Disclaimer

All content on this blog is fictional and any resemblance with actual events are purely coincidental. When you choose to read this blog you also agree to not get offended or try and use any content to defame me as a person or anyone connected to me. If you cannot commit to this agreement you are violating the agreement you agreed to by reading this blog. I repeat that by the act of reading this blog you are committing to this agreement of not getting upset or using content in a way that could be considered an act of aggression. If you cannot follow this agreement I urge you to not read.

fredag 8 september 2017

Paranoia och Svartsjuka kvinns


Sitter i stugan och är lite djup. Märkte en ny vän från igår unfriendat mig. Funderade på varför. Sa inget, bara lämnade. Därav tankarna. Jag har märkt det. Att folk vill inte veta. Nån som dömde mig skrev argt till mig, utan att veta, sen efter jag gett lite förklaring att han inte ville bli inblandad. Men han agerar som om jag är en 💩 på vägen. Precis som många andra. En del gillade mig jättemycket, tills det fick höra - via min plågoande - att jag var 💩 på vägen. Det var ju DET som var det tråkiga från förr. Att han mobbat mig i flera år. Vet inte hur länge, för efter han sa det där på kräftskivan 1996, om att "måste du vara gravid hela tiden annars kunde vi gå ut", så var han konstig och hela hans familj var otrevliga mot mig månaden efter på hans 30-årskalas. Han har erkänt han har paranoia. Så nej, den där vännen ovan, som inte ville bli inblandad, sa "inget fel på honom", han har fel. Paranoia är invecklat har jag förstått. Suttit i långa samtal med min gamla mor - psykoterapeut. De gör såhär, som han gjort mot mig. Behandlar någon som 💩 utan man gjort något. Värsta de vet är nån de faktiskt får lätt starka känslor för och de projicerar sen över allt det på dig. Så från att han måste se mig för han hade så mycket känslor, så heter det att jag hänger efter honom och jag är tonårsförälskad i honom hela tiden. Så förödmjukande! När du trodde han var så förtjust i dig!!! Att han hade så mycket känslor för dig! Så du låter dig själv känna och bli kär och sen mobbas du som "crazy stalker" efteråt. Hela ens självkänsla blir fullkomligt krossad. Därför jag flyttade 2001 till en annan del av landet. Då räckte det med att han lovat upp sig själv och sagt han skulle komma hem till mig. Plötsligt var jag en sinnessjuk människa. Så alla som tror utan att veta, alla som inte vill bli inblandade, men ändå agerar efter förtal - alla ni är medskyldiga i vanföreställningen - illusionen. Det är detsamma i det lilla som i det stora. Människor slaktas, mördas och krig föröder pga människor som är som NI - NI som föredrar illusioner och lögner före att veta, att tänka. 


Han vet att jag inte haft minsta att göra med honom. Han ljuger. Han vet att jag flyttade därifrån 2001, haft massor av barn och djur och andra intressen. Han vet att jag varit fullkomligt besatt av The Awakening i många år, för jag berättade det för honom. Han vet att jag inte tänkt mer än flyktigt på honom sen över 10 år, när vi fick kontakt igen. För jag sa det till honom. Han ljuger och säger jag stalkat honom hela den tiden. Att jag varit tonårsförälskad i honom alla dessa år. Herregud, efter han hängde ut mig på nätet som crazy stalker och förtalade mig runt och brett i många år. Efter han hotade mina barn med socialen och försökte övertyga min man att låsa in mig på psyket. HALLÅ!!!! Hur dumma är folk. Jag har varit sårad, chockad, känt mig sviken in i märgen. Jag trodde på honom när han ringde 8 mars 2001 och "friade". Jag trodde det för han var min mans bästa vän. Min man trodde på honom! Ljug, ljug, ljug. Jag vet ju nu vad han ville, när jag gav honom hans andra chans. Han ville få chansen att förföra mig, lovvy-dovva med mig och sen ljuga om mig som sinnessjuk stalker igen, efter han bett mig höra av mig "så mycket jag vill". Han ville jag skulle kränkas in i märgen. Bli superkär i honom och förlåta honom och sen kan han använda min smärta över alla hans sjuka lögner som bevis på hans lögner. För folk tänker inte. Vad hände först??!! Text efter jag hört han ljuger blir bevis på lögnerna!!!! Meddelande om att jag "stalkat rätt" på hans Facebook, blir ett erkännande att jag stalkat honom i 16 år. Folk är fullkomligt rubbade. Sinnessjuka. Är man det förtjänar man vad man får. Är det bara MAT, SEX och SPORT som man bryr sig om är man ett djur. Då blir man snart ett djur. 85% av er människor kommer snart att vara så fördummade att ni kvalificerar som kor. 😳 Helt enligt planen. Jag är inte intresserad av någon som är så illojal, som den här mannen är. Men hur ska jag "unlove my heart"? 


Jag vågade älska honom, när han låtsades vilja det. Sen tog han all sin kärlek och gav någon annan. En hatisk kvinna som är en dålig vinnare. Häcklar mig som "smutsig, äcklig och trasig" på sin FB, för att hennes nya karl spelade singel och bjöd hem mig och bad om en andra chans. Han sa han var en player till mig och flinade menande när jag berättade varför jag gifte mig med hans fd bästis. För jag tröttnade på killar som ville vara med mig, men inte ihop med mig. Jag förtjänar att någon jag älskar vill vara ihop med mig. Jag gifte mig med någon för att han ville vara ihop med mig, inte för att jag ville det. Vi var vänner, och sen många år tillbaka har vi bara varit vänner. Kärlek är inte för alla tydligen. Vissa är till för att luras och krossa. Kvinnan skriver de ska krossa mig. Jamen, det har ni redan gjort, lilla vännen. Hon hotade mig direkt hon fick höra om otroheten. Helt sjuka hotelser! Jag var arg karln inte kunde berätta vad han ville med OSS. Hon är arg på mig för att karln bad mig om en andra chans och spelade singel! På mig! Hon ljuger om att jag gjort illa hennes barn, henne, hennes familj. Jag berättar MIN SANNING. Jag har rätt till att leva och berätta min sanning. Jag vägrar ta hans lögner om mig. Jag hade kommit helt över honom nån gång 2004-2006 - minns inte exakt längre. Över 10 år innan han hör av sig till mig igen. Jag blev kär i honom för 10 månader sen. Kvinnan ljuger på sin FB samma sak alla runt mannen tror och säger - att jag hängt efter honom i många år, varit förälskad i honom sen 2001. Nej, han flörtade med mig och charmade på mig 1999. Det var då jag föll big time för honom. Det var då jag kände det som om han var min "stora kärlek". Han är visst bra på att få kvinnor att känna så har jag hört. 


2001 fick jag nog av hans utfrysning och mobbning och skrev till honom att lämna oss ifred. Då ringde han och "friade" och hängde sen ut mig som crazy stalker. Vi blev fruktansvärt chockade - både jag och hans bästis. Jag pratade skitmycket om saken tills jag tröttnade och glömde bort skiten. Förra hösten blev jag nyfiken om hur hans liv var efter all skit han gjort. Han märkte jag snokade och kontaktade mig och ville träffas, ha en andra chans. Jag blev glad när han sa han mådde bättre nu, vågade stå för saker, var en viking, en man. Nej, han var en skitstövel och tramsade och lurades. Han bjöd hem mig ett par dagar efter han varit och hälsat på sin "flickvän". Sen kom hon hem till honom dagen efter jag varit där. Kändes hemskt när jag fick reda på det. Att han ljög igen för mig, att han ville jag skulle vara en hemlighet, att han började ljuga om mig till folk. Allt som varit tråkigt förr i tiden. Varför är det en sån här människa jag kan bli kär i? Ian, Irland, snickare, stuga vid skogen, alla våra barn, tusen år sen. Han tror säkert jag är knäpp, men jag dog vid första förlossningen och han satt ensam i mörkret i vår stuga. Så skrev han efter vi setts - ensam i detta mörker - och så kraschade han. Han slutade vara lurig och flörtig. Han som velat haft mig kvar, bakom ryggen på flickvännen. Ja, han är en player, men mig verkar han alltid bli helt knasig runt. Så min mor - psykoterapeuten - säger att väcks starka känslor hos en paranoiker måste han förstöra det. Han verkade lycklig med mig, han skrev "var inte olycklig alls med dig". Sen måste jag bort och jag måste kränkas så mycket som möjligt. 


Kvinnan skriver så sjuka saker hon kan på sin Facebook. Förstår hon fått mycket från sin karl. Jag försöker att inte skriva namnen på dem. I början hashtaggade jag dem för jag var sjukt arg på SVEKET och alla HOTEN. Ibland råkar jag säga hela hennes namn i mina självterapivideos, som är olistade (inte offentliga). Men vad har hon att dölja? Hon hotade mig! Hon lägger upp hela sin familj offentligt på Facebook. Hon vet ingenting om mig och mina barn och barnbarn, men ljuger det hon inte vet. Jag säger bara det jag ser och hört. Jag har hört mycket skit om henne, men säger alltid vem som sagt det eller skrivit det. Sant eller inte, så är det. Hon hittar bara på. Det hon skriver på Facebook är påhitt och det hon hotat mig för är påhitt. Hon skulle anmäla mig till polisen för 15 text. Som jag inte skickat! Men herregud - 15 text är ingenting, så spela roll om det varit sant! Ljuget är ju att det var 6 text, inte 15.

LunaIngRuna - Kärlekens Cirkel
vetteljus.org/karleken


Skicka en kommentar