Disclaimer

All content on this blog is fictional and any resemblance with actual events are purely coincidental. When you choose to read this blog you also agree to not get offended or try and use any content to defame me as a person or anyone connected to me. If you cannot commit to this agreement you are violating the agreement you agreed to by reading this blog. I repeat that by the act of reading this blog you are committing to this agreement of not getting upset or using content in a way that could be considered an act of aggression. If you cannot follow this agreement I urge you to not read.

måndag 6 februari 2017

Kärlek vs. Rädsla

När masken kommer av narcissisten...
Det är lite lustigt hur VARJE DAG någon "vän" försvinner på Facebook när jag skriver om ondskan, dvs narcissism, kärleksmissbruk, mobbning och annat elakt. Det har jag länge märkt att de som själva gör ont blir arga över att höra sanningen från någon som har känslor utöver det kroppsliga, sinnena alltså. Antar det är de där snuskhumrarna som av-friendar mig! Ja, good riddance. Har inte fått snuskiga mess så mycket på sista tiden. Det är skönt. Nån försökte igår kontakta mig men jag orkade inte bry mig. Just nu bara nån trevlig man som skickar vackra bilder och beter sig som en GENTLEMAN. Enda typen jag orkar med. Fegisar som gömmer sig bakom skrikapor och snuskhumriga pervon med översittarfasoner önskar jag aldrig mer ha kontakt med. Men jag har ju lyckats 100% bevisa att fegisen INTE var nått av allt stort han sa och att han aldrig skulle klarat av att diskutera och prata med mig. Exakt som jag sa till honom att jag fått höra. Dvs jag hade hört 1999 att fegisen var för dum, kort och gott. Ja, det är han väl om han inte är läskunnig eller saknar basal kommunikativ förmåga. Hans fina mail 1999 lär väl han satt ihop efter knep och knåp och sen hade han inte mer att ge. Söta saker om att han tänker på en har han ju kört med så länge jag minns. Samma repliker t o m. Gulligt på kort sikt, men på lång sikt som en upphakad grammofonskiva utan förmåga att utvecklas. 
Faktum är att jag förstår att han utvecklats baklänges nu. Det fanns nog mer gott i honom förr än nu, för det han gjorde nu med all kunskap jag matat honom med, och att han nu även hade fått personlig mer kännedom om mig, visar ju på nära nog psykopatisk läggning. Kallt och skoningslöst likgiltigt. Som han själv skrev till mig är det lätt att bli förhärdad av det han varit med om. Så visst, jag håller med. Han har ändrats. Till det sämre. Förr verkade han ju ändå läsa vad jag skrev. Om jag skrev något. Han verkade påverkas på något vis, men nu verkar han fullkomligt avstängd. Det är sorgligt han isåfall inte valde nu att vara med människor som tar fram hans gamla själv, som han sa han ville. Det märktes i vår första kontakt att jag triggade hans gamla jag. Inte bara hans gamla raggningsfraser, utan han lät som grabben jag kände för länge länge sen i en småhåla någonstans i Sverige. Nu är han en tråkig och elak gubbe, som sabbat sitt liv. Så sorgligt att se, men det är väl det alla ser som inte kände honom från förr. 
Janne ute på jakt och mördar oskyldiga djur.
Jag har svårt att glömma honom som en person jag höll av från länge sen. Någon som även nu ömsom hittade tillbaka dit och mindes saker om mig jag själv hade glömt. Gamla minnen från länge sen. Det var så mysigt att få sitta och gosa och prata om allt sånt vi aldrig kunnat prata om. Att bara vara vänskapliga och fungera på "LOVE-vibration" planet. Det där planet när man öppet accepterar varandra fullständigt. Då tyckte jag det var konstigt han inte oroade sig nått för allt dumt han gjort mot mig förr, men så är visst narcissister, att de räknar med att bli förlåtna så länge DU inte drar fram nått. Så just då var allt bra, men senare när jag skrev om exakt samma saker verkar allt ändrat sig. Tror det var problemet att jag rotade lite i det gamla, för han var sur frun vägrat sluta rota. Då var hon allt lite som jag ändå, tänkte jag. För jag slutar ALDRIG rota tills jag vet vad som pågår. Jag är narcissisternas värsta mardröm. Jag är deras onda möjliggörares ärkefiende, så därav påhoppet från Jane igårkväll om att jag skulle backa och andra billiga oförskämdheter. Jag har ju postat skärmdump på vad JAG skrev. Inte en elakhet!!! Bara fakta. 
Blockade apan direkt. Märkte att hennes elaka bror av-blockerat mig, så jag blockerade honom - igen. Det är de två som arbetar som FLYGANDE APOR åt Janne nuförtiden. Förr hade han inte lika effektiva apor där borta i Köping, men ändå några få medhjälpare. Hans kompis Thomas Ericsson i Kolsva la jag till som vän på Facebook nyligen, men han blockerade mig direkt. Dåligt samvete förstås, för han var ju den som hjälpte Janne med hatsajten om mig. Tror han också hjälpte till att hacka mina webbsidor och annat bus de gjorde. Han lät Janne låna hans dator i månader för att kolla in min sajt där jag hade min dagbok. Gjorde en dag ett experiment och skrev en sak, nästa dag skrev jag en förutsägelse efter jag sett att Thomas Ericssons IP-nummer igen varit inne på dagboken. Så jag skrev att imorgon kommer Jannes fru hälsa på grannfrun, värsta skvallerkärringen, och snacka skit om mig. Mycket riktigt. Exakt så hände. 
Tidigare J-modell till vänster och ny Sari till höger.
Jodå, ganska kul var det också, så vi hade väl vårt lilla roliga då med. Mobbade varandra på olika vis. Jag ville inte alls det, men är man dum mot mig säger jag sanningen och sanningen svider för lögnare och skitstövlar. Och nej, jag vill INTE bo i Helvetet. Fortsätter vi alla att acceptera det - att vi alltmer rör oss mot ett helvete - så blir det så. Lever vi i hjärtat mer - öppnar upp vårt hjärta till allt och alla - och slutar leva genom att hota och mobba och ignorera människor utan anledning, så kommer vi skapa ett paradis på jorden. Anledningen många platser är så mycket ljusare och vackrare är ju just för att människorna där lever med sån kärlek och öppenhet i sina hjärtan. Det var faktiskt så jag märkte att Jannes hus i Kulinge hade nya ägare. På ljuset som fastigheten plötsligt hade. Mörkret runt bostaden försvann när Janne försvann. Länge fruktade jag att vara i Köping pga denna mobbning Janne drev igenom mot mig, men när jag var där i somras några gånger kände jag bara kärlek. Jag brukade ha vänner där och människor jag verkligen höll av, men mobbningen gjorde att jag flyttade långt bort. Nu har han igen flyttat bort, den här gången frivilligt, så jag känner mig trygg att åka dit igen. 
Så därför också jag kallar honom Djävulen, för han gör mig rädd. Hade hoppats att möta honom och att vi blev "sams" och "vänner" skulle göra att den känslan aldrig kom tillbaka. Det räckte med att han dissade mig bara några dagar efter besöket för att paniken skulle komma tillbaka att han inte alls velat bli vänner. Han har ju erkänt 2001 att han inte vill vara vän med mig, och nu tror jag 100% på honom. Han vill verkligen vara fiende med mig. För att han ville jag skulle bli "hans kvinna" har jag också slagit hål på som en stor fet lögn. Jag hade damputbrott 2001 över att han vägrade BARA vara min vän. Nu har jag bevisat att det inte hjälpt om jag gjort som han bad mig då och offrade mitt äktenskap för att bli "hans kvinna". Nej, för han ville inte det heller. Han ville bara "röra" lite på mig och sen mobba ut mig och ljuga om mig ännu mer. DET är vad som hänt om jag skilt mig och stannat kvar i Köping 2001. Ett till "offer" i mängden av andra jag hört bor där. Skulle vilja starta en klubb för snälla kvinnor som trott sig betyda något för honom, men sen upptäckt de inte betydde skit. 
Prinsessa och av Drakblod.
Själv är jag kräsen som fasiken och skulle aldrig tillåtit mig bli behandlad så illa som hans fru blev av honom. Tror det var så flickebarnet 2011 råkade illa ut. Hon hade ett sånt där megautbrott som jag brukade ha som ung och fick sen en kniv i halsen som tack. Tror jag fått fysiska knivar i mig också om jag gått nära honom för länge, för han skulle blivit vansinnig på mig. Nu har vi aldrig hunnit umgås tillräckligt länge för det och detta kan ju också vara skälet varför han alltid ignorerat mig. För att han blir irriterad. Frågade om han var sur på mig och om jag skulle försvinna i några text, men se det ville han inte erkänna. Så Jane kan hålla käften. Hennes "gubbe" är för fasiken 50 år nu, så han borde kunna svara själv på så enkla frågor. Men nej, syftet är att mobba och få mig att må dåligt förstås. Precis som han erkände 2001 att han medvetet hållit på med. Narcissister och kärleksmissbrukare (don Juans) gillar att få andra att bry sig om dem, sen försvinner de poff och låter "offret" lida. 
Det här har ju bevisat att alla mina hemska teorier i stort sett varit sanna! Jag hittade dem på biblioteket i Köping 2001 och satte ihop olika sajter om dessa problem. Nu hade jag sagt till Janne, efter han bad mig hålla kontakten och ringa honom, att jag INTE skulle bara låta honom försvinna igen sådär, utan att själv försöka kontakta honom och vara modig och aktiv. Så den här gången gjorde jag såsom jag sett ANDRA kvinnor våga göra. Förut tordes jag ingenting och sa ingenting till honom, och bara led i det tysta och gjorde min grafik, mina dikter och mina webbsidor. Som sagt så gick Janne in väldigt länge och läste på en av sidorna med min dagbok. Det var då det - 2001 - numer ignorerar han mig fullständigt. Ja, redan innan vi träffades var han konstigt ointresserad med tanke på vad han först sagt och betett sig. Något var fel och jag misstänkte ju att hans "förhållande" på Facebook var verkligt och han bara i vanlig ordning låtsades att det inte fanns. Han kallade henne "vänner i Stockholm" till mig.
"We always have Valsta"
Han var BARA glad och normal 27 oktober, när vi först fick kontakt. Sen igen 7 november efter en helg med jakt. Han var lite småkonstig när vi sågs emellanåt och det var helt pga den där Jane förstår jag. Så han var rädd någon skulle märka jag var där. Obehagligt som fan, då jag trott han äntligen ville stå för att han höll av mig, som han sagt. Men nejdå. Igen kände jag att han skämdes för MIG!!!! Helt surrealistiskt. Helt sinnessjukt för mig. Att någon som HAN skäms för nån som MIG!!!!! Jag trillar baklänges och får yrsel i fallet, så långt ner är det. Jag tänker göra en video om 10 skäl varför jag ALDRIG skulle vara intresserad av Janne. Han är så helt fel för mig på alla sätt och vis. Finns inte en sak med honom idag som gör att jag skulle ha minsta intresse. Ja, förutom om han nu var så duktig på att snickra som han sa så skulle jag kunna anställa honom som hantverkare. Men inget mer. 
Det är nog det som mest fascinerat mig med honom att han TROTS detta ändå fick mig att glömma alla dessa skäl och känna som jag gjorde för honom. Just nu känner jag inte så mycket mer än förakt, tyvärr. Det beror på hur han beter sig här och nu. Får se hur jag känner när vi dött och åkt hem till andra sidan. Då kanske allt är glömt och förlåtet igen och kärleken får råda? När alla rädslor försvunnit. Vi är ju alla EN. Precis som känslan när vi träffades var. Att vi hörde ihop. Så nu säger jag som Bogart säger till Ingrid Bergman i Casablanca - We always have Valsta... Sen blev han samma skithög han var i Köping för länge sen, som gjorde att jag flyttade långt bort och hörde aldrig av mig på något minsta lilla vis. Inte ens när han satt och ruttnade så välförtjänt i fängelset i fem år. Det är den som betett sig illa som ska ta kontakt och be om ursäkt. Han verkade nästan göra det den 27 oktober, men numer har han sin möjliggörare (enabler) att skydda honom från allt vuxenansvar - att ta tag i sin Karma och be alla han sårat om ursäkt. 
När skönheten kom till byn sköto de efter henne...
Alla som känner sig sårade, inte bara de som Jane anser ha rätt till sina egna känslor. Hon är en "abuser" förresten. Hon är en KVINNOMISSHANDLARE. What goes around comes around, så jag undrar över de som ska ha misshandlat henne i tidigare relationer. Kanske hon så att säga "bad om det", som somliga män påstår. Har haft kontakt med män som försökt vara kärleksfulla mot tidigare misshandlade kvinnor, men kvinnan har velat ha en man som misshandlar henne, så hon ser till att han gör det. En berättade att kvinnan gjorde slut för han vägrade bete sig illa mot henne! Helt sjukt, men om hon beter sig såhär länge till lär ju saker till slut snappa igen för den hon är med. Han har ju misshandlat andra och nästan dödat en tjej för mindre irriterande beteende än Jane uppvisar mot mig. Så när hon börjar fokusera det irriterande beteendet mot Janne vetefan vad som händer. Jag fruktar det värsta, men ärligen så förtjänar han isåfall det om det händer igen. Flickan han nästan dödade var ju ljuvlig och bara hade ett känsloutbrott, som tjejer kan ha. 
Så vad händer efter Jane styrt och ställt och skällt och orerat i några månader till? Jag såg själv hur förtryckt och patetisk Janne blev så snart han skulle ringa henne. Det är just det här nedtryckandet av verkliga känslor som gjorde att han snappade och hamnade i problem med rättssystemet. Att hans relation med frun funkade så länge tror jag var just för att han var sådär spydig och småelak mot henne då och då. Han berättade sjukt äckliga saker om sin fru så jag vet hur elak han är mot kvinnor han är attraherad av. För jag vet att han var attraherad av sin ex-fru. Hon var fin med stora bruna ögon. Större än mina till och med, medan Jane har små elaka ekorrögon. Hon liknar ex-frun på längden anar jag, då hon ser mycket kort ut. Och så på ett supergammalt foto Janne har i sin mobil. För att Jane har en keps och solglasögon, precis som ex-frun haft så ofta på 90-talet. Den flickan var ju helt ljuvlig jämfört med de sjuka hysteriska energier Jane ger ut. 
Vacker ung kvinna utan rynkor och demonögon.
Hon är verkligen void av värme och ljus numer, fast jag såg gamla foton där hon såg trevlig ut. Men det var för länge sen, minst 10 år sen. Anar det var före hennes pojkvän Jonny. Han som liknar Janne mest. Även pappan till två av hennes barn liknar Janne lite. Helt klart är Janne en ersättare åt gamla älskare och han är hennes "typ". Inte min. Jag gillar intellektuella stiliga män med fint hår och trevligt och kultiverat beteende mot damer. Att Jane är ersättare för ex-frun insåg jag fort, fast hon ser fruktansvärt ful ut numer. Ex-frun är ju fortfarande fin, trots mycket äldre, när man kollar in hennes Facebook. Som du märker så älskar jag den här ex-frun också och hon har varit i mina tankar och jag har önskat henne en man som värderar henne mer än som sexobjekt. Janne brukade säga att hon var "ur funktion" eller vägrade ha sex med honom. Han klagade väldigt på hur hon vägrat haft sex med honom när jag var där. En bra kvinna är någon som låter honom ha sex med henne mycket och när han vill och som inte pratar utan lyssnar på honom. Det märkte iallafall jag efter att ha umgåtts med honom och trängt in i hans tankevärld. 
Han blev superarg när Jane och hennes unge textade och försökte få hans uppmärksamhet. Janne sa att Jane hade mentala problem och blev hysterisk lätt, så han måste ringa henne för annars bröt helvetet lös. Han var också arg på Jane för att hon mot hans önskan ordnat den där hemska födelsedagsfesten. När han sa det började jag misstänka att jag var en hämnd för att hon gjort så. Eller var det bara då han började undra om hon var "rätt kvinna" för honom och sen såg han mig på Facebook och började tänka att han missat att kolla in mig närmare. Jag var ju väldigt fin fortfarande, tyckte han, och sa att han hade aldrig kunnat sluta tänka på mig och ville ha en andra chans då han varit för feg 1999. Ja, så lovade han att ålder inte spelade nån roll och trodde vi var jämngamla, så där rök den teorin också att han visste hur gammal jag var, för jag vet hans ex-fru tog reda på det redan när vi först möttes, just för att hon sett hur Janne betedde sig mot mig. Hon förstod då vad som pågick, men han fick henne ändå att inte tro sina egna ögon. 
Bra representation av de här galenskaperna.
Hon hade helt rätt, Sari, 1992. Hennes ex-man har själv erkänt det till mig att han skulle kommit hem till mig för länge sen om jag bara gett honom ett tecken. Det var vad han sa i det telefonsamtal hon trodde handlade om att han skulle skälla ut mig 2001. Nej, han försökte få mig att erkänna att jag gillade honom och att säga att jag ville han skulle komma hem till mig. Jag sa inte ett ord om det, utan att jag BARA ville vi skulle vara vänner. Nu sa jag exakt det jag kände, men då för länge sen var det en annan sak att göra det genom att vi hade just skaffat ett nytt barn och Janne höll på att helt förstöra allt det med sitt mind fuck av mig. Kallar honom Trollkarl av en anledning. Så nej, jag kan inte stå emot honom ifall han kommer efter mig, men varför undviker han mig? Till mig sa han nu att han inte kan stå emot min röst och sen vägrade han ringa mig fast han lovat och förklara vad som hände. Om det var för att han inte tålde min röst eller bara för att han är en skitstövel vet ju inte jag. 
Det hade ändå aldrig spelat någon roll för Janne är inte man nog för en kvinna som mig. Han var den som inte klarade av att bara vara vän med mig, men man nog att göra mig till en redbar kvinna var han ju heller aldrig. Så det enda han gjort är att förtala mig och ljuga om mig och bete sig som en allmän skitstövel. Han förstörde en lång vänskap med en kompis bara för detta och allt för att han inte kunnat låta bli att flörta med mig när han får chansen. Ja, det är väl okey om han gjorde det för min del, men inte om han bara är ute efter att jävlas med mig och inte har vad man kallar "ärliga avsikter". Utan sådana kan han faktiskt dra tillbaka till Helvetet, eller varifrån han kommer. Jag kallar honom Djävul iallafall, för han har jävlats så mycket med mig och fått mig att tro jag skulle få en vän i honom, att han brydde sig om mig och sen att han hade en himla massa känslor för mig och ville vara ihop med mig. Allt sånt han sagt eller visat för mig, som sen blivit till stoff och intet. Ja, det har även blivit till "abuse" då han använt flera personer genom åren att hjälpa honom att plåga mig. Kan göra en lista på de jag kommer ihåg... Flygande Apor hela bunten!!!!

LunaIngRuna - Kärlekens Cirkel
Skicka en kommentar