakom. Jodå, jag fattar att HON orsakade den skiten. Dagen efter han och jag fick telefonkontakt åker han och hälsar på henne och väl där GER HON honom någonting. Helgen efter han och jag stämt träff åker han för att träffa henne igen. För sista gången, har han sagt till mig. Han påstår dock att det bara är "kompisar", men det är givetvis en annan kvinna. Men på väg dit åker han fast. Givetvis pga det HON gett till honom 2 veckor tidigare. Så hade han låtit bli att träffa henne så snart som vi fått kontakt hade han inte åkt fast och hade hon inte haft en TRUMF över honom och så hade han kunnat få som han ville, osv. Ripple effect. 

Ondskans makter och lort, som jag kallade sånt här 1999. Det händer alltid en massa skit och folk blandar sig i, ljuger och hotar, så snart vi riskerar att lära känna varandra och få ihop det. Så det blir aldrig nått mellan oss. 25 år och det blev bara så lite. Fast allt kändes helt rätt tyckte vi båda. Men han kan inte behålla mig pga ANDRA. Inte för att han själv inte vill, utan ANDRA. Så länge man inte följer sin egen längtan och låter andra bestämma så går det långsamt åt helvete. Kvinnan har alltså sin bror att hota mig med rättsliga åtgärder om jag ens TÄNKER på mannen. Jag fick inte prata med honom, se honom, kontakta honom eller älska honom, blev jag hotad. Det var därför jag inte gjorde annat i ett år. För folk ska GE FAN I ATT HOTA MIG!!!! Jag gjorde massor av videosar där jag PRATADE MED HONOM. 


Alla hans miffiga kompisar fattade noll. De trodde nog det var beviset för att jag "stalkat honom i 16 år". Nej, det var beviset att jag vägrar låta mig hotas av puckon!!!!! Och det var ETT ÅR. Lär er TID. Kärringen som hotade mig tror t ex att det är "många år" mellan november 2016 till augusti 2017. Nej, det är ganska exakt 9 månader. Alla dessa personer jag nämnt är puckon och de går inte att VÄCKA. De sover djupare än djupt och ärligen bryr jag mig inte om nån av dem, FÖRUTOM han jag håller kär. Han jag är FÖRBJUDEN att hålla kär!!!!! Varför är jag det? Vem är det som inte vill jag ska hålla honom kär? Det är något lurt med detta. Jag skyller på "kontrollanterna", eller de som återges som Men in Black i filmen "Adjustment Bureau". Där är det ett kärlekspar som hindras från att bli ihop, men de ger sig inte. De VÅGAR. De står upp för varandra och de lyckas till slut besegra allt motstånd. Det är så man måste vara för att bryta hål på de som förstör för andra. 

Man måste STÅ UPP för vad man känner och inte låta sig skrämmas av de som hotar. Man kan inte låta nån vara ihop med en för att det är "lättast så" och sen svika någon annan. Man kan inte låta den, som man själv dragit in och bett bli ens flickvän, bli hotad av den här andra jobbiga personen. Man måste stå upp för sig själv och de man håller av. Säga ifrån. Annars förlorar man. Om någon återkopplar till dig, som han gjort, att han valde FEL om och om igen, så är det nog så att han valde fel. Han säger han valde fel 1999. Ja, det var DEN STORA CHANSEN. Han blev ändå skild några år senare. Sen höll det inte heller med flickan han blev ihop med. Han mådde skit, drack för mycket. Allting kunde blivit underbart 1999 och framåt om han vågat ta chansen. Du måste våga. DU BYGGER DIN EGEN VERKLIGHET. Låt inte andra bestämma! Låt inte andra stoppa dig. Såna som hotar och mobbar och trakasserar för att få som de vill. Kommer oinbjudna, skriker högst, inte tar hänsyn till andra. 


Jag sitter och skriver och gör videos. Jag är inte DÄR och tränger mig på. Hon kom oinbjuden dagen efter han sagt JAG skulle vara hans flickvän. Sen blev hon sur för jag textade ett par dagar senare. Hon ringde alla hans vänner bara tre veckor efter de blev ihop i augusti. Hon tog dit barnen bara nån månad senare. Hon pushar på. Det är BARA hennes känslor som räknas, skrek hennes bror till mig 12 december 2016. Han som skulle hjälpa sin syster få en karl, så jag måste hålla mig undan. Jag höll mig undan, för det var ju HAN som skulle höra av sig. Vill han hellre vara med ett pucko som sätter honom nästan i fängelse och som hotar andra kvinnor och som tränger sig på och gillar suparfester och som anmäler folk hon blir sur på och är allmänt puckad... Ja, då får han DEN verkligheten. Det är hans val. Mitt har varit att INTE acceptera att bli hotad. Att inte acceptera lögnerna om mig. Sen kan alla idioter som tror på dem få tro bäst dem vill. Det är samma idioter som tror på alla andra lögner här i världen. Ja, vill man vara en idiot så står det en fritt. Vi är fria att välja vem vi vill vara - upplysta eller idioter.

LunaIngRuna - Kärlekens Cirkel

Inga kommentarer: