Disclaimer

All content on this blog is fictional and any resemblance with actual events are purely coincidental. When you choose to read this blog you also agree to not get offended or try and use any content to defame me as a person or anyone connected to me. If you cannot commit to this agreement you are violating the agreement you agreed to by reading this blog. I repeat that by the act of reading this blog you are committing to this agreement of not getting upset or using content in a way that could be considered an act of aggression. If you cannot follow this agreement I urge you to not read.

tisdag 21 februari 2017

Mobbning och Förtalskampanjer


Känner jag måste posta mycket mer om just ämnet mobbning. Där ingår ju förtalskampanjen. En skicklig mobbare spelar offer och projicerar över skulden på den lurade och sårade personen. T ex har jag blivit utsatt för en stor förtalskampanj från en känd lurendrejare i Köping, som även utnyttjat andra trevliga personer där, och sen VÄGRAT betala nått och sen spelat stort offer och spritt ut att den duktige och ÄRLIGE personen var boven. Minns inte namnet på det "förtalsoffret", men minns hur min då kille länge trodde den oskyldige "K" var skurken och den superskyldige skitstöveln "B" offret. Så småningom kom dock sanningen fram. 

När jag utsattes för min förtalskampanj i Köping runt milleniumskiftet, och framförallt 2001 och framåt, så kände "B" den andre "J", fast "J" sagt att de inte var vänner. Att det var en lögn förstod jag efter den sajt jag gjort åt "B" och aldrig fått betalt för hackades av "T", som var vän med "J" och brukade då hacka andra av mina sidor. De la in en exe-fil på den sajten, som jag tror var något virus. Men fan vet. Hursomhelst så bedrevs i många månader konstigheter mot mina sajter. Det hackades och jag såg att mina sidor laddades ner till andras datorer, för det surfades inte på dem från min webbplats. Allt sånt dokumenterade jag på den tiden, och tänk, jag har kvar en hel del av detta material! 

Så varför var då "B" arg på mig? Du kan förarga en narcissist för de mest absurda anledningar. Han hade skrivit och bett om att jag skulle skicka honom hans sajt, varpå jag bad att få en liten symbolisk summa för allt arbete jag gjort. Till svar fick jag att han sa upp vår bekantskap för han behövde inte oss längre då vi skulle flytta. Han var då GUDFAR åt ett av våra barn. Jag blev rasande, för så behandlar man inte vänner. Som om de var RESURSER som ska utnyttjas och sen kastas bort. Det här är dock EXAKT så som narcissister behandlar folk, så jag outade honom att han var en sån skit. Sen började han sin förtalskampanj av mig. Hans sajt förstörde jag fullständigt. Skrev väl nått på den att han vägrat betala ett öre för den och sen försökt lura mig att ge den till honom. Så får man INTE behandla en 3-åring i en 50-årings kropp!


Det värsta var ju att samtidigt som de här två männen bedrev sina olika förtalskampanjer, av helt olika skäl, så höll en på jobbet på och förtalade mig inför de högre upp. En chef kom och varnade mig om vad kvinnan sa. Den kvinnan var diagnoserad Borderline har jag för mig. De är väldigt narcissistiska i sitt sätt också, och många Borderlines är egentligen rena narcissisterna. Hon hade trott i flera månader att jag var 27 år gammal och häcklade mig för hur gammal och sliten man blev av att ha barn. Själv var hon 39 år, barnlös och fet och ful. Sen fick hon veta att jag var 37 år. Därefter blev hon superelak. Hade hon fler skäl för sin hatkampanj känner jag inte till det, men hon hade en överordnad roll och influerade ledningen negativt emot mig. 

Det där var dock inte nytt på den arbetsplatsen, utan redan som nyanställd hade en föregångare till den chef som kom samtidigt som jag ljugit för sin efterträdare om mig. Hon hade påstått sig jobbat ihop med mig och att jag var värdelös. Den kvinnan var också diagnoserad, men minns inte vad. Uppgiften kom dessutom från den där Borderline-kvinnan, så fan vet om det var sant. Sant var det dock att hon härsknat till att ledningen anställt MIG och inte en hon föreslagit, så genom att ljuga om mig fick hon sin efterträdare att bete sig konstigt och oförskämt mot mig i 3 år, tills hon avslöjade bluffen och skämdes i nått år innan hon bad mig om ursäkt och berättade om hela manipulationen.

Jag kan fortsätta i oändligheten om vilken SKADA dessa lögnare gör mot oskyldiga och sårbara människor, men förstå hur jobbigt att varje dag gå till jobbet med en klump i halsen, för du vet det är dålig atmosfär och andra kommer behandla dig oförskämt och nedvärderande. Mannen "J" hade ju sagt saker som var osanna till sin fru och jag förstod redan i maj 2001 att det var den här frun "S" som berättat sagor om mig hos värsta skvallerkärringen i kvarteret. Jag hade ändå varit väninna med bägge förut, men nu talade INGEN av dem med mig längre. Jag förstår skälet var att "J" ville misskreditera mig efter han kommit hem till oss i april 1999 och flörtat med mig. Blinkat och viskat små sötsaker och fått mig att lova att aldrig sluta skriva mail till honom. Han hade bett min kille att passa våra barn så han - "J" - kunde gå ut ensam med mig. Klart han inte ville jag skulle berätta det för hans fru.


Som jag sa till honom när vi äntligen sågs ensamma, på tu man hand, nu i november så var ju det egentligen ingenting. Det var lite gulligt och helt klart överilat, för strax efter vägrade han erkänna minsta intresse av mig. Överdrivet förnekade han det när min kille ställde honom mot väggen. Efter det portades jag från hans hem och det dröjde två år nästan innan jag hörde av honom eller pratade med hans fru. Vad jag förstod var att till frun hade han sagt att jag förföljde honom. Antar att beviset var att jag ibland skickade mail om dels den hemsida jag gjort och skötte åt honom, dels andra trevliga mail, som jag brukar skicka till mina vänner. Slutade dock när inga svar kom. "J" bad mig nu i höstas ringa och höra av mig och lovade att det inte var några problem, när jag blev orolig pga just hans tidigare uppförande. 

Mycket riktigt så blev det som förut och jag har hört hans helt nya flickvän tror jag förföljt honom och trakasserat honom genom att höra av mig. Ingen skillnad alltså! Vilket var vad jag fruktade skulle ske och faktiskt nästan förutsett. Men GUD vad jag hoppades han slutat med sån här mobbning nu när vi äntligen fått ses!!! Men det är likadant nu. Jag fick ju trevligt meddelande nyss att JAG var psyksjuk från flickvännen. För att jag inte ger mig, utan fortsätter berätta SANNINGEN. Jag blev hotad av hennes bror i december att han skulle skicka ADVOKATER på mig om jag försökte berätta sanningen. Sanningen är att de är mobbare och möjliggörare till en sjuk person. Det är sjukt att ena stunden vara bästa vän med någon, för att i nästa ljuga ihop värsta historierna om den. Att inte ta till sig ansvaret för sina handlingar och tala i klarspråk. Dvs de understödjer all form av narcissism. Jag fick höra att jag ska acceptera att såhär är det. Dvs om du blir VÅLDTAGEN ska du acceptera att ibland blir folk våldtagna, och du ska inte klaga eller tala om det!!! 

Ja, det är exakt samma sak, för själslig våldtäkt är exakt det som alla kallar sånt här. Jag började använda det ordet efter mobbningen 2001, då "J" ringt upp mig och erkänt alla sina känslor för mig. Han försökte få mig att erkänna mina för honom, men jag ville inte förstöra mellan oss genom att gå över gränsen från vänskap till annat. Så jag upprepade om och om igen att jag ville vara hans VÄN. Han upprepade då om och om igen att då fick jag ALDRIG mer se honom. Bara om jag blev HANS KVINNA skulle jag det. Nåväl, jag har alltid varit nyfiken på om detta var sant. För han sa också att om jag blev hans skulle han ge mig allt jag drömt om och det var helt upp till mig hur allting skulle bli med oss. Klart jag blev glad av att han äntligen erkände att han kände det han visat två år tidigare, men förnekat. 


Jag är ju tokkär i karln egentligen, men han verkar ju ändra sig på den punkten i nästa sekund han flörtat, så jag var skeptisk. Ändå skrev jag väl något litet till honom om vad jag kände till honom, och förstås var det väl sen del i historien om hur jag förföljde honom. Jag vet ärligen inte och misstänkte att det kunde vara missuppfattningar. Det påstod han själv nu när vi sågs, men det som sen hände visade mig att han det är det inte alls, utan han gör illa mig fullt medvetet och sadistiskt. Kanske inte på en gång, men efter några dagar när hans känslor ändrat sig, som ett fly för vinden! Så efter att ha lovat lite gröna skogar igen blev han konstig, och jag låg sjuk och fattade inte alls vart myskillen tog vägen, som det gick att skoja med. 

Plötsligt var han sur och allvarlig och jag kände mig anklagad för något HAN själv tagit initiativ för. Det var ju också han som låtsats vara singel, när han egentligen helt klart inte var det. Han som bett om en "andra chans" och sagt sig måste träffa mig för att kunna visa hur mycket känslor han har för mig. Ja, det var under nycken han är superkär i mig, som verkar gå över lika fort som den kommer. Skrämmande hur fort! Själv sitter en annan där och fattar noll och är superkär. Japp, emotionell våldtäkt, som det kallas. Något kärleksmissbrukare sysslar med. De blir höga som hus när de ser de gjort en kvinna kär i dem, och gissa om han verkade vara hög som ett hus när vi sågs! Sen landade han och som en drogmissbrukare kraschade han. 

Typiskt för dessa individer är att de har nån "mamma" i bakgrunden, så ja, typiskt att han har back up från en möjliggörare, som skrämmer bort hans erövringar med hot och kränkningar. Allt det står i litteraturen jag studerade 2001 och allt detta berättas om och om igen över helt internet, där de talar om narcissism. Skadorna på de utsatta "offren" skiftar ju från individ till individ. Ju mer "offret" har insikt om denna sadism, ju bättre. De vänner som "J" har kvar anar jag alla är flygande apor åt honom, dvs möjliggörare. Flera har säkert hjälpt honom i hans mobbning, som tex "T" som hackade mina sajter. Nu i höstas hoppades jag att "J" var uppriktigt ledsen han mobbade mig, då han talade om hur tråkigt han tyckte allt det där gamla var. Men sen gjorde han i stort sett om alltihop. Ja, inte hacka då, men han ljög om att jag stalkade honom och nu kallar han och hans nya möjliggörare allting jag gör för "stalkning" och "trakassering". 


Men ärligen gör jag bara EXAKT samma sak som "J" själv gjorde 1999. Hans fru anklagade honom för otrohet med en arbetskamrat. Då gick "J" och satte på henne, för var han ändå anklagad kunde han lika gärna göra det! Så jävla sjukt elakt mot hans sk "vän", och hans fru bidrog därmed till att den kvinnan blev känslomässigt utnyttjad av hennes karl. Att han sårade kvinnan djupt rörde inte "J" i ryggen, utan först var han hög som ett hus för sin erövring, sen sket han i henne och flörtade med mig, som jag nämnde ovan. Därpå gick han tillbaka till sin fru, som sen fram till skilsmässan ska ha tjatat om den här otroheten. Så vad jag gjort sen SEPTEMBER 2016 är att jag faktiskt stalkat "J". Och nu efter hans flickvän och hennes vidrige bror påstod jag trakasserat stackars "J" med mina textmeddelanden, så trakasserar jag honom med att tagga honom på olika poster jag gör. Vare sig han vill eller inte. 

Ät skit - säger jag till dem alla. Men mina videosar om honom började jag göra i september, som trots för att "J" kallat mig stalker i många år (tror aldrig han slutade). Jag tänker stalka honom FOREVER AND EVER. Så han lär sig skillnaden på söta blommor och OMTANKE som hans ex "P" visade honom, och RIKTIG stalkning. Ja, jag kommer göra som "J" själv gjorde, när han elakt satte på flickan för att hans fru ändå trodde han knullade henne. Jag kommer posta saker över hela internet och snacka "skit" (dvs sanningen) om honom till döddagar för att han ändå påstår jag gör det!!!! Sug på den Janne Lindgren. Sug på den!!!!

Luna IngRuna - Kärlekens Cirkel
Skicka en kommentar